פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים אני כבר לא יודע מה לעשות בקשר לזה.....אני מקווה שתצליחו לעזור לי...אז ככה:לפני יומיים התקנתי תתוכנה של ה MP3 שלי ומאז התחילו כל הבעיות....ניסיתי להתקין מחדש DIRECTX 9c וגם התקנתי דרייבר של הכרטיס קול SBPCI128Setupus_w2kSound Blaster PCI 128וגם זה לא עזר.....ניסיתי לעשות שיחזור מערכת ליום לפני וגם לא.....הנה תמונה של הלוח אמ שלי בתוכנה :http://img99.imageshack.us/img99/6291/motherboardnk0.pngובכל תוכנה שאני מנסה להפעיל שירים או תוכנת דיבור זה מראה לי שגיעה..... :s05:אני מקווה שהסברתי טוב את הבעיה שלי וגם מקווה שתעזרו לי.....תודה לעוזרים
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים המחשב מזהה ת הכרטיס קול? ( ב device manager)במידה וכן תנסה למחוק אותו מה device manager ותעשה ריסטרט.הכרטיס קול מובנה בלוח האם?איזו תוכנה התקנת (של ה MP3)?
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר המחשב מזהה ת הכרטיס קול? ( ב device manager)במידה וכן תנסה למחוק אותו מה device manager ותעשה ריסטרט.הכרטיס קול מובנה בלוח האם?איזו תוכנה התקנת (של ה MP3)?הממ קודם כל ב DEVICE MANAGER יש לי 5 התקנים ורכבים סה"כ:התקני בקרת מדיההתקני לכידת וידאו ישניםמנהלי התקני שמע ישניםרכיבי Codec של וידאורכיבי CODEC של שמע אז כנראה שהוא מזהה....אז מה למחוק? והכרטיס קול שלי נראה לי לא מובנהה כי הוא נמצא בפינים שלו במקום שלו.....ובקשר לשם התוכנה : MP3 Player מחקתי אותה שגיליתי את הבעיה.....
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר אתה בטוח שהוא לא מובנה? תנסה במנהל התקנים (device manager) לעשות התקנה אוטמטית ולהפנות תהתקנה לדרייבר של הכרטיס אחי....התקנה אוטומטית למה???
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים הקפצה היא אסורה. אנא קרא את חוקי הפורום.זוהי אזהרה 1 שלך מתוך 3. בשלישית אתה תנעל/תורחק מהפורום.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.