פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים איך לעזעאל לא נתנו לך לבנות טנקים, איזה טיפשים אנחנו!!אתה תעשה את הטנק שלנו בלתי חדיר כולכך מגן לייזר ומגן בלי נראה
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים לא רק שזה הדיון הכי מפגר שנפתח פה כבר הרבה זמן.כבר נפתח דיון נורמאלי בנושא המיגון בפורום מדע....אז כמה טיפש אפשר לצאת מפוסט אחד bobby323?
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים כמו שאמרו, לא סתם קוראים לזה נ"ט.וחוץ מזה, טנק לא יכול להיות לא חדיר ולא פגיע. תמיד יש לו כמה נקודות תורפה - בד"כ מלמעלה (הצריח), מלמטה ונקודת או שתיים בחיבור בין הצריח לגוף עצמו, שאם מצליחים להשחיל שם RPע הטנק יתעופף מטר באוויר.
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים מה זה איך טיל אחד גומר אותם? יש טנקים בעולם שמתוכננים להתפרק אחרי 2 טילים? טנק יכול לספוג גם 20 טילים (קרה אגב, לא במספר מדיוק) ולא יקרה לו כלום והוא יכול לספוג גם טיל אחד ולהתפרק. זה תלוי איזה טיל באיזו זווית הוא נורה איפה הוא פוגע וכמובן באיזה טנק מדובר. ויורים על הטנק טילי נ"ט מאוד מאוד חזקים שנמצאים אצל הסורים והאיראנים.קיצור תרד הזוהי זה כמו לומר "חייל מת מכדור אחד מה זה החיילים האלה"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.