פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים ראיתי באיזו תמונה של בן אדם אחד שעשה מודינג והוא שם על החוטים במקום הניר הדבק המגעיל הזה (כמו השם שלו) שם מן פלסטיק כזה שמכסה את החוטים.... ראיתי את זה כבר מזמן אבל רציתי לשנות משהו במחשב שלי לכן אני רוצה לשאול איך עושים את זה .
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים אפשר לעשות את זה מצינור דק..ואפשר לעשות את זה מהחומר שעוטף חוטי חשמל ,פשוט חותכים בצורת סליל
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים ציונר דק? חנות לחמורי בניין או משהו בסגנון...בקשר לחומר שעוטף את החוטים פשוט לקחת כבל שלא צריך ולהוריד לו את העטיפה ..למשל בכבל של הספק [החלק החיצוני השחור]
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים ראיתי גם בחנות אחת של ערוץ הקניות משהו כזה מוכן מפלסטיק שאתה חותך לפי האורך שאתה צריך...לא עולה הרבה.(ד"א השם המגעיל...איזולירבנד)
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים זה מוצר ידוע ליזולירבנד, זה סילוטייף עם בידוד... זה חדש לך ? ??? :bash:
פורסם 2002 באוקטובר 1523 שנים מחבר צינור "שרשור" פתרון די טוב ולא,לא קשה לחתוך אותו איך הוא נראה והיכן ניתן להשיגו...
פורסם 2002 באוקטובר 1523 שנים אתה מתכוון לכזה? ??? ??? ??? אם כן מוכרים כזה ב http://www.koolpcmods.com/koolpc/cablemods.htm וזה מגיע במגוון צבעים... ויש גם סוג קצת שונה... ובקשר למשלוח... זה עולה 12$ לשלוח לארץ...
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים פשוט תקנה צינור מזגן (בכל חנות בניין נורמלית)ותחתוך לאורךזה לא קשה בכלל- עם אולר או סכין יפנית..שום בעיה זה כולה פלסטיק..אני מתכוון שתחתוך אותו לאורך- הכוונה-----------------------------------------------------)-----------------------------------------------------)-----------------------------------------------------)(הפס האמצעי זה כאילו החתך- והחיצוניים זה כאילו ציור של הצינור)הבנת למה אני מתכוון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.