עבור לתוכן

האם ATI לדעתכם היא חברת ביצועים\עלות?

Featured Replies

פורסם

xwar2 ברוך הבא לפורום! אני מקווה שקראת את החוקים לפני שפרסת הודעה זאת שכן את לא שומר על הרמה של הפורום כפי שנתבקשת!

כאשר הנך מפרסם הודעה דמות זו אנא עשה זאת בשפה נאותה, עם הוכחות ואל תשמיץ סתם!

הדריברים של ATI מזמן כבר לא "דפוקים רצח"! להפך מאז יציאתו של ה CATALYST הדריברים של ATI משתווים ברמתם לאלה של NVIDIA!

שיהיה לך יום טוב,

R.

פורסם

פשוט כמעט כל בן אדם שלא מבין בחומרה יודע את ה GEFORCE רק אנשים שמבינים טיפה יותר בחומרה מכירים את השם ATI ובגלל זה הוא לא ילך על הלא נודע כמו ה AMD בזמנו שקניתי מחשב ... אפילו לא כל מוכר יודע ש ATI כבר תפסו את הפיסגה של הכרטיסי המשחקים.

ולכן ATI היא קצת מפגרת מאחורי NVIDIA מבחינת פופולאריות ואני חושב ש ATI צריכים להשקיע קצת יותר בפירסום כי הוא עלוב אצלהם, חברה כזאת צריכה להיות ידועה בכל העולם !

אפילו מבחינה חברתית ! כל בן אדם שלא ממש מבין במחשבים ילך על משהו שכולם מכירים כיחסית טוב, בשביל להתלהב מן המחשב שלו :P כרטיסי ה GEFORCE אצל אנשים לא מבינים ממש טוב בחומרה הם כמו מעבדי אינטל והמגה הרצים של המעבד ...

בקיצור השכבה הגדולה של האוכלוסיה בעולם שהיא אוכלוסיה חסרת ידע גדול בחומרה אינה יודעת על הכרטיסים של ATI ומכאן האי-פופולאריות של ATI

תראה ...

תשמע ...

גם אני חשבתי כמוך

והלכתי על ה 8500LE

של הרקולס

עכשיו אני עדיין לא יודע את מי להאשים קודם - את הרקולס שירדו מתחת לרמה של INNOVISION ויצרו כזה כרטיס

או את ATI שפשוט הרסו לגמרי עם הדרייברים

להזכירך !

כשאני קניתי את הכרטיס

הוא היה הדבר הכי מדובר בשוק

ההתלהבות פשוט לא ירדה

וזה באמת נראה כמו קניה בטוחה

עכשיו זה של ATI אין שם טוב

זה רק בגלל שאנשים כמוני מתאכזבים :(

ברצינות

אחרת אם הם כל כך זולים ונחמדים

ברור הרי שכל המוכרים השכונתיים היו רצים לקנות כרטיסים שלהם ...

אבל מסתבר שיש עוד כמה דברים

ומה לעשות

NVIDIA

שיחקו אותה עם התמיכה לכרטיסים שלהם

ועם האמינות

בניגוד גמור ל ATI

*אני עברתי עכשיו ל GF2 TI של הרקולס ואני מאושררר*

ולי אישית יש AMD

אבל כיום הייתי קונה אינטל אם איך שהשוק נראה :)

AMD גם עושים שטויות

אני מבקש

בכל לשון של בקשה !

מכל חברי הפורום ...

תפסיקי לשחק אותה :(

זה לא שתמיד צריך ללכת נגד הזרם

AMD לא יותר טובים מאינטל

ATI לא יותר טובים מ NVIDIA

רק בגלל שהם פחות מוכרים !!!

"תפסו את הפיסגה ??? "

-עכשיו מי מדבר כמו מוכר בחנות ?

ממתי כל מה שמעניין בכרטיס זה כמה משולשים הוא יכול להציג ;D

תחשוב על זה יש עוד המוןןןןן פקטורים

צריך לשקול כל מקרה לגופו...

תודה

רוי

פורסם

Hercules הוציאו כרטיס דפוק. אין טעם לנסות להקיש ממנו לגבי ה-Radeob9700PRO של חברה אחרת, פשוט אין קשר.

הדרייברים מעולים.

בקשר לביצועים, ובכן, Radeon9700PRO חזק פי 4 מג'יפורס 4 Ti4600 ::)

פורסם
  • מחבר

כן...

חברים שלי די התלהבו כשאמרתי להם שאני הול ךלקנות GEFORCE4 ואינטל 1.8, אבל כשאמרתי שיש לי RADEON9700 וAMD- לא עזרו כל השכנועים שבעולם, אף אחד בכיתה שלי(חוץ מאחד שמבין די כללי בחומרה) לא הכיר ATI. הם לא יודעים מה זה FPS, לא עזר שאמרתי להם שזה הכרטיס הכי טוב בעולם-"קנה ג'יפורס ::)".

פורסם

יש קטע אחד שאתם קצת שוכחים שאתם אומרים שהגיפורסים יותר טובים בגלל תמיכה מצויינת בדרייברים אבל!!! אתם שוכחים שמי שלא מבין בחומרה לא מעדכן דרייברים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים