עבור לתוכן

חאפרים-נמאסתם!

Featured Replies

פורסם

טוב,אז היום התקינו לנו בבית טלפון של הוט.

ביקשתי 3 נקודות.

אחרי שהוא התקין לי בחדר אני רואה שהתפוצץ לי חור בקיר בגודל כדור ושהוא עשה מלא חורים בקיר בגלל שהוא שם קליפסים לא נכון ואז שם מחדש.

את ההתקנה השנייה בהול-זה מעבר כזה בין החדרים לסלון,זרק את כל הכבלים של החשמל והמודם על הרצפה מבלי לשים קליפסים כמינימום

למטבח הוא משך כבל מעל התקרה במקום מהרצפה....

קיצר,עבודה ממש גרועה מחברה כל כך גדולה.מאוד מאוכזב,מקווה שלפחות מהטלפון אני יהיה מרוצה ;D

פורסם

אתה רוצה שמשהו יעשה טוב - תעשה אותו בעצמך. אצלנו אנחנו העברנו את הכבל בדיוק איך שרצינו, הבאנו את הטכנאי, אמרנו: שים פה שקע, פה את המכשיר וגמרנו.

פורסם
  • מחבר

אני משלם 200 שקל על ההתקנה,אני עוד אמור לעבוד?!

ש HOT יעסיקו אנשים עם חוש טכני וידיים ימניות.אם לא שיקחו 50 שקל על התקנה.

פורסם

גם נכון.

פורסם

תגיד תודה שהוט בכלל באים אליך

כבר יותר מ3 שבועות אני מחכה שיגיעו אלי (בשביל אינטרנט)

אבל הם מפחדים בגלל שאני גר בקריות...

פורסם

דווקא אצלנו הם היו ממש אחלה...

פורסם

lool

איזה סיפור היה אצלי בבית..

אנחנו התלבטנו בין יס והוט ואמרנו בסוף ניקח הוט

אחרי חודש וחצי!! באים הוט חבורה של 14 ערבים (כן כן 14 ) בשביל למצוא את הנקודת התחברות לקח להם שעתים של חפירות בגינה!!! lol

בסוף אמרנו להם..עזבו בסוף תהרסו לנו את כל הבית..ולקחנו את יס ;D

פורסם

אתה בטוח ש14 הערבים היו קשורים להוט? אולי סתם היה להם משעמם אז הם החליטו לבוא לשחק לכם בבית

פורסם

תתקשר להוט ותבקש שמישהו יבוא לתקן את זה... יעזור יותר מלהתלונן באינטרנט...

פורסם
  • מחבר

הם בטח יעשו יותר נזק מאשר יתקנו למה צריך לסתום ולצבוע את זה לצבע המקורי של החדר.

פורסם

הם בטח יעשו יותר נזק מאשר יתקנו למה צריך לסתום ולצבוע את זה לצבע המקורי של החדר.

OMG. עד כדי כך?!

פורסם

אני לא מבין אבל מה הוא כבר יכול היה לעשות... כל הכבלים של הטלפון כבר אמורים להיות בקירות... והדבר היחיד שהוא אמור לעשות זה להחליף את השקע ואין סיבה שמהחלפת שקע הוא יצתרך לשבור קירות... הדבר היחיד שהוא צריך חוץ מלהחליף שקעים זה בארון של הקווי טלפון להוסיף שם מודם - עוד פעם לא צריך לשבור שום דבר

פורסם
  • מחבר

לא.הוא יוצר נקודה חדשה בנוסף לקו בזק.את המודם אמרתי כבר,הוא פשוט זרק ברצפה עם כל הכבלים.

פוצץ לי את הקיר כי הוא אידיוט שקדח עם מקדח ענק בשביל חור שיעבור בו חוט דק של טלפון :screwy:

ככה עשה גם במטבח.אם מישהו מכם היה רואה את העבודה הייתם מבינים על מה אני מדבר.חבל שאין לי מצלמה :-\

פורסם

קח ממישהו

מסקרן לראות מה הוא בדיוק עשה לך שם

אגב איזה מודם? ;D

פורסם
  • מחבר

אני ישתדל לצלם מחר תראו מה זה עבודה זבל.

מודם של TERAYON.לא בדקתי איזה דגם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים