עבור לתוכן

האם AMD מוכרת במחירי הפסד?

Featured Replies

פורסם

אחי תחשוב על זה שלאינטל יש ותק אדיר- ואנשים שלא מבינים במחשבים כששואלים אותם איזה מחשב יש להם ישר הם עונים פנטיום...

פנטיום XXXXX= מהירות המחשב..

לא הרבה אנשים פשוטים מכירים את AMD ולכן אינטל בגלל שהיא היתה היחידה בשוק יכולה לקבוע את רף המחירים- וAMD שעכשיו נכנסת רציני לשוק (לפחות בארץ) חייבת מחירים נמוכי םכדי להצליח

פורסם

זה כמו ששואלים אותי איזה מעבד יש לי אני אומר להם של AMD אז הם שואלים איזה פנטיום זה 3 או 4 :lol: :lol: :lol:

לפי דעתי AMD צריכה יותר פרסום, היא לא מפורסמת מספיק לדעתי!!!

כאשר חברים שלי באים אלי למחשב הם רואים אותי כל פעם בודק טמפרטורוט , והם אומרים שזה מעצבן ולמה אני קניתי את המעבד הזה בכלל. אז אני מנשא להסביר להם שזה בגלל שאני עושה OC ורוצה לבדוק שהוא לא מתחמם . אבל הם סתומים ולא מענין ולא מבינים בגרוש אז הם התחילו להגיד שAMD זה חרא של חברה ולי אין כוח להתוכח איתם על זה ......סתם אני שופך את הלב כי משעמם בפורום כבר כמה ימים

פורסם

אז מה הטעם במכירים כאלו?

הרי, רווח של 10-5$ למעבד, בוא נגיד שמאה אלף מעבדים נמכרים בחודש, ז"א מיליון דולר רווח בחודש.

תוריד מזה עלויות יצור, פיתוח, מחקר והעסקה, ותגיע לסכום ממש נמוך.

מה זה מאה אלף מעבדים בחודש, הם מוכרים לפחות 3 מיליון מעבדים בחודש!

פורסם

ומאיפה בדיוק הגעת למספר הזה?

פורסם

אז מה הטעם במכירים כאלו?

הרי, רווח של 10-5$ למעבד, בוא נגיד שמאה אלף מעבדים נמכרים בחודש, ז"א מיליון דולר רווח בחודש.

תוריד מזה עלויות יצור, פיתוח, מחקר והעסקה, ותגיע לסכום ממש נמוך.

האמת לא נראה לי שגם 100,000 הם מוכרים... :P

פורסם

אל תדאגו להם לא כל רווחי החברה הם ממעבדים !

אל תשקחו שיש הכנסה קטנה ממכירת ערכות שבבים שלה.

ויש גם הכנסה גדולה מאד ממכירת רכיבים אלק , ויש להם רכיבי זכרון שהם מוכרים .

מעבדים זה לא הכל

פורסם

עזבו אותך שטויות, שרתים זה הכסף הגדול זה ידוע, במחיר שהיא מוכרת מעבד לשרת היא צריכה למכור 15 מעבדים רגילים, ואתה יודע כמה עולה לה לייצר את מעבדי השרתים ?, קצת יותר ממעבדים רגילים, זה הכל, בקיצור רווח הרבה יותר גדול...

קפיש ? ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים