פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים שלום כולםיש לי שאלה ופה זה נראה המקום המתאים ביותראז...מה הוא ההבדל (באחוזים) בביצועים של SDRAM וDDRעל אותו מחשב (ברמה התיאורטית כי אני לא מאמין שיש לוח שיכול להריץ את כל סוגי הDDR ושיהיו לו גם חריצים לSDRAM)אנא התייחסולSDRAM במהירויות של 100 ו133לעומת כל מהירותיו של DDRבקשר לכמות הזכרוןאני מניח שעדיף להשוות על כמות קטנה של זכרון כמו 128 MBבגלל שככה הביצועים יהיו בולטים יותר (אני לא קונה פחות מ512 יותר אבל לשם השוואה...)תודה מראש לכל העונים לשאלתיוערב טוב לכולם (גם אלו שלא עונים)נ.בהאם יהיה הבדל בין ביצועי הזכרון במעבד אינטל ומעבד AMD (אני מעדיף אישית AMD)
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים על איזה מעבד? בכל מקרה, אם אני לא טועה אצל טום הייתה השוואה של כמה לוחות שמבוססים על KT333, והוא הכניס לתוכה גם לוח KT133.
פורסם 2002 באוקטובר 1523 שנים ברור שמעבד INTEL OR AMD יוציאו לך ביצועים גרועים עם SDRAM הפרש הביצועים בין SDRAM ל DDR הוא מעל ל 60% ...
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים יש לוח של ECS שתומך בשניהם אבל לא בו זמנית.ההבדל די משמעותי, במיוחד בP4 שאוהב זכרון מהיר. הXP לא כל כך רגיש למהירות הזכרון, וכל דבר מעל 333 (או 400 במעבדים החדשים יותר) לא מצדיק את ההבדל במחיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.