עבור לתוכן

לא מצאתי פורום " משוב " אז אני רושם פה מנהלי HWZONE כנסו!!

Featured Replies

פורסם

למנהלי HWZONE למה האחרים של פורום מפרטי מחשב לא מגיבים ולא נותנים שום מפרטים ? הם לא מגיבים בהודעות כאשר מישהו רוצה לקנות מחשב או משהו זה ממש חוצפה כי בשביל זה מינו אותם לאחראים לא?!

גולשי HWZONE הגיבו את דעתכם

פורסם

גולשי HWZONE הגיבו את דעתכם

לך לישון
פורסם

אף אחד לא חייב לך משהו.תמתין בסבלנות כמו כולם.

פורסם

אתה משלם להם כסף? הם עובדים אצלך? הם חייבים לך משהו בכלל? לא הם תורמים את הידע שלהם לקהילה הישראלית, חכה בסבלנות אם לא הם יגיבו אז משתמשים אחרים בעלי ידע יגיבו אם גם הם לא יגיבו תשאל בפורום אחר, סה"כ הם פה בישבילך לא אתה בשבילם.

פורסם
link=topic=195064.msg1706351#msg1706351 date=1154608123]

לך לישון

:lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

מה אתם צוחקים?!?!?!?!? זה נכון הם לא עונים לא רק לי אלא גם למשתמשים אחרים הם אמרוים לעזור לאנשים עם הם המנהלים עם לא אז שלא יהיה המנהלים!!

פורסם

אז מי יהיה המנהל? אתה?

פורסם

מה אתם צוחקים?!?!?!?!? זה נכון הם לא עונים לא רק לי אלא גם למשתמשים אחרים הם אמרוים לעזור לאנשים עם הם המנהלים עם לא אז שלא יהיה המנהלים!!

אחרי שתשלם להם משכורת תדבר ככה, הם אמורים לדאוג שהפורום יהיה נקי מספאם ולשמור על החוקים בפורום, אם יצא להם לעזור לך הם יעזרו. לא עובדים אצלך אז אל תתחיל להציע מכתבי פיטורים.

פורסם

עדיין לא משלמים להם כסף, ולא נראה לי יש מישהו שרוצה להיות כל היום על המחשב ( או שיש ? ;x )

אז תמתין בסבלנות כמו כולם

נ.ב. חחח זה אחד הת'ראדים DDD:

פורסם
  • מחבר

לא מישהו שאחראי ושיענה לתשובות של מי ששואל בפורום שלו הגולשים כבר עונים יותר מהר אבל מה איתם? לפחות שיראו נוכחות

פורסם

אויש שתוק,

תכלס הם תורמים את הידע שלהם

תגיד תודה וזהו

הם מגיבים שם הרבה וכל הכבוד להם!

אני לקחתי את המפרט מהם ואני מרוצה,

אז עם אתה רוצה מפרט תפתח שם דיון ותחכה בסלבנות

עם לא מגיבים תקפיץ משהו כבר ישים לב!

פורסם
  • מחבר

אז תסלח לי זה לא ניהול!!!!

פורסם

זה ממש חוצפה

לא. ממש חוצפה זה מה שאתה עושה עכשיו. הת'רד הזה ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים