עבור לתוכן

שדרוג מראה האוקטביה - שלב 1 (ג'אנטים סגסוגת)

Featured Replies

פורסם

כולה אוקטביה

מה עשיתהה ממנה... גם עם 4 ליטר...

0-100 בלא פחות מסוף שבוע

אז ככה חמוד

אוקטביה 2006 בלי שום שיפור שני 3 אנשים באוטו (סמוך עלי יש פה יותר מ200 תוספת) עמדנו ברמזור הגענו ל100 ב10 שניות +- האוטו סוגר 180 בכביש ישר הירידה הגענו ל190 (למי שמכיר הירידות של מצפה רמון לכיוון אילת אז בסוף הירידות יש ירידה עם פניה קלה ימינה- שמה 190.

בוא נגיד שיחסית למחיר ליעוד שלה ולארץ הזאת היא ממש לא גרוטאה.

באותו מחיר אפשר גם לקנות האודי TT אבל שאנחנו 6 אנשים במשפחה האודי לא בא בחשבון. חוץ מזה שיש ב\פגש של 530 ליטר אם אני לא טועה.

עזוב שטויות שמע לי היו לי כמה מכוניות בחיים למרות גילי נהגתי על כמה ונסעתי בהרבה מאוד רכבים, האוקטבייה זה אוטו חיה.

• תגובות 96
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שאלת המאה:

למה כל בעלי המוניות מתעקשים לקנות מרצדס במקום להוריד תמחיר של המסיעה וזהו?

פורסם

שאלת המאה:

למה כל בעלי המוניות מתעקשים לקנות מרצדס במקום להוריד תמחיר של המסיעה וזהו?

לא הבנתי, אתה אומר כאילו למה הם קונים מרצדס במקום לקנות רכב יותר זול ואז שהנסיעה תעלה פחות?

פורסם

thats right

פורסם

[ltr]lior there are 2 major problems here.

1. not matter what you'll do it'll still be an octavia

2. you're using alliance tires, which suggest you either very cheap or has some sort of a death wise.[/ltr]

פורסם

כולה אוקטביה

מה עשיתהה ממנה... גם עם 4 ליטר...

0-100 בלא פחות מסוף שבוע

אני לא הכי מבין במכוניות אבל אני יודע שהאוקטביה טורבו של המשטרה במרדף שהתנהל אחרי אימפרזה טורבו אז 3 כאלו סגרו את האימפרזה טורבו =\

אוקטביה אוטו מאוד אמין :) ויחסית למחיר שלו דיי טובה ושווה, ועכשיו לאוטו שלך :) האוטו נראה טוב ובהצלחה בOC :silly: חחח....(אני מציע לך ללכת על BT לקירור מתאים :x )

פורסם

ברגע הראשון חשבתי זה וולוו

באמת הגזמתם זה רק אוקטביה אוטו סבבה אילו יותר מסבבה

ליאור אתה לא נהג מרוצים (לפחות לפי מה שידוע לי ) אל תשפר שום דבר במנוע חוקי בצ'ביה זה לא בארץ (טוב נו אולי )

בקשר לצמיגים תיבדוק שזה אותו גודל כי עם זה גדול מידי או יוצא מהתקן הארצי אין לך ביטוח בזמן תאונה

נראה שכונה יפה ומבודדת שקט זה חשוב

המרסדס מאחורה של אבא שלך ?

זה שאמר בקשר לסגירות זה לא בעיה לעשות את מה שעשית אבל זה בעיה לצאת מתאונה כזאת

טוב נו אני אתן קצת נתונים על הכריזמה שאצלנו סתם ככה

בירידה קלה פחות מ 10 למאה בדוק

צליל מאד מאד יפה

180 נסענו איתה והיה על 3 וחצי טורים ויש 9 אני חושב

לאבא שלי יש שברולט חדשה שהיא פחות טובה מהאופטרה אבל יש לו את הדגם 5 דלתות שהוא יותר טוב מנוע 1600 10 למאה לפי מה שרשום סאן רוף גלגלי מגנזיום וכו

אה יש גם סונטה 2001

הכריזמה 99

השברולט 2006 די בטוח כי זה אוטו חדש

פורסם

אתה צוחק, אבל אם תהיה לי הזדמנות אני אשדרג

המנוע עצמו הוא 2 ליטר כאשר למעשה רק 1.6 ליטר נמצאים בשימוש (צילינדר אחד לא פעיל, ואפשר לראות את זה בהחלפת מצתים וחבל שלא צילמתי, מצת אחד יוצא נקי לחלוטין בעוד האחרים נראים כאילו עברה עליהם מלחמה)

יש אפשרות (לא דרך החברה כמובן) להחליף צ'יפ ניהול מנוע ולמעשה לפתוח את המנוע ל-2 ליטר מלאים

Škoda Octavia 1.6 @ 2.0

אגב השדרוג הנ"ל חוקי לגמרי בצ'כיה

זאת בדיחה נכון ???אין מצב שצילנדר לא עובד .

מנוע בוכנה 4 פעימות בנוי על עקרון הזה שכל הבוכנות שלו פועלות מין הסתם כי כל בוכנה נמצאת במצב שונה כל פעם שגל הארכובה מסתובב וגם השסתומים מתוזמנים בדיוק לפי סיבובי גל הארכובה .

ישנן 3 מכוניות שאני יודע בוודאות שעובדות עם 3 בוכנות ויוצרו ככה בכוונה ,דייהטסו שרייד -סובארו ג'סטי - סוזוקי סוויפט וכדי שהמנוע יעבוד עם 3 בוכנות שמו משקולות ומאזנים .

אני יודע שאתה לא מנסה להטעות פה מישהו אבל מה שאמרת זה פשוט לא נכון וזה חוסר הבנה איך מנוע צריך לעבוד וחבל להטעות פה אנשים אם היית אומר שזה כמו במכוניות הישנות שהמנוע עצמו היה מיוצר ל1600-1800 ביחד והיית צריך רק להחליף\לחרוט את הסליב בשביל להגדיל את הנפח שלו זה היה מובן אבל בוכנה לא עובדת זה ממש אבל ממש לא קיים כי כל נהג היה מרגיש שמשהו לא מסתדר לו עם האוטו או כמו שאומרים אני שומע צלצולים או שיש לי סחיפה ומערבולות במנוע ;)

ד"א

שדרוג יפה של הסגסוגות אבל אם כבר משקיעים בצמיגים אז שמים צמיג קצת יותר רציני עם אחיזת כביש טובה .

פורסם

אממ הג'אנטים נחמדים, אני אומר ששלב הבא יהיה צריך להיות צביעה של הפסים השחורים לצבע של האוטו ...

פורסם

וואו הג'נטים האלו כמעט שינו את העובדה שהיא יוצרה בצ'כיה.

אבל רק כמעט...

::)

פורסם

אנ'לא מבין גדול במכוניות, אבל בלי שיפור לגוף האוטו, אוקטביה תשאר אוקטביה. אוטו שמן, איטי ויש אותו לחצי מדינה(מהשכנים עד לכנסת).

פורסם

לא הבנתי... האוקטביה מגיעה בשלוש צורות שאני זוכר.

1. מנוע 1600 עם 4 בוכנות

2. מנוע 1.9 טורבו דיזל TDI

3. מנוע 1800 טורבו בנזין (של גולף GTI) ידוע גם כ Octavia Vrs

אתה אומר שיש לך מנוע 2 ליטר? ואם היתכוונת ל1.9 דיזל, אז לדיזל אין מצתים.

ד.א למי שאמר שמנוע לא יכול לעבוד על 3 בוכנות. תתפלא אבל כל 2 בכונות במנוע עם 4 בוכנות עושות את אותו העבודה.

אבל אמת שאם אחת הבוכנות לא עובדת המנוע אמור לא לעבוד "עגול", ולהרגיש מקרטע. צילצולים זה לבעיה אחרת שלא עליו.

בקשר לשידרוג, שידרוג יפה. כפי שאמרו תיבדוק שמידת הצמיגים זהה ואם לא תאשר במישרד הרישוי. אישית, יש לאוקטביה גלגלי מגנזיום בסיגנון אחר שממש מוסיפים למכונית.

דבר שני כפי שאמרו, אליאנס?! משאלת מוות?

ובקשר לכנף (לא ספוילר) תיבדוק תמונות של הVRS ותיראה את הכנף שלה, שמאוד מחמיאה לה.

פורסם

לא הבנתי... האוקטביה מגיעה בשלוש צורות שאני זוכר.

1. מנוע 1600 עם 4 בוכנות

2. מנוע 1.9 טורבו דיזל TDI

3. מנוע 1800 טורבו בנזין (של גולף GTI) ידוע גם כ Octavia Vrs

אתה אומר שיש לך מנוע 2 ליטר? ואם היתכוונת ל1.9 דיזל, אז לדיזל אין מצתים.

ד.א למי שאמר שמנוע לא יכול לעבוד על 3 בוכנות. תתפלא אבל כל 2 בכונות במנוע עם 4 בוכנות עושות את אותו העבודה.

אבל אמת שאם אחת הבוכנות לא עובדת המנוע אמור לא לעבוד "עגול", ולהרגיש מקרטע. צילצולים זה לבעיה אחרת שלא עליו.

בקשר לשידרוג, שידרוג יפה. כפי שאמרו תיבדוק שמידת הצמיגים זהה ואם לא תאשר במישרד הרישוי. אישית, יש לאוקטביה גלגלי מגנזיום בסיגנון אחר שממש מוסיפים למכונית.

דבר שני כפי שאמרו, אליאנס?! משאלת מוות?

ובקשר לכנף (לא ספוילר) תיבדוק תמונות של הVRS ותיראה את הכנף שלה, שמאוד מחמיאה לה.

האוקטביה מגיעה בנפחים של 1.6ליטר של 1.9 ליטר ושל 2 ליטר. לא יודע בקשר ל1.6 ול2 ליטר אבל אני יודע שב1.9 יש TDI ואם אני לא טועה גם מגדש טורבו, או שזה בא ביחד לא יודע. אה כמובן יש לה גם את הכפתור הזה מתחת לגז שסוחטים אותו עד הסוף אז האוטו נותן קיק, אבל בסקודה זה לא כמו בישנות שאתה יכול ללחוץ על הכפתור עם האצבע כי הוא נמצא בחלק שקרוב לציר של הדוושא.

פורסם

אז זהו, שלא.

לאחר בירור קצרצר לא קיימת אוקטביה 2 ליטר בשנתונים האלו. (בחדשים אני חושב שקיימת)

ולמקרה שלא ידעת TDI= Turbo Diesel Intercooler . ב1.6 אין טורבו.

ובקשר לכפתור, או Kick down כפי שהוא ידוע, אין לי מושג למה הקשרתה את זה.

אני חושב שההגדרה שלך לטורבו לא ממש ברורה. אם בשבילך טורבו זה המצב של הכפתור, אז טעות בידך.

פורסם

אני יודע מה זה TDI אמרתי שאני לא יודע אם יש ב1.6 או אין אני יודע שב1.9 יש. ולא הזכירו פה שנתונים אז 2 ליטר יש חדשה או ישנה-יש.

כפתור הkick down הוקשר בגלל שכמה פה דיברו על זה שהסקודה מאיצה למ100 תוך שבוע בערך, אז לא.

טורבו בישבילי זה לא הכפתור, ציינתי שיש את הכפתור ויש את הטורבו, אם אתה רוצה שבפעם הבאה בישבילך אני יציין שזה שני דברים שונים שלא קשורים אחד לשני אני יעשה את זה.

ועוד טעות שאני צריך לתקן זה שלאוקטביה יש פ\בגש 560 ליטר לא 530.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים