פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים למנהלי HWZONE למה האחרים של פורום מפרטי מחשב לא מגיבים ולא נותנים שום מפרטים ? הם לא מגיבים בהודעות כאשר מישהו רוצה לקנות מחשב או משהו זה ממש חוצפה כי בשביל זה מינו אותם לאחראים לא?! גולשי HWZONE הגיבו את דעתכם
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים אתה משלם להם כסף? הם עובדים אצלך? הם חייבים לך משהו בכלל? לא הם תורמים את הידע שלהם לקהילה הישראלית, חכה בסבלנות אם לא הם יגיבו אז משתמשים אחרים בעלי ידע יגיבו אם גם הם לא יגיבו תשאל בפורום אחר, סה"כ הם פה בישבילך לא אתה בשבילם.
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר מה אתם צוחקים?!?!?!?!? זה נכון הם לא עונים לא רק לי אלא גם למשתמשים אחרים הם אמרוים לעזור לאנשים עם הם המנהלים עם לא אז שלא יהיה המנהלים!!
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מה אתם צוחקים?!?!?!?!? זה נכון הם לא עונים לא רק לי אלא גם למשתמשים אחרים הם אמרוים לעזור לאנשים עם הם המנהלים עם לא אז שלא יהיה המנהלים!!אחרי שתשלם להם משכורת תדבר ככה, הם אמורים לדאוג שהפורום יהיה נקי מספאם ולשמור על החוקים בפורום, אם יצא להם לעזור לך הם יעזרו. לא עובדים אצלך אז אל תתחיל להציע מכתבי פיטורים.
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים עדיין לא משלמים להם כסף, ולא נראה לי יש מישהו שרוצה להיות כל היום על המחשב ( או שיש ? ;x )אז תמתין בסבלנות כמו כולם נ.ב. חחח זה אחד הת'ראדים DDD:
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר לא מישהו שאחראי ושיענה לתשובות של מי ששואל בפורום שלו הגולשים כבר עונים יותר מהר אבל מה איתם? לפחות שיראו נוכחות
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים אויש שתוק, תכלס הם תורמים את הידע שלהםתגיד תודה וזהוהם מגיבים שם הרבה וכל הכבוד להם!אני לקחתי את המפרט מהם ואני מרוצה,אז עם אתה רוצה מפרט תפתח שם דיון ותחכה בסלבנותעם לא מגיבים תקפיץ משהו כבר ישים לב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.