עבור לתוכן

ח"כ אפרים סנה התנדב לצנחנים

Featured Replies

פורסם

"חבר הכנסת אפרים סנה, רופא במקצועו, עזב את לשכתו בכנסת, לבש מדים והצטרף לפלוגת הרפואה של הצנחנים הפועלת בגבול הצפון. בינתיים הוא עוד לא טיפל באיש ומקווה שכך יהיה גם בהמשך. סנה, בן 62, נדרש לאישור מיוחד של שר הביטחון כדי לצאת לשטח וקיבל אותו ללא קושי. הוא מסרב להביע עמדה על הלחימה: "עכשיו אני חייל""

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3286640,00.html

לו רק כל השאר הח"כים היו עושים אותו דבר, במקום לדבר ולדבר ולדבר...

פורסם

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :yelclap: :yelclap:

אלוואי וכולם ילמדו ממנו

פורסם

כל הכבוד לו :xyxthumbs: :xyxthumbs: :yelclap: :yelclap:

פורסם

מיני, עזוב את שאר החכ"ים... שהילדים של הח"כים- אלא שלפי חוק צריכים לעשות צבא סדיר יקחו ממנו דוגמא...

ואם הח"כים יתגייסו למילואים, מי ישאר בכנסת? הערבים וש"ס? כבר עדיף את אולמרט...

פורסם

כל הכבוד לו. :xyxthumbs:

פורסם

"חברי הכנסת" הערבים היו מתגייסים למען חמאס או פתח לתכנן פיגועי תופת בלב תל-אביב..הרי זה כל מה שהם עושים בכנסת לא ?

אה סליחה, הם גם יוצאים להפגין נגד הכיבוש ונגד ה"המלחמה הלא מוצדקת" שאנחנו מנהלים אל מול החיזבאללה

פורסם

חחח צריך לקחת את כל החברי כנסת

ולהעמיד אותם כחומת מגן אנושית אפילו בלי שחפצים

פורסם

שיקחו גם את דליה איציק

פורסם

פששש איזו דוגמא אישית מעולה... חבל שכל שאר חברי הכנסת ימשיכו לשבת על כיסאותיהם המחוממים...

פורסם

כל הכבוד לו. :yelclap:

פורסם

מגיע לו צל"ש

כל הכבוד :yelclap:

פורסם

אנשים - חבל מאוד שעל דברים כאלה אתם מתלהבים - באמת כל הכבוד לו על היוזמה ....אבל מה אנחנו מסכנים את חיינו בצבא ותורמים לקהילה שלנו בזמן שהרבה מאוד אזרחים מאמינים חרידים לא מתגייסים לצבא? מה הם עוזרים לנו חוץ מלהתפלל?

אני אתן לכם דוגמא....

מכיוון שאני מדריך בתנועת נוער אני אחראי על הילדים של היישוב שלי... לישוב שלנו יש את האזור של הדתיים ואת האזור של החילוניים...

באזור של הדתיים יש מקלט...ביקשו ממני לגייס את ילדי השכונה כדי לצבוע את המקלט הזה כדי שיהיה לתושבי האזור נוח לשבת שם אם יהיו הפגזות...אני צלצלתי לכל ילדי השכונה כולל למשפחות הדתיות....ונחשו מי הגיע בסוף?? אפילו לא ילד אחד דתי הגיע לצבוע את המקלט....

בסוף יוצא שאני פרייר שמארגן אירוע כזה בשביל תושבי האזור הדתי ואפילו לא נער אחד דתי הגיע לצבוע.....מה זה מלמד אותנו???

יותר חשוב לנו לדאוג שכל אזרחי המדינה ישרתו בצבא....בושה....

פורסם

מסכים איתך אבל חשוב לזכור שיש דתיים ויש דתיים.

למשל בשבת האחרונה היה גיוס, חלק מהדתיים הגיעו למרות חילול השבת כי פיקוח נפש דוחה שבת וחלק לא הגיעו ואפילו הלכו ליד האוטובוס שאסף את החיילים ועמדו שם כאילו כלום הם בכלל לא קשורים.

יש בכלל את החרדים המרגיזים האלה שלא עושים כלום מקבלים כסף מהמדינה כל היום מחכים למשיח שיבוא, בקיצור הורסים תמדינה. רק לידע כללי יש גם חרדים שבכלל שונאים את המדינה הזאת לא סובלים אותה הם שורפים את דגלי ישראל וביום האצמעות למשל הם מנופפים דגל שחור, כאילו לא שהם לא אוהבים את המדינה הם ממש שונאים אותה את המדינה הזאת והארץ הזאת.

פורסם

זה באמת לא יפה שהם לא באו :S

יש מצב שהם לא מרגישים טוב בחברת החילונים ?

ודווקא רוב הדתיים כן הולכים לצבא, החרדים כמעט לא הולכים

פורסם

מסכים איתך אבל חשוב לזכור שיש דתיים ויש דתיים.

למשל בשבת האחרונה היה גיוס, חלק מהדתיים הגיעו למרות חילול השבת כי פיקוח נפש דוחה שבת וחלק לא הגיעו ואפילו הלכו ליד האוטובוס שאסף את החיילים ועמדו שם כאילו כלום הם בכלל לא קשורים.

יש בכלל את החרדים המרגיזים האלה שלא עושים כלום מקבלים כסף מהמדינה כל היום מחכים למשיח שיבוא, בקיצור הורסים תמדינה. רק לידע כללי יש גם חרדים שבכלל שונאים את המדינה הזאת לא סובלים אותה הם שורפים את דגלי ישראל וביום האצמעות למשל הם מנופפים דגל שחור, כאילו לא שהם לא אוהבים את המדינה הם ממש שונאים אותה את המדינה הזאת והארץ הזאת.

לפעמים זה מזכיר לי ערבים-ישראלים,

תכלס זה ממש מעצבן ובגלל זה אני שונא חרידים בגלל שהם לא עושים כלום ומקבלים כסף

לומדים כל החיים שלהם על התורה (וזה עזר לפתח את הטכנולוגיה מאוד!) ומקבלים על זה כסף

ולמה זה נשאר ככה בגלל ש"ס וכל הפלגות החרדיות האלה שיש להם המון מפגינים

לא שאני נגד משהו אבל זה מעצבן!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים