פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים האם אני חייב לשים פלופי במחשב או שאפשר לבטל אותו דרך הביוסזכור לי שאפשר אבל עדיין ניתוק פיזי אפשרי?
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים הכל עניין של טעם אישי ונוחות: לא חובה בכלל, אך אלייה וקוץ בה. כל עוד יש לך דיסק מערכת הפעלה שהוא BOOTABLE ,( למשל הדיסק של XP) - אתה לא חייב ! מצד שני, אם אתה סטודנט (או תלמיד) ויש לך עבודות לעשות/להעביר ממקום הלימודים או אליו(בהנחה שלא תמיד האינטרנט זמין, אם בכלל) , הרבה יותר פשוט ונוח להעביר הכל על דיסקט (פלופי) קופמקטי. אלא אם כן המרצה שלך מקבל עבודות על USB KEY או HD 80 GB... ;D כאמור, בחירה שלך. לגבי הביטול הפיזי, לא נראה לי שיש בעיות מיוחדות עם זה (למרות שלא ניסיתי, אבל תדווח). הביטול היחיד שיש בביוס זה של ה-BOOT מהפלופי, לא?
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים מחבר אני יודע שזה לא חובה להשתמש בוואפשר לעשות בוט עם דיסק של 98 אני מדבר על ניתוק פיזי אם הוא לא יעשה לי בעיות ......יש ביטול שלו דרך הביוס של לא לזהות אותו ועוד משהוויש גם את הביטול בוט דרך הפלופי ....
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים אני כבר נדמה לי איזה חצי שנה בלי פלופי...ואני ממש לא מרגיש שמשהו חסר לי(אני שולח מיילים למורים...).בקשר להגדורות שלו, פשוט תבטל את ה-BOOT UP של הפלופי דרך הביוס.
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים בקשר להגדורות שלו, פשוט תבטל את ה-BOOT UP של הפלופי דרך הביוס. מה שאמרתי...
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים מחבר תודה בעיקרון אני מכיר את זה אבל אף פעם לא ניסיתי גם לנתק אותו פיזית ולבדוק טוב לפחות עכשיו אני בטוח בזה
פורסם 2002 באוקטובר 1523 שנים הפלופי שלי לא עובד ואני בכלל לא מרגיש את זה...אני אפילו לא זוכר מתיי הייתה הפעם האחרונה שהשתמשתי בו!בקיצור לא צריך את יותררר במחשב הבא שלי בכלל אני לא ישים את זה
פורסם 2002 באוקטובר 1523 שנים צריך לבטל בביוס את Boot Up Floppy Seek אם אני לא טועה(ומומלץ לכולם לעשות את זה, מקצר בכמה שניות את הבוט סיקוונס)
פורסם 2002 באוקטובר 1623 שנים הוא יכול לבטל את הכונן בביוס.. ככה אני עשיתי... אני לא כ"כ זקוק לפלופי...הוא גם לא כ"כ עובד אצלי... לאחרונה נשרף גם הסידירום אז בנתיים עד לקניית המחשב החדש אני מסתדר בלי...
פורסם 2002 באוקטובר 1723 שנים אם אתה מנתק פיזית המחשב לא יעבור את הבוט כי הוא יחפש את הכונן, אבל אם תנתק ואז תבטל את האפשרות בביוס אז לא יהיו בעיות
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים מחבר אתה מחפש לחסוך את 50-60 ש"ח הללו?נו באמת...לא חשבתי על זה ככה בגלל שפלופי גם להשיג מאיפשהו זה לא בעייהוגם 20-30 שקל זה נראה לי יותר מידי לדבר כזה לא יעיל!זה יותר יעזור לי בלכסוך מקוםלהכניס את הקופסא עם המאורר הבנוי בתוכה למעלה במקום למטה בשביל ההארדיסק מה שנותן לי עוד מקום למאורר
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים נכון ... בפלופי כמעט ולא משתמשים ..ואתה יכול תמיד ליצור סי די בוט ... וכ"ו וכ"ואבל במקרים כאלה ואחרים , כשהסי די לא עובד מסיבה כזאת או אחרת או לא יודע מהאין כמו דיסקט סיסטם עם קומנד.קומ + פורמט + אף-דיסק ... ועוד כלמיני דברים יפים....לכן אם אתה רוצה לחסוך את המקום במארז .... סבבה ... לעוד מאוורר או סידור כזה או אחר ... סבבה ... תשים אותו בצד לשעת הצורך עם איזה 5 דיסקטים לצרכים מיוחדים ...אבל לא ממליץ לחסוך אותו במחיר הרכישה .....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.