עבור לתוכן

iaudio 6 איכות סאונד

Featured Replies

פורסם

היי לכולם, במסגרת החיפושים אחרי נגן בעל איכות קול מעולה, אני מחפש אנשים שיצא להם לשמוע את הIAUDIO6 או כל מישהו שמבין..

הדבר המרכזי שחשוב לי הוא איכות סאונד נטו..

הבנתי שהIAUDIO6 לא מאכזב בתחום הזה ומאד אהבתי את הגודל הקטן שלו ואת הפיצ'רים שבו..

אשמח לשמוע דעות בעד או נגד, שוב אני אדגיש שהכי חשוב זה איכות הסאונד..

פורסם

מכיוון שזה iaudio אתה יכול להיות שקט מבחינת הסאונד..רק כדי שתחליף את האוזניות אם אתה רוצה לנצל את האיכות...

פורסם

מכיוון שזה iaudio אתה יכול להיות שקט מבחינת הסאונד..רק כדי שתחליף את האוזניות אם אתה רוצה לנצל את האיכות...

כן... iaudio מעולה בקשר לאיכות אבל האוזניות שבאות עם הנגנים שלהם לא משהו...

פורסם

זה מה שאמרתי..לא??

פורסם

דווקא לפי מה שהבנתי האוזניות שמגיעות עם האייאודיו 6 הם די איכותיות ...יחסית למה שהם הביאו בנגנים הקודמים.

פורסם

אכן האוזניות הפתיעו אותי לטובה, הן בכלל לא רעות.

פורסם
  • מחבר

coldplay, ואיך איכות הסאונד של הנגן? אני מבין שהיא טובה אבל הפחד שלי הוא שהיא כמו של ה U3 כלומר הרבה הגברה (30MW) וקצת איכות וכמו כן גם הבנתי שיש קושי מסויים בתדרים הנמוכים.. הסיבה היחידה שאני משלם אקסטרה 400 ש"ח על הנגן הזה זו איכות הקול, האם זה מוצדק?

פורסם

אם אתה משלם 400 שקל אקסטרה על איכות הקול בלבד אז זה לא מוצדק.

כי מבחינתי אתה לא תרגיש כזה הבדל בסאונד אם תקנה את הi6 או הH10 של iRiver, שניהם נגנים עם איכות מצויינת.

אני קניתי את הנגן בגלל כל הפיצ'רים הרבים שלו. העיצוב המדהים, הוא קופקטי ויפה ובנוסף לכך ידעתי שאני לא מתפשר על איכות הסאונד שהיא מעולה.

פורסם
  • מחבר

לא הזכרתי שגם גודל ורדיו כאופציה הם דברים בעלי משמעות,

לכן הH10 לא ממש אופציה (גדול יחסית לI6)

מה לגבי הU3 האם איכות הצליל שלו זהה לI6??

ומה לגבי איכות הקליטה בI6?

פורסם

לא הזכרתי שגם גודל ורדיו כאופציה הם דברים בעלי משמעות,

לכן הH10 לא ממש אופציה (גדול יחסית לI6)

מה לגבי הU3 האם איכות הצליל שלו זהה לI6??

ומה לגבי איכות הקליטה בI6?

תבדוק עם אוזניות נורמליות את הU3 כי הסאונד שלו מעולה, האיכות של I6 יותר טובה, הנגן היחיד שיש לו סאונד טוב יותר זה זאן ויזן של קריאאיטיב שהוא בכלל לא באותה קטגוריה(גדול ויקר)כמישהו שיש לו I6 אני ממליץ לך עליו רק קח בחשבון לקנות אוזנות לפחות ב200 ש"ח כדי לשמוע באיכות ותקנה רק אם אתה לא מאלה ששומעים 20 שניות כל שיר ואז מדלגים או מדלגים הרבה שירים כי הנגן לא הכי מהיר בזמן טעינת שירים, עניין של 2-5 שניות..

פורסם
  • מחבר

תבדוק עם אוזניות נורמליות את הU3 כי הסאונד שלו מעולה, האיכות של I6 יותר טובה,

בכמה ביקורות שקראתי ציינו שהבעיה של הנגנים האלה היא בתדרים הנמוכים, כלומר באותם באסים ארוכים ומרעידי אוזניים, יש דברים בגו??

פורסם
  • מחבר

השאלה מופנית לכולם..

פורסם

למה לא ללכת על ה X5L

עם זמן בטריה מעולה איכות ללא פשרות

נכון שהוא קצת גדול אבל האיכות והפיצרים שלו מוכחות ללא עוררין

פורסם
  • מחבר

כי הגודל משחק תפקיד חשוב..

בעיקרון ההתלבטות היא בין הI6 לבין הU3 בעיקר סביב איכות הסאונד..

פורסם

ללא ספק ה I6

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים