עבור לתוכן

מה עדיף IPANEL או DIGIDOC 5?

Featured Replies

פורסם

הזמנתי את הלוח של ASUS P4T 533 וניתן לחבר אליו את הIPANEL כיוון שללוח יש תמיכה בזה.

השאלה שלי מה עדיף IPANEL או כבר לקנות DIGIDOC 5? ???

פורסם

שני דברים שונים לגמרי שמבצעים תפקידים שונים לגמרי

פורסם
  • מחבר

אבל שניהם נותנים מידע על מהירות מאווררים,

שניהם נותנים מידע על טמפרטורות באמצעות חיישנים

ושניהם עם צג דיגיטלי

נראה לי אותו דבר, אלא אם כן יש משהו שאני לא יודע? ???

פורסם

בכמה אתה קונה DIGI5 ? לי יש אותו ואת האיי פנל ואם תמצא אייפנל במחיר זול אני מציע לך אותו...

פורסם

בכמה אתה קונה DIGI5 ? לי יש אותו ואת האיי פנל ואם תמצא אייפנל במחיר זול אני מציע לך אותו...

:o

מה זה?! אין קנייה ומכירה קובי! אפילו לך!

פורסם

מה קשור ? אני לא פירסמתי כאן כלום, אני פשוט הצעתי לו לקחת את ה-IPANEL אם הוא ימצא אותו במחיר זול יותר ולא לשלם מאות שקלים על DIGI5...

פורסם
  • מחבר

לגבי ההצעה שלך שלחתי לך מסר אישי

בכל מקרה, אתה יכול לתת קצת נתונים על 2 המוצרים? מה ההבדל ביניהם, מה כדאי לקנות ומה עדיף?

פורסם

לא שלחת לי כלום... ???

תלוי בדגם ה-DIGI5 שאתה רוצה יש אחד עם 4 חיישנים אקטיביים וארבעה מקומות לניטור מאוררים כולל כיבוי, ויש דגם מטורף של 8...

אצלי יש את דגם ה-4 אשר נראה יפה מאד, יכול לקרר את ההארדיסק (אבל בהחלט לא עושה את זה בשום דרך אפקטיבית), נראה לא רע ומספק הגנות כולל אזעקות כשמאורר נכנס לטווח המסוכן...

ממולו ה-IPANEL ינפק לך נתונים על חיישני הטמפרטורה אשר נמצאים כבר על הלוח שלך דרך הביוס, ויתן מידע על מתחים מהירויות מאוררים וטמפרטורות... כולל זוג USB קידמיים...

פורסם
  • מחבר

אההההה, עכשיו הבנתי מה ההבדל ביניהם :D

חשבתי שיש לIPANEL חיישנים שמצמידים אותו לחלקים בתוך המחשב, נו טוב טעיתי... את זה יש בDIGIDOC.

ועוד שאלה הDIGI והIPANEL יכנסו לי טוב לתוך CHIEFTEC DRAGON FULL TOWER?

זה מארז עם המסילות להתקני 5.25 אינץ.

יש לי כבר HARDCANO 2 ובגלל שהוא בנוי בצורת ח' הוא לא יושב טוב בתוך המסילות

גם הDIGI וגם הIPANEL בנויים בצורת ח'? גם איתם תהיה לי בעיה?

פורסם

עם ה-DIGI5 אני חושב שמקבלים מסילות אורכיות שעוזרות בהתקנה שכזאת, באיי פנל זה באמת מעט מסובך יותר אבל אחרי שמרכיבים את המסילות עליו אין בעיות...

פורסם
  • מחבר

אוקיי שאלה אחרונה ;D

2 המוצרים הנ"ל עובדים על סוללות כמו הHARDCANO 2? או דרך הספק כוח?

ושוב תודה

פורסם

ה-DIGI5 דרך הספק...

ה-IPANEL מקבל את הכוח דרך החיבור בלוח האם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים