פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים אהלןכיום יש לי 2 סטיקים ג'נריים של 256MB והגעתי לשלב שאני חייב סוף סוף לשדרג את המחשב.אז לפני שנה קניתי עוד סטיק של 512 מגה שגם הוא היה ג'נרי - השילוב הזה של 3 סטיקים מחברות ג'נריות שונות עשה בעיות למחשב והחזרתי את הסטיק לחנות.הפעם אני מתכוון לקחת את העסק ברצינות ולעבור עם איחור אופנתי לעידן ה-1GB, רק שאני לא יודע מה בדיוק לעשות.לפני האופציות הבאות:1. לקנות 2 סטיקים של 512 מגה מחברה נורמלית ולזרוק את השתיים הג'נריים לקיבינימאט. זו האופציה המועדפת עלי.2. לקנות סטיק אחד של ג'יגה ולזרוק את הג'נריים. הסטיק יעלה קצת יותר מ-2*256 אבל יהיו לי יותר אפשרויות שדרוג בעתיד.3. לקנות סטיק של ג'יגה ולהוסיף אותו ל-2*256 הקיימים, וכך יהיו לי 1.5 ג'יגה (לא נראה לי שאני צריך). אבל נראה לי שיהיו בעיות תאימות, כמו מלפני שנה.בכל מקרה, מה דעתכם - מה עלי לעשות?תודה
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים איזה מע' יש לך?האם הלוח תומך בארבעה סטיקים ובאיזה מהירות?תעלה צילום חומרה מ-EVEREST או לוח האם וה-SPD+MEMORY מ-CPU-Z,כך נוכל לדעת במה תומך לך הלוח ואיך ומה לשדרג.
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים מחבר Field ValueMotherboard Properties Motherboard ID 05/30/2003-SiS-648-6A7I0G0HC-00Motherboard Name Gigabyte GA-8S648FX(-L)Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurstBus Width 64-bitReal Clock 200 MHz (QDR)Effective Clock 800 MHzBandwidth 6400 MB/sMemory Bus Properties Bus Type DDR SDRAMBus Width 64-bitReal Clock 200 MHz (DDR)Effective Clock 400 MHzBandwidth 3200 MB/sChipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOLBus Width 16-bitMotherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Socket 478Expansion Slots 5 PCI, 1 AGPRAM Slots 3 DDR DIMMIntegrated Devices AudioForm Factor ATXMotherboard Size 210 mm x 300 mmMotherboard Chipset SiS648FXExtra Features EasyTune 4Motherboard Manufacturer Company Name Gigabyte Technology Co., Ltd.Product Information [url]http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_NewProduct_List.htm[/url]BIOS Download [url]http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_List.htm[/url]לזה התכוונת?
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים עם הצ'יפסט הזה ההיתי הולך על סטיק יחיד של 1GB, אין לו DC.אז תוכל לנסות לחבר את ה2*256 ולראות אם זה עובדאם כן אז תשאיר אותם, אם לא אז תמכור אותם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.