עבור לתוכן

שאלה על דריוור של nvidia

Featured Replies

פורסם

יש לי geforce 4 ti 4600 asus

ואני רוצה לדעת איך כדי לעשות את ההגדרות, עשיתי על המקסימום, ורציתי לשאול אם זה מוגזם?

יש לי p4 2.26 intel

512 ddr

אם תרצו עוד פרטים אז תודיעו.

one%2Ejpg

tow%2Ejpg

פורסם

אם חשוב לך הFPS אז תשנה את הBipmap Detail Level מ Best Image Qualitty לBest Preformence.

אם אתה רוצה איכות תמונה, תשאיר ככה.

פורסם
  • מחבר

הכוונה שאם אני במשחק רשת אז זה יעלה לי את הפינג?

פורסם

לא, הפינג קשור אך ורק במהירות החיבור שלך.

אם יש לך ADSL או כבלים אז הפינג שלך יהייה טוב יותר, לא קשור לכרטיס מסך.

פורסם

אין לזה קשר, בין הפינג לבין ההגדרות תצוגה שלך

פורסם

אין קשר בין הפינג להגדרות תצוגה אבל אם תשים הכל על HIGH ויהיה לך פינג גרוע, אז יכולה להיות האטה גדולה

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה. וכן יש לי adsl 1.5

נאמר לי מחבר ששמתי על 80 זיכרון פנימי ב direct 3d וזה המון. זה נכון? הוא אומר לי ש 5 זה מספיק.

ושבכלל לא צריך לגעת בזה.

פורסם

אממ... אם יהיה לו פינג גרוע, זה לא בדיוק יהיה איטי יותר אם לא היה את כל ההגדרות הללו ::)

פורסם

כמות הזכרון שרשמת לא משפיע על כלום כיוון שכמו שרשום זה מגדיר כמה זכרון להשתמש במקרה שהכרטיס הוא כרטיס PCI!

פורסם

מדברים על דרייברים שלהם,

מישהו יודע איך אפשר להפוך את השפה לאנגלית?

הדרייברים שלי הם בעברית, אני משתמש ב win 98 se באנגלית, hebrew enabled כמובן,

והדרייברים של נוידיה בעברית.

נ.ב

גם כשאני לוחץ פעמיים על השעה בצד ימין למטה של המסך, כתוב לי יום א ב ג וכו' ואוקטובר נובמבר דצמבר, אפשר לשנות גם את זה?

פורסם

כדי שהדרייברים יהיו באנגלית תמחק את הקובץ: nvrshe.dll

פורסם

אם חשוב לך הFPS אז תשנה את הBipmap Detail Level מ Best Image Qualitty לBest Preformence.

אם אתה רוצה איכות תמונה, תשאיר ככה.

תרשה לי רק לתקן אותך...

זהmipmap level ולא bitmap

כידועה ניתן להפוך תמונה לטקסטורה בכל מיני איכויות ע"י סינון , יש איכות לא טובה שרואים בה את הפיקסלים של הטקסטורה (כמו במשחקים ישנים) ויש יותר טובה שהתמונה נראת פחות או יותר חלקה (linear ). עכשיו, אם משתמשים רק באיכות הטובה אז נוצר הרבה עומס, לכן המציאו דבר שנקרא mipmaping. יוצרים טקסטורות בכל מיני איכויות מאותה תמונה ואז משתמשים בטקסטורה הנכונה לפי המרחק של הפוליגון מהמצלמה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם אנשים.

ולהפוך את מה שרצית לאנגלית ושלא תראה סימני שאלה גם, עשה כך:

engli%2Ejpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים