פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים טוב אז בעיקרון כשעושים מוד למחשב ובמיוחד החלון צריך מידי פעם לנקות את החלקים מאבק בשביל האסטטיקה ספרו כיצד אתם מנקים את המחשב שלכם וכיצד נימעים מחשמל סטטי וכו' (במיוחד המתלית היא ממש מקום מושלם לאגירת חשמל סטטי) קיצר עוד סתם דיון שיכול לענין ולהביא להוספת מידע לאנשים SNOW
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים כדי להימנע מי חשמל סטטי יש צמיד מיוחד כזה שלובשים וגם עוד דרך זה לגעת במארז המחשב וזה ינטרל את החשמל הסטטי (אבל אני לא ממש בטוח בדרך הזאת)
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר כדי להימנע מי חשמל סטטי יש צמיד מיוחד כזה שלובשים וגם עוד דרך זה לגעת במארז המחשב וזה ינטרל את החשמל הסטטי (אבל אני לא ממש בטוח בדרך הזאת)הכוונה למתלית שלך לדוגמא כמה שאתה לא תיגע במארז או בצמיד ז"א שני הדברים זה יעני חומר מיוחד שיוריד את החשמל הסטטי מהידים שלך גם המארז וגם הצמידהקטע שהמתלית זה משהו שפשוט משוגע על חשמל סטטי כמו גומיועוד תוספת לשאלה איך אתם פרקטית מנקים : סתם קצת אם המתלית עוברים על החומרה בלי להוציא או שמוציאים מנקים כל פלאטה או שאיך
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים אני בכלל אל נוגע במחשב שליאני מנתק אותה מהחשמה ומכל החוטים שלושם אותו על החלון של החדר שלי (יש סורגים אז זה בטוח)לוקח פן עושה אותו על קור והכי חזקזה הדרל הכי טובה
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים אני בכלל אל נוגע במחשב שליאני מנתק אותה מהחשמה ומכל החוטים שלושם אותו על החלון של החדר שלי (יש סורגים אז זה בטוח)לוקח פן עושה אותו על קור והכי חזקזה הדרל הכי טובהגם אני,אפשר גם עם שואב אבק
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים בהתחלה שואב אבק , על רמה נמוכה ולאחר מכן אוויר דחוס (כזה שקונים בחנויות כמו ACE וחבריהם )
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים פעם בחודשיים..עם המפלצת הזו, בדיוק באותה דרך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=108152.msg1316328#msg1316328
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.