פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים טוב אז אני מתכנן חלון למחשב P2 אם מארז מידי נידמה לי, די מעצבן בכל מיקרה יש לי כמה שאלות: 1 מאיפה אתם קונים את הזכוכית מאחורה? 2 מאיזה חומר היא?- קראתי כמה אנשים שקוראים לה פרספקס, אבל זה הרי החומר שמרכיב את רוב הכלי המעבדה הכימית... שזה נורא שביר מה שלא נירא ממש הגיוני 3 מה העובי של הזכוכית הזאת? 4 איך אתם מחברים אותה? SNOW
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים זה סוג של פולימר. הוא יותר פרקי מזכוכית כי הוא יותר גמיש, ופחות שביר ודיי קשה לשבור אותו.עובי: לרוב לוקחים 5 מ"מ.. יש כאלה שלוקחים 3מ"מ... ויש כאלה שלוקחים 1ס"מ. שזה הכי דפוק שיש. בקיצור 5 מ"מ מומלץ.חיבור: קודחים בה כמה חורים ובהתאם להם חורים בדלת ואז מחברים עם ברגים. או שיש כאלה שמדביקים עם סיליקון.. ברגים יותר טוב לדעתי.
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים את החיתוך תוכל לבצע בקלות עם כלי רוטורי כמו דרמל או גיגסו...יש גם לזה מדריך מפורט במדור המדריכים...בהצלחה,אבי
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים ורק כדי שיהיה ברור: כלי מעבדה כן עשויים מזכוכית, כי היא ניטרלית מבחינה כימית, ושקופה...
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים פרספקס זה חומר פלסטי כזה,לא שביר כמו זכוכית,ברוחב של -/+ 0.5 ס''מ לי היה קל לעבוד איתו,בכל זאת פלסטיק
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים ושוב פעם באיזה מפעלים\חנויות לחפש? ומה אני צריך לבקש? SNOW יש בזיגז ערכות מוכנות לפי גודל שאתה צריך,מומלץwww.zigzag2000.co.il קטגורית מודינג וקירור או משהו כזה
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר יש בזיגז ערכות מוכנות לפי גודל שאתה צריך,מומלץwww.zigzag2000.co.il קטגורית מודינג וקירור או משהו כזהדיברתי אם כמה חנויות כלי בניין והמחירים די ענקיים לדעתי150 שקל על מטר X מטר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.