עבור לתוכן

האם ATI לדעתכם היא חברת ביצועים\עלות?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון כמו AMD, שמעבדיה מעולים ועולים מעט כסף.

הרי, כרטיסי הR8500 עלו בזמן יציאתם קצת פחות מGF3TI אם אני לא טועה, ועדיין הציגו ביצועים טובים יותר.

כמו כן, הR9700 שכרגע נמצא בארץ עולה כמו שGF4TI4600 עלה לפני כניסתו.

האם ATI מוכרת את הצ'יפים שלה בזול, לעומת nVidia?

האם הם משתמשים בחומרים "זולים" יותר, או משקיעים פחות בתכנון הדריברים של הכרטיס, ועל זה "מפצים" את עצמם?

פורסם

אני לא מבין ממה אתם מתלהבים GF4TI4600 יצא לפני כמעט שנה וR9700 יצא רק חודש שעבר

פורסם

מה הקשר ? ::) זה כרטיס מצויין

פורסם

מה הקשר ? ::) זה כרטיס מצויין

מה הקשר? - הקשר הוא שהוא שואל אם גATI משתמשים בחומרים זולים אז לא!, איך או בכלל משווה את R9700 לG4TI4600?!

פורסם
  • מחבר

באמת מה הקשר.

אפשר לחזור לנושא הדיון?

תודה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על ביצועים, אלא על מחיר!

הפרלייה נמכר במחיר של ה9700, זה אומר שהוא טוב יותר?

פורסם

נראה לי שכרטיסים של Ati יותר זולים בגלל שאין לATi שם כמו לNVIDIA שכולם מכירים, אתה תמצא הרבה יותר אנשים ששמעו את השם GEFORCE מהשם RADEON.

זה לא אומר שהם משתמשים בחומרים זולים.

אם ATI הייתה משאירה מחירים גבוהים אז הרבה פחות אנשים היו קונים כרטיסים שלה, תחשוב על המשתמש הרגיל, RADEON 8500 ב900 או Geforce 3 Ti200 ב900ש"ח. המשתמש הרגיל אומר: בוא אני יקנה את הGEFORCE 3 Ti200, מה זה ATI? גם יקר וגם חברה לא ידועה, הGEFORCE בטח יותר טוב.

אבל בגלל שהמחיר יותר נמוך המשתמש יכול לחשוב שוב ואולי לקחת את ה RADEON 8500 בגלל שאולי הוא יותר משתלם

פורסם

ATI לא ידועה?!?!?!?!?!?!?

אני מכיר את ATI עוד מתקופת כרטיסי הISA ב486

ATI הרבה יותר ותיקה מNVIDIA שצצו להם לפני 4-5 שנים אם לא פחות

פורסם

היא ידועה אבל המשתמש הרגיל יעדיף GEFORCE במקום RADEON בגלל שהוא בטח לא שמע אף פעם את השם RADEON

פורסם

על סמך מה אתה קובע את זה ?...

עריכה - ואיך בכלל אתם משווים רדאון 9700 ל4600 של נבידיה?.... זה כמו להשוות את voodoo3 3000 16mb ל GF3 TI500.

פורסם

ATI במשך השנים התמחו בכרטיסי מסך עלובים לממחשבי OEM ולכן עכשיו הם צריכים לעבוד קשה ולהרוויח קצת (יחסית) כדי לשפר את שמם. בידיוק כמו אינטל ו-AMD...

פורסם

על סמך מה אתה קובע את זה ?...

עריכה - ואיך בכלל אתם משווים רדאון 9700 ל4600 של נבידיה?.... זה כמו להשוות את voodoo3 3000 16mb ל GF3 TI500.

איך משווים?

GF4 Ti 4600 הוא דגם המוביל של nVIDIA

RADEON 9700 הוא הדגם המוביל של ATi.

לכן בהחלט יש מקום להשוואה.

זה שATI הוציאה את הכרטיס לאחרונה ואילו ה 4600 ישן, זה כבר משהו אחר. בהחלט צריך לוותר קצת ל 4600 בגלל שהוא ישן. אבל אין מה לעשות, יש מקום להשוואה.

בקשר למעמדה של ATi:

ATI היא חברה מאוד ידועה. גם אני מכיר אותם ממזמן, הרבה לפני ששמעתי בכלל את השם Ge Force או nVIDIA.

הקטע הוא שפשוט לא כל כך התייחסו ל ATI בתחום "המאיצים", כפי שזה היה אז, עד שהיא הוציאה את סידרת הRADEON. במשך זמן רב היא הייתה דיי רדומה, ובכלליות הכרטיסים שלה היו בעלי ביצועים פחות טובים. לכן ה שם Ge Force טמוע בצרכנים (חלקם כמובן) טוב יותר.

פורסם

איפה ההשוואה תגיד לי?

רווחים של חצי שנה בין שיווק כל כרטיס..

פורסם

פשוט כמעט כל בן אדם שלא מבין בחומרה יודע את ה GEFORCE רק אנשים שמבינים טיפה יותר בחומרה מכירים את השם ATI ובגלל זה הוא לא ילך על הלא נודע כמו ה AMD בזמנו שקניתי מחשב ... אפילו לא כל מוכר יודע ש ATI כבר תפסו את הפיסגה של הכרטיסי המשחקים.

ולכן ATI היא קצת מפגרת מאחורי NVIDIA מבחינת פופולאריות ואני חושב ש ATI צריכים להשקיע קצת יותר בפירסום כי הוא עלוב אצלהם, חברה כזאת צריכה להיות ידועה בכל העולם !

אפילו מבחינה חברתית ! כל בן אדם שלא ממש מבין במחשבים ילך על משהו שכולם מכירים כיחסית טוב, בשביל להתלהב מן המחשב שלו :P כרטיסי ה GEFORCE אצל אנשים לא מבינים ממש טוב בחומרה הם כמו מעבדי אינטל והמגה הרצים של המעבד ...

בקיצור השכבה הגדולה של האוכלוסיה בעולם שהיא אוכלוסיה חסרת ידע גדול בחומרה אינה יודעת על הכרטיסים של ATI ומכאן האי-פופולאריות של ATI

פורסם

אחי לך על NVIDA

הדריברים של ATI דפוקים רצח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים