פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים נראה סרט מעפן ברמותראיתי לפחות 5 סרטים עם אותו מוטיב ה"שליטה בזמן" וה"כוח העליון"מה עושה אותו שונה מהאחרים?שהפעם זה עם שלט מאשר עם הבולבול?לא תודה.
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים כל הסרטים עם אדם סנדלר מצחיקים בטירוף,סרטים ששמים בהוט פאן ואתה יכול לראות אותם 20 פעם מחדש ולא להשתעמם..בכלל, כל חלוצי הsaturday night live (רוב שניידר, אדם סנדלר, ג'רי סיינפלד ועוד..) כולם מצחיקים.
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים כל הסרטים עם אדם סנדלר מצחיקים בטירוף,סרטים ששמים בהוט פאן ואתה יכול לראות אותם 20 פעם מחדש ולא להשתעמם..בכלל, כל חלוצי הsaturday night live (רוב שניידר, אדם סנדלר, ג'רי סיינפלד ועוד..) כולם מצחיקים.סיינפלד מעולם לא היה בקאסט של SNL!אתה בא לעצבן פה מעריצים של סייפלד?!עם כל הכבוד על SNL, הם לא ברמה של סיינפלד.ואדם סנלדר, גרוע בטירוף...כל החיקויים שלו אותו הדבר, פשוט עלוב.אני מעדיף שחקנים כמו ג'אק בלאק וג'ים קארי עליו ANY DAY.
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים ג'ים קארי תותח, סיינפלד גדול, מי זה בכלל אדם סנדלר לידם?? איך אתה יכולים בכלל לכתוב את השם שלו באותה שורה עם סיינפלד פשוט לא יאומן
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים מחבר נראה סרט מעפן ברמותראיתי לפחות 5 סרטים עם אותו מוטיב ה"שליטה בזמן" וה"כוח העליון"מה עושה אותו שונה מהאחרים?שהפעם זה עם שלט מאשר עם הבולבול?לא תודה.אז זהו שאתם שוללים סרטים מראש , אל תסתכל בקנקן אלה מה שיש בו כשיצא המסור 1 בכלל לא חשבתי לראות אותו , ראיתי אותו בטעות אצל חבר נידהמתי עד כמה הוא גאוני.
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים סיינפלד מעולם לא היה בקאסט של SNL! אתה בא לעצבן פה מעריצים של סייפלד?! עם כל הכבוד על SNL, הם לא ברמה של סיינפלד. ואדם סנלדר, גרוע בטירוף...כל החיקויים שלו אותו הדבר, פשוט עלוב. אני מעדיף שחקנים כמו ג'אק בלאק וג'ים קארי עליו ANY DAY. ג'ים קארי תותח, סיינפלד גדול, מי זה בכלל אדם סנדלר לידם?? איך אתה יכולים בכלל לכתוב את השם שלו באותה שורה עם סיינפלד פשוט לא יאומן אז כנראה אני טועה לגבי הזמן שהוא הופיע שם.. Saturday.Night.Live.(SNL).The.Best.of.Jerry.Seinfeld תמצאו את זה ותראו את שלושתם מופיעים שם,
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים אם אני לא טועה.... הוא יהודי וכמו כול השחקנים היהודיים שם(אין לכם מושג כמה) הוא מעולה... ראיתי מלא סרטים שלו (בערוצי הסרטים) עכשיו חסר לי לראות את זה....
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים אז כנראה אני טועה לגבי הזמן שהוא הופיע שם..Saturday.Night.Live.(SNL).The.Best.of.Jerry.Seinfeldתמצאו את זה ותראו את שלושתם מופיעים שם,אתה יודע, לSNL יש מנחים סלבס שמתארחים וזה מה שהיה סיינפלד.כמו שתגיד שנטלי פורטמן וקטרין זיטה ג'ונס היו בSNL.פשוט לא הייתה תקופה כזאת שסיינפלד הופיע בSNL כשחקן קבועכמו אדם סנדלר או רוב שניידר.
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים מה אתה משווה בכלל...טוב שאתה לא משווה מת לצעוק לשודדי הקריבים. אם כבר אז כבר לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.