פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מולקס זה חיבור חשמלי בין הספק לרכיבים. מה עושים עם זה- מספקים חשמל לרכיבים.איך זה נראה:say hello
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר ובקטודה יש חיבור שאני יכול להכניס לתוכו את הקטע הזה של המולקס או שצריך לקנות עוד איזה חלק ( אני חדש בזה בגלל זה כל השאלות , אל תאכלו אותי חי)
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מולקס שיוצא מהספק זה שקע- כמו זה שבקיר....עם הקטודות בד"כ מגיע גם טרנספורמטור עים חיבור למולקס. ואם לא אז אפשר להכין אחד בלי בעייה...
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים אין דבר כזה פרספקט והדלת שלך התכופפה כי לא קראת את הFAQ : אין דבר כזה פרספקט ???? אתה הייתה ער כשרשמתה את זה??? מארז פרספקט קיים ועוד איך!!! יש כאלה שמכינים אותו לבד ויש כאלה שקונים אותו אם כי כיום הוא נדיר ולא ראיתי אותו נמכר בחנויות כבר זמן רב אם כי יש אחד כזה בתצוגה בKSP בקריות בנוגע לעיקום : צודק
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%96%D7%9B%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%AA_%D7%90%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%AAהערנב הגדול קיים!מארז פרספקט לא.
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר ונגיד ואני לא רוצה לעשות חיבור ישיר למולקס , יש צורות אחרות של חיבור שאני יכול ללמוד בקלות בהתחשב בזה שבחיים לא חיברתי דברים כאלו?
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מה הכוונה "חיבור ישיר למולקס"?אתה צריך להשיג ראש זכר או לקטר (לחתוך...) אחד ממפצל מולקס (או מאיזה רכיב ישן שאתה לא צריך), אליו לחבר את המעגל של הלדים ואת החיבור מולקס לחבר למולקס שיוצא מהספק- כמו שקע ותקע רגילים.
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר אתה מבין בזה הרבה אה? במחשב שלי יש רק מולקס זכר אחד פנוי יש אפשרות לקנות כאלו.... נגיד והלדים שאני רוצה לשים צכים להיות בתחתית של המארז או למעלה ליד הכונן הראשי אז כאילו יש איזשהו משו כמו כבל מאריך או משו לזה?....אם כן איפה קונים..?
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מה זאת אומרת? אתה קונה חוטי חשמל (רצוי דקים) ומלחים את הלדים (והנגדים), ושם אותם איפה שאתה רוצה.לגבי המולקס- אני לא חושב שיש לך זכר... מהספק יוצאות רק נקבות. את הזכר צריך לקנות בניפרד או להוציא מרכיב (כונן כולשהו לדוגמא) שאתה לא צריך.אם אתה לא רוצה לחבר את הלדים לספק של המחשב, אפשר לחבר אותם לחשמל "חיצוני" ע"י שנאי AC-DC.אגב, אם אתה רוצה להאיר את המארז באופן כללי אז מומלץ לקנות קתודה קרה ולא לשחק עם לדים... לדים זה יותר להארת חריטות (כנס לגלרית המודינג...)חפש בפורום "מודינג" "מדפים מוארים"... שם עשיתי מעגל פשוט של 3 לדים, נגד וכו...
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר סבבה עזרת לי ....אני מחר מתכנן ללכת לקנות קטודה כחולה , איזה צבע נראה לך מתאים? כחול או צבע אחר( כי אני צובע את המארז בצבע שחור מטאלי וחותך ריבוע כמעט על כל הדלת עם דרמל
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים כל אחד והטעם שלו... יש כאלה שיאוהבו קתודה לבנה (ממוקמת למטה או למעלה, צמוד לדלת הרחוקה מהחלון כדי לעמעם את האור...), יש כאלה שיעדיפו לעשות "חריטה" (שיוף-) מדורגת, ולשים לדים או קתודה, כדי שיווצר אפקט שהאור מתגבר\ נחלש (תלוי במיקום של הלדים\ קתודה ביחס לחריטה) או "גשם", יש כאלה שיעדיפו קתודה צהובה כי הם אוהדים של בית"ר (מסיבה לא ברורה), יש כאלה שיעדיפו אדום..... זה תלוי בך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.