עבור לתוכן

איפה ברק?!!!!!

Featured Replies

פורסם

אני פונה לעזרת הציבור לדעת איפה "הגיבור!"!! ה"גאון"!! שהוציא אותנו מבלבנון כמו שפן וגרם ל4000 טילים לנחות על עורף מדינת ישראל...

כל היודע על מקום הימצאו נא לדווח!!!!

להעמיד אותו לדין!!!!

תגיד, אתה נורמאלי?

אתה יודע מה הלך בלבנון? אני רוצה לראות אותך מתגייס והולך לשם.

אנשים חזרו משם לא שפויים, זה היה הגרסא הישראלית של ויאטנם, השנים הנוראיות ביותר שלנו, אתה חושב שמה שעובר עכשיוו על ישראל זה סיוט? תאר לך את זה במשך כל יום באופן נורמאלי, תאר לך מצב כמו היום, רק שהוא כ"כ שיגרתי עד שהחדשה השבועית על 7 חיילים שנהגרו במארב של החיזבלה היא מיד ליד החדשה של הוזלה במחירי הSMS בפלאפון.

אני באמת לא יודע בן כמה אתה, אבל אנשים טובים ומבוגרים ממך לא העיזו להעיר על המהלך הבלתי נמנע הזה אז מי אתה שתעשה כך?

• תגובות 44
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תאונות אימונים ותאונות דרכים היו מתרחשות גם לולא היינו בלבנון. אסון המסוקים כנראה שלא.

פורסם

אסון המסוקים לא היה בלבנון. תיכף תספור גם חיילים שנהרגו בתאונות אימונים לפני הכניסה ללבנון וכאלו שנפגעו בתאונות דרכים באפטר שלפני העליה ללבנון.

אתה מדבר שטויות מדברים על מלחמת לבנון אסון המסוקים משתלשל כתוצאה ממלחמת לבני הרי שאם לא המלחמה לא היה הצורך להרים את המסוקים, כל חייל שנפצע במשימה בלחימה הזאת גם אם המשימה היא להגיע לבסיס והוא עבר תאונת דרכים נחשב כנפגע בשל המלחמה.

פורסם

אסון המסוקים לא היה בלבנון. תיכף תספור גם חיילים שנהרגו בתאונות אימונים לפני הכניסה ללבנון וכאלו שנפגעו בתאונות דרכים באפטר שלפני העליה ללבנון.

גם שלוש טייסי אפאצ'י בעימות הנוכחי לא נהרגו בשטח לבנון... אבל הם נהרגו כתוצאה מפעילות בלבנון.

פורסם

תאונות אימונים ותאונות דרכים היו מתרחשות גם לולא היינו בלבנון. אסון המסוקים כנראה שלא.

אסון המסוקים גם לא היה מתרחש הם הציונות לא היתה נולדת אז? מה זה קשור :kopfpatsch:

אני ממש מופתע לרעה מהקשרים הלוגים שאנשים יוצרים

מה אסון המסוקים נוצר כתוצאה מלבנון? התשובה היא לא האסון נוצר כתוצאה של טעות אנוש

יש עוד דברים מסוג זה כולל את המלחמה העכשיוית שיש אנשים שמכחישים שנכנסנו למצב הזה בגלל הבריחות החד צדדיות מה לעשות הגיון מעוות :screwy:

פורסם

הראש שלך הפוך או מה?

היינו חייבים לצאת מלבנון, תפסיק לחשוב שאתה איזה גאון.

פורסם

אסון המסוקים גם לא היה מתרחש הם הציונות לא היתה נולדת אז? מה זה קשור :kopfpatsch:

אני ממש מופתע לרעה מהקשרים הלוגים שאנשים יוצרים

מה אסון המסוקים נוצר כתוצאה מלבנון? התשובה היא לא האסון נוצר כתוצאה של טעות אנוש

יש עוד דברים מסוג זה כולל המלחמה הנ"ל שיש אנשים שמכחישים שנכנסנו למצב הזה בגלל הבריחות החד צדדיות מה לעשות הגיון מעוות :screwy:

אם אתה צריך להיכנס ללבנון בלתי מובחן בגובה נמוך בלילה בלי להדליק תאורה חיצונית כדי לא להתגלות ואז מתנגש במסוק במבנה שטס 40 מטר אחד מהשני... אז כנראה שזה לא רק סתם אנוש... זאת תוצאה של אופי הפעילות המבצעית בדיוק כמו תאונות המסוקים שהתרחשו לאחרונה בצפון ואף אחד לא יחשוב לציין בסוף שהטייסים לא נפלו במלחמה...

פורסם

לזה שמעלי על מה אתה מדבר? זה לא היה בלבנון ואפילו אם זה כן היה בלבנון מה ענין שחיטה להר סיני? הם נפלו בזמן מלחמה אבל לא כתוצאה של לחימה

אותה תאונה היתה יכולה להתרחש גם לא במצב של מלחמה נגיד באימון או משהוא

הראש שלך הפוך או מה?

היינו חייבים לצאת מלבנון, תפסיק לחשוב שאתה איזה גאון.

לצאת אולי כן אבל לא לברוח פשוט ברחנו והשארנו ואקום עם בונקרים שאנחנו בנינו ואקום שלקח החיזבלה

ותן לי לשאול אותך בן כמה היתה אז? כי נראה לי שאתה לא זוכר תבריחה

פורסם

לצאת אולי כן אבל לא לברוח פשוט ברחנו והשארנו ואקום עם בונקרים שאנחנו בנינו ואקום שלקח החיזבלה

ותן לי לשאול אותך בן כמה היתי אז?

ואם היינו יוצאים בלי להשאיר את הבונקרים היו נוחתים פחות רקטות בצפון? הרי אין קשר בין הדברים...

מסיבות ברורות הם גם לרוב לא השתמשו במוצבים של צה"ל אלא בנו לעצמם קווי תשתיות חדשים.

היציאה המידית מלבנון שנתפסה כבריחה נעשתה ממניעים צבאיים... הרי אם היינו יוצאם מוצב אחר מוצב

מפרקים תצפית אחר תצפית הרי ברור שהחיזבאללה היה מזדנב בנו ובצד"ל לארוך כל הפינו...

היציאה המיידית והמפתיעה הבטיחה שלא יהיו קורבנות ביום העזיבה. וכמו שאמרתי גם אם היינו יוצאים

במשך חודש ומפרקים את כל התשתיות שבנינו הרי שאת התוצאה של היום זה לא היה משנה...

גם אז החיזבאללה היה מתחמש גם אז הוא היהי מציג את זה כבריחה - כנסיגה כשכוחות החיזבאללה פוגעים

בנו בזמן נסיגתנו...

פורסם

בן כמה הייתה במלחמת העולם השניה? לא נולדת יופי אז אסור לך לדבר עליה. למי שלא הבין אני מנסה לרמוז שנמאס שכל אחד בא ואומר "אני הייתי במלחמה אתה לא היית אז הזכות שלך לדבר היא יותר קטנה ומוגבלת משלי"

תיהיו בטוחים שיש אנשים שהיו במלחמה כשהיו יותר בוגרים ממכם ויש להם דעות הפוכות משלכם וכך ההפך אז תפסיקו לחשוב ש "אני הייתי במלחמה הדעה שלי קובעת"

פורסם

לזה שמעלי על מה אתה מדבר? זה לא היה בלבנון ואפילו אם זה כן היה בלבנון מה ענין שחיטה להר סיני? הם נפלו בזמן מלחמה אבל לא כתוצאה של לחימה

אותה תאונה היתה יכולה להתרחש גם לא במצב של מלחמה נגיד באימון או משהוא

ותן לי לשאול אותך בן כמה היתה אז? כי נראה לי שאתה לא זוכר תבריחה

:s07:

אין קשר לבין כמה הייתי אז, אתה הופך דברים איך שבא לך אה?

אנחנו יצאנו מלבנון באופן מוחלט, עזבנו אותה, השארנו חיילים במחסום וזהו, אני מסכים עם זה שלא היינו צריכים לתת לחזבאללה להתחמש 6 שנים על הגבול, אבל

אי אפשר לבכות על מה שהיה.

פורסם

ואם היינו יוצאים בלי להשאיר את הבונקרים היו נוחתים פחות רקטות בצפון? הרי אין קשר בין הדברים...

מסיבות ברורות הם גם לרוב לא השתמשו במוצבים של צה"ל אלא בנו לעצמם קווי תשתיות חדשים.

היציאה המידית מלבנון שנתפסה כבריחה נעשתה ממניעים צבאיים... הרי אם היינו יוצאם מוצב אחר מוצב

מפרקים תצפית אחר תצפית הרי ברור שהחיזבאללה היה מזדנב בנו ובצד"ל לארוך כל הפינו...

היציאה המיידית והמפתיעה הבטיחה שלא יהיו קורבנות ביום העזיבה. וכמו שאמרתי גם אם היינו יוצאים

במשך חודש ומפרקים את כל התשתיות שבנינו הרי שאת התוצאה של היום זה לא היה משנה...

גם אז החיזבאללה היה מתחמש גם אז הוא היהי מציג את זה כבריחה - כנסיגה כשכוחות החיזבאללה פוגעים

בנו בזמן נסיגתנו...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצחקת אותי :lol: :lol:

חיזבלה השתמש ועוד איך בבונקרים שלנו הרי כל הבונקרים שבנינו היו על נקודות אסטרטגיות הם כמובן שיפרו תתשתית שלהם בנוסף לזה אבל נכון היה לפוצץ תבונקרים עם הבריחה

ולגבי "חיזבלה פוגעים בנו בזמן נסיגתינו" בדיוק בגלל זה שאלתי לגילכם כי אתם כבר שככתם שזה היה בדיוק כך. זו היתה בריחה תחת אש. אש של החיזבלה

פורסם

בריחה תחת אש? אז בוא אני יספר לך סיפור שדוד שלי סיפר לי, הוא היה באחד מכוחות השריון נדמה לי וכשהם יצאו מלבנון בהתחלה היה שקט אחר כך הם ראו שאש"ף או לא יודע מי באותה תקופה רצים אליהם ויורים עליהם, מיד הם עשו פרסה בלי פקודה בכלל וירו עליהם, פשוט טבחו בהם. אז יצאנו תחת חילופי אש ולא תחת אש זה לא שאש"ף הבריחו אותנו, אנחנו יצאנו הם ירו אנחנו החזרנו הרגנו ויצאנו. מה שהיה אחר כך זה שזרקו אבנים על חיילים שהיו בגבול וגם זה הסתיים.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצחקת אותי :lol: :lol:

חיזבלה השתמש ועוד איך בבונקרים שלנו הרי כל הבונקרים שבנינו היו על נקודות אסטרטגיות הם כמובן שיפרו תתשתית שלהם בנוסף לזה אבל נכון היה לפוצץ תבונקרים עם הבריחה

ולגבי "חיזבלה פוגעים בנו בזמן נסיגתינו" בדיוק בגלל זה שאלתי לגילכם כי אתם כבר שככתם שזה היה ביוק כך זו היתה בריחה תחת אש אש של החיזבלה

אני די בטוח שאני יותר מבוגר ממך.

והיציאה מלבנון התחילה בסביבות הבוקר המאוחרות והסתימה בסביבות הלילה...

הרי שבין אם זה היה לוקח יום או חצי שנה זה לא היה בשליטתנו אם זה היה תחת אש או לא.

בנוסף הבונקרים של צה"ל לרוב לא שימושו את החיזבאללה ואלה שכן שימשו היוו לחיל האוויר מטרות

כשהיו תקריות גבול עם החיזבאללה... החיזבאללה הכין בונקרים משלהם כפי שהתגלה

בקרבות מרון א-ראס וכו'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים