עבור לתוכן

מאווררים למארז

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מארז די טוב אבל מיושן יחסית של Thermaltake והחלטתי לשפר את הסירקולציה במארז, במיוחד לאחר ש-MBM5 הראה לי שהטמפרטורה של המעבד היא 51 מעלות במנוחה ושל הלוח בערך 43. למרות שזה פרסקוט, ולמרות שאני גר בדרום בלי מזגן, זה עדין נראה לי קצת גבוה מדי . ;)

אז החלטתי לעשות קצת מודינג על הדרך, דבר ראשון קניתי שני מאווררים למארז מסוג Arctic Fan 12, החלטתי לשים אחד שיכניס אוויר מהדלת, ולחתוך חור להוצאת אוויר מלמעלה, הבעיה שזה מאוורר שרק מוציא אוויר, ובנועה מחשבים ובאתר החברה לא טרחו לציין את זה בגדול ובולט, יצא שהייתי צריך להבריג את המאוורר מעל הדלת ולא בתוך המארז, כמו שתכננתי..

בכל מקרה, לאחר שעשיתי את זה החלטתי להחליף חלק ממאווררי ה-80 מ"מ שיש לי בתוך המארז כי אחד מהם עושה רעש מוזר כזה בתדר מאוד גבוה וזה מעצבן, ועוד אחד התחיל להסתובב ממש לאט ולא נראה לי שהוא מכניס יותר מדי אוויר קר למארז ככה..

דבר נוסף שאני צריך לעשות זה לתקן את המאוורר הנוסף שבדלת ובא עם המארז, פשוט החוטים התנתקו לי ואני צריך לתקן את זה..

מהם המאווררים המומלצים למארז? המאווררים האלה בסדר גמור אבל השאלה שלי היא האם יש יותר טובים מהמאווררים של Arctic Cooling עם יחס מחיר ביצועים דומה?

אה, והפעם אני אקנה אחד שמוציא אוויר ואחד שיכול גם להכניס..

פורסם

קנה של TT

פורסם
  • מחבר

ראיתי את המאווררים שלהם, והאמת יש לי כבר כמה כאלה..

פשוט הם עולים הרבה יותר מהמאווררים האחרים ויש להם בורר מהירות ועוד דברים שאני לא ממש צריך..

פורסם
  • מחבר

ראיתי את המאווררים שלהם, והאמת יש לי כבר כמה כאלה..

פשוט הם עולים הרבה יותר מהמאווררים האחרים ויש להם בורר מהירות ועוד דברים שאני לא ממש צריך..

פורסם

עשית דאבל, תשמע,

אני הייתי ממליץ לך לקנות מאוררים שיהיו עד 50 ש"ח לאחד, בד"כ זה יהיה כך שככול שהמחיר יותר גבוה, כך ביצועיו יותר גבוהים/ הוא פחות מרעיש, ויכולת השילוב בין שני האלמנטים.

תוכל לחפש ולמצוא בקלות באתרzap.co.il בקטגורית מחשבים->מודינג->מאוררים למארז.

נ.ב

מאוררים מצוים בשלל סגנונות וצבעים, יש כאלה שקופי המוארים על ידי לדים צבעוניים, ויש כאלה העשוים ממתכת ודומים לטורבינה, ויש את הפשוטים ביותר.

מקווה שעזרתי, שבוע טוב,

אבי

פורסם

קנה של TT

למה? שמעתי שהמאווררים של AC שקטים וטובים וגם שמעתי שTT קצת מזייפים בדציבלים כלומר הם רושמים נתונים לא נכונים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים