פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים מישהו ראה את הקליפ החדש של מדונה לשיר die another day? היום בצהריים פתחתי טלוויזיה ושמתי mtv וראיתי את הקליפ של מדונה. ככה הייתי מעביר ערוץ אבל בגלל שמדונה היא הזמרת המועדפת עליי השארתי, ונדהמתי. הסתכלתי כדי להיות בטוח שזה לא הקלטת של חברת "שופר" שקיבלתי ביציאה מהבית ספר. בקליפ, למי שלא ראה, למדונה יש קעקוע בעברית שכתוב עליו "לאו" (מישהו יודע מה זה אומר?) והמילה הזאת מופיעה בקליפ כל הזמן. כמו כן היא מניחה תפילין (!!!!!) ככה סתם באמצע הקליפ. מישהו יודע על זה משהו כי אני יודע שהיא לא יהודייה
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים היא לא חוזרת בתשובה..היא פשוט לומדת משהו על הקבלה, אין לי מושג. (משבר אמצע החיים של מפורסמים ) בכל אופן היא חושב להתגייר.
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים מחבר נראה לי שהיא חזרה כבר אתה צריך לראות את הקליפ. יש גם את השורה בזמן שמוציאים אותה להורג והיא קושרת תפילין:"I think I found another way, there is so much else to know"ומדונה באמת שולטת :ylsuper:
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים ??? ???אני חייב להוריד ת'ליפ מהאינטרנט או משהו! (וידאו הכוונה ) מה השם?
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים היום ריאתי (בפוקס) גיא פינס ושם דיברו על זהולא רק שהיא חושבת להתגייר היא גם אמרה שהיא הולכת לקרוא לאלבום החדש שלה "אינסוף"
פורסם 2002 באוקטובר 1523 שנים מחבר ??? ???אני חייב להוריד ת'ליפ מהאינטרנט או משהו! (וידאו הכוונה ) מה השם? madonna die another day תמונות: הקעקוע: עוד פעם המילה הזאת: מניחה תפילין:
פורסם 2002 באוקטובר 1523 שנים אולי הכוונה היא לרב לאו? שזה הרב הראשי לישראל... אולי היא מעריצה שלו... :
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים משמעות המילה "לאו" היא לוותר על האגו שלך, מדונה הזכירה את זה בשיר הזה, ואם אתם רוצים לראות את הקליפ הנה לינק .זה אחלה שיר היא תמיד מצליחה להפתיע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.