עבור לתוכן

שדרוג מראה האוקטביה - שלב 1 (ג'אנטים סגסוגת)

Featured Replies

פורסם

"אני יודע מה זה TDI "

1.9" יש TDI ואם אני לא טועה גם מגדש טורבו, או שזה בא ביחד לא יודע"

קונפליקט קטן.

ואומר שוב, אין 2.0 ליטר באוקטביה הישנה. פשוט לא קיים. יש 1.6, 1.8T ו1.9TDI.

והסר דאגה מלבך, אני יודע מה ההבדל בין Kick down לטורבו. הוא קיים בערך בכל מכונית שאני מכיר. אין קשר בינו לבין האצה ל 100.

גם לרנו מגאן העצלה של אחותי יש קיקדאון והיא עדיין מאיצה כמו עגלה.

• תגובות 96
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב רנו מגאן זה עדיין לא אוקטביה. ואמרתי שאני לא יודע בקשר לזה שאם המגדש טורבו בא ביחד עם הTDI-תרגום חופשי ועילג- הזרקת טורבו דיזל.

1.8 באוקטביה אני עדיין לא מכיר אולי אתה מדבר על הספורט? ואני אמרתי ששני ליטר יש בחדשות, אם אתה אומר שאין בישנות אני מאמין לך בחדשות אני מבטיח לך שיש.

ויש קשר בין הkick down להאצה של הרכב, תבדוק בעצמך, אם תוכל לבטל את הכפתור איך שהוא תסחוט דווקא בלי הכפתור ועם ותראה שהאצה שונה.

פורסם

1.8T אכן דגם הספורט.

ואולי לא הבנתי את הודעתך הקודמת. אז הבהרתי שאין בדגם הישן 2.0 ליטר. בחדשות אכן יש.

בהקשר לקיקדאון, הוא בסך הכל מוריד הילוך ופותח מצערת עד הסוף. כפי שאמרתי בהודעה הקודמת זה קיים כימעט בכל מכונית. לכן ההשוואה שאנשים עושים, לרוב, דיי שווה. לחיצה עד הסוף במכונית 1 ולחיצה עד הסוף במכונית 2 תהיה שווה מכיוון ש99% שבשניהן יהיה קיקדאון.

בנוגע לזה שאומרים שהיא מאיצה כמו עגלה. הנתונים שלה מישתווים לרכבי הליסינג האחרים. הכוח האמיתי שלה טמון בהאצה מגלגול. שם היא יכולה ללמד אותם דבר או שתיים בזכות מומנט רב מהטורבו והדיזל.

פורסם

טוב רנו מגאן זה עדיין לא אוקטביה. ואמרתי שאני לא יודע בקשר לזה שאם המגדש טורבו בא ביחד עם הTDI-תרגום חופשי ועילג- הזרקת טורבו דיזל.

1.8 באוקטביה אני עדיין לא מכיר אולי אתה מדבר על הספורט? ואני אמרתי ששני ליטר יש בחדשות, אם אתה אומר שאין בישנות אני מאמין לך בחדשות אני מבטיח לך שיש.

ויש קשר בין הkick down להאצה של הרכב, תבדוק בעצמך, אם תוכל לבטל את הכפתור איך שהוא תסחוט דווקא בלי הכפתור ועם ותראה שהאצה שונה.

[ltr]no it's not, if you go from a stand still full throttle the transmission will not up shift until the red line.

kick down is used when the amount of power the driver ask from the engine is not available by opening full throttle at the current gear and requires a down shift in order to achieve a higher rpm which puts the engine on its power band.[/ltr]

פורסם

לא הבנתי... האוקטביה מגיעה בשלוש צורות שאני זוכר.

1. מנוע 1600 עם 4 בוכנות

2. מנוע 1.9 טורבו דיזל TDI

3. מנוע 1800 טורבו בנזין (של גולף GTI) ידוע גם כ Octavia Vrs

אתה אומר שיש לך מנוע 2 ליטר? ואם היתכוונת ל1.9 דיזל, אז לדיזל אין מצתים.

ד.א למי שאמר שמנוע לא יכול לעבוד על 3 בוכנות. תתפלא אבל כל 2 בכונות במנוע עם 4 בוכנות עושות את אותו העבודה.

אבל אמת שאם אחת הבוכנות לא עובדת המנוע אמור לא לעבוד "עגול", ולהרגיש מקרטע. צילצולים זה לבעיה אחרת שלא עליו.

בקשר לשידרוג, שידרוג יפה. כפי שאמרו תיבדוק שמידת הצמיגים זהה ואם לא תאשר במישרד הרישוי. אישית, יש לאוקטביה גלגלי מגנזיום בסיגנון אחר שממש מוסיפים למכונית.

דבר שני כפי שאמרו, אליאנס?! משאלת מוות?

ובקשר לכנף (לא ספוילר) תיבדוק תמונות של הVRS ותיראה את הכנף שלה, שמאוד מחמיאה לה.

אתה כנראה לא מבין מה שאני אמרתי - אני אמרתי במילים מפורשות שהמנוע הזה לא בנוי לעבוד עם 3 בוכנות אלה עם כל ה4 ולכן לא נולד המנוע של אוקטביה שיעבוד עם 3 בוכנות במקום 4 גם אם יקפצו מהקרקע אל הגג של עזריאלי וחזרה .

אני מבטיח לך שזה בסדר ואני יודע איך מנוע בוכנה עובד ( אני במקרה מכונאי ) וצלצולים ברור שזה לא המקרה פה אלה הסחיפה והקרטוע אבל שוב פעם את זה נתתי כדוגמא לכך שאנשים זורקים שטויות והרבה כשם מדברים על דבר שהם לא מבינים .

פורסם
  • מחבר

fleshbone

חבל שהחלפתי מצתים רק לפני 10K ק"מ, זה כמובן חוץ מהעובדה שהמידע הגיע ישירות מעובדי מוסך מורשה של סקודה (מן הסתם הם לא עושים את זה ואין להם שבבים ואסור להם להחליף)

BDB

עד היום לא הייתה לי שום בעיה עם צמיגי אליאנס

לא הטופסטאר (היו בערך 5 גילגולי טופסטאר על האוטו הזה לפני ה-A975) ולא הקונטיננטל שאיתם מגיע האוטו

אגב זה לא אוקטביה VRS אלא אוקטביה RS, האוקטביה RS שמבוססת על האוקטביה Tour (כמו שלי) לא יובאה לארץ בכלל

היום מייבאים רק את האוקטביה RS קומבי שהיא סטיישן ומבוססת על האוקטביה החדשה, עם מנוע 2000 בנזין טורבו

אגב מצאתי היום סמלון Turbo כסוף שבמקור היה מיועד לפורד טרנזיט, אם הוא יתאים אולי אני אשים אותו על האוטו ליופי

אוקטביה טורבו :P

אגב אם כבר יש את האוטו אז לפחות שיראה טוב

חוצמזה שנמאס לי מהטסות, לקחו מהם את הסמלים גם ושברו חצי מהם

פורסם

טסות זה חרא של דבר וזה מכער לדעתי יש כמה יפים

הסמלון טורבו שמצאת הוא לא במקרה מאיזה פורד טרנזיט מהשכונה שלך :hat:

:smile1:

אל תשפר מנוע אתה ללא טייס תישאר ככה באוטו בימיוחד בישראל אין מה לשפר חבל אין למה

חוץ מזה שיש לך איפה ליסוע בדרום אבל סתם בולשיט

תשפר את היופי והנוחות אתה לא נהג מרוצים

:xyxthumbs:

אוקטיבה אוטו סבבה די להשוות

אגב בקשר לקיק דאון - ראיתי אוטו של מרצדס נראה לי 250 כ"ס ואם לוחצים עד הסוף זה לוחץ על הכפתור וזה מוסיף 100 כ"ס

פורסם

fleshbone

חבל שהחלפתי מצתים רק לפני 10K ק"מ, זה כמובן חוץ מהעובדה שהמידע הגיע ישירות מעובדי מוסך מורשה של סקודה (מן הסתם הם לא עושים את זה ואין להם שבבים ואסור להם להחליף)

שמע אפשר למכור סיפורים ולוקשים מפה ועד הודעה חדשה ,אין ולא יהיה מצב שמנוע יעבוד עם 3 בוכנות במקום 4 אתה ישר תרגיש את זה האוטו לא ייסע כמו שצריך - המנוע יגמגם כמו משוגע .

המוסכניקים שלך אם אמרו לך דבר כזה מה שקשה לי מאוד להאמין או מטומטמים או שקרנים ,אם היית פעם פותח ראש מנוע היית מבין איך העסק הזה עובד - כמה חבל שתיאוריה לא מלמדים בכיתות מסדרות כמו במקומות מתוקנים בעולם ושם מסבירים מראים ומדגימים איך הכל עובד לאנשים יש לפחות ידע בסיסי על איך זה באמת עובד ולא כמו אצלנו במדינה כל אחד שיש לו רישיון חש עצמו מינימום טכנאי של פורמולה 1 ומתחיל לשפר מכונית בלי להבין את הנזק שזה גורם לרכב .

ליאור - שום דבר אישי פשוט חבל שסתם מבלבלים לך המוסכניקים שלך את הראש לא יקום ולא יהיה דבר כזה ש3 בוכנות עובדות והרביעית לא .

פורסם
  • מחבר

הסמל מקורי ונקנה כחוק

הוא עדיין בשקית סגורה

אני לא גונב סמלים

fleshbone

אמנם המכונאי עצמו ערבי, אבל נראה לי שהבנתי אותו דיי טוב

שאלתי "למה הפלאג הזה נראה חדש והאחרים לא?"

והוא ענה "פשוט זה מנוע 2 ליטר שרק 1.6 פעיל"

שאלתי "איך לעזאזל?" והוא רק ענה "שבב"

פורסם

אני יגיד לך משהו זה מוזר, כאילו מה? נכנס סולר לבוכנה ומה? אין בערה? יש רק בצד אחד? המנוע אמור כולו לרטוט. מוזר.

פורסם

שמע אפשר למכור סיפורים ולוקשים מפה ועד הודעה חדשה ,אין ולא יהיה מצב שמנוע יעבוד עם 3 בוכנות במקום 4 אתה ישר תרגיש את זה האוטו לא ייסע כמו שצריך - המנוע יגמגם כמו משוגע .

המוסכניקים שלך אם אמרו לך דבר כזה מה שקשה לי מאוד להאמין או מטומטמים או שקרנים ,אם היית פעם פותח ראש מנוע היית מבין איך העסק הזה עובד - כמה חבל שתיאוריה לא מלמדים בכיתות מסדרות כמו במקומות מתוקנים בעולם ושם מסבירים מראים ומדגימים איך הכל עובד לאנשים יש לפחות ידע בסיסי על איך זה באמת עובד ולא כמו אצלנו במדינה כל אחד שיש לו רישיון חש עצמו מינימום טכנאי של פורמולה 1 ומתחיל לשפר מכונית בלי להבין את הנזק שזה גורם לרכב .

ליאור - שום דבר אישי פשוט חבל שסתם מבלבלים לך המוסכניקים שלך את הראש לא יקום ולא יהיה דבר כזה ש3 בוכנות עובדות והרביעית לא .

לידיעתך, יש לי פאסאט V5.

המנוע שלה הוא בעצם ה- V6 רק שבמקום בוכנה אחת יש משקולת שמאזנת..

כלומר, הורידו בוכנה ושמו משקולת.. אולי זה מה שעשו אצלו?

פורסם
  • מחבר

אני יגיד לך משהו זה מוזר, כאילו מה? נכנס סולר לבוכנה ומה? אין בערה? יש רק בצד אחד? המנוע אמור כולו לרטוט. מוזר.

לפי מה שהוא אומר לא נכנס כלום לשם

שום דבר

ומאיפה הבאת סולר למנוע 1.6?

זה בנזין

לידיעתך, יש לי פאסאט V5.

המנוע שלה הוא בעצם ה- V6 רק שבמקום בוכנה אחת יש משקולת שמאזנת..

כלומר, הורידו בוכנה ושמו משקולת.. אולי זה מה שעשו אצלו?

אם זה אכן המצב אז איך הוא טוען שאפשר לפתוח את זה עם שבב של 2 ליטר? (גם אם היא לא יובאה בשנים הנ"ל, היא יוצרה, וכך גם השבבים שלה)

פורסם

לפי מה שהוא אומר לא נכנס כלום לשם

שום דבר

ומאיפה הבאת סולר למנוע 1.6?

זה בנזין

אם זה אכן המצב אז איך הוא טוען שאפשר לפתוח את זה עם שבב של 2 ליטר? (גם אם היא לא יובאה בשנים הנ"ל, היא יוצרה, וכך גם השבבים שלה)

התבלבלתי עם האוקטביה שלנו.

וגם אם לא נכנס זה אמור לרטוט, אבל מישהו פה דיבר על הוספת משקולת אז יכול להיות שזה מה שעשו לא יודע...

פורסם

אין לי מושג, צריך לחקור את הנושא יותר..

פורסם

ליאור ידידי...

מה שאמרו לך בנוגע למצת הרביעי גרוע מרוב מה שאומרים טכנאי מחשבים...

ואתה אכלתה את זה כמו שהרבה אוכלים לוקשים אצל טכנאי מחשבים...

אם עצותינו אינן ניראות לך לפחות תקשיב לאחרונה שבהם, כנס ל www.carsforum.co.il או מוטוריקה.נט ושם תעלה את העיניין..

אני מאמין שלא תיראה תשובות שונות משל fleshbone...

בנוגע ל V5 זה ידוע מהיום שיש את המנוע הזה.. ויש משקולת במקום בוכנה.. אין קשר לעיניין..

ד"א ליאור רק לי מיסתדר משהו ? 1600/3= 533 סמ"ק לצילינדר..

אם 'פותחים' את הרביעי זה יוצא 4X533 כלומר 2100 סמ"ק ויותר.. אז כניראה שמכונאי שלך לא יודע חשבון כל כך..

ואין מנוע כזה לכל הקונצרן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים