עבור לתוכן

best compact ultra zoom

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא רק. סיבה נוספת היא שהאוטופוקוס של המצלמות האלה לא מסוגל להתמודד עם ציפור במעוף.

לסטילס אין צורך במייצב אם יש יתרון מקביל ב-ISO (כמו שקיים בחלק מהמצלמות של פוג'י). בווידאו מייצב הוא יתרון יותר משמעותי, אבל אפשר לקנות ב-170 ש"ח מונופוד שעובד עם כל מצלמה אחרת ונותן אפקט ייצוב מצויין ללא מחיר גדול מדי בניידות ובמשקל.

boren

you are the man

אכן המונופוד הוא רעיון טוב ואני ככול הניראה אקנה אותו ביום ראשון הקרוב יחד עם ה- s3 . אני לא מוכן לוותר על האפשרות לצלם וידיאו עם זום גבוהה + יצוב תמונה (8 דקות מספיקות לי )

המונופד יאפשר לי לצלם עצמים נייחים , בתנאי תאורה נמוכים תוך שימוש ב-iso 800 +תוכנה להסרת הגרעיניות לאחר הצילום (המלצות לגבי תוכנה שכזאת ,בעיקר חינמית יתקבלו בברכה )

דרך אגב ,האם כדאי להשתמש בטיימר (שבמקור נועד לצילום עצמי ) ,כשהנסיבות מאפשרות זאת כמובן , על מנת להקטין את תזוזת המצלמה בזמן צילום ב-iso גבוהה ובחשיפות ארוכות שנעשות בזום גבוהה (אני מיתכוון למצב שבו המצלמה נימצאת על מונופוד ונעשה שימוש במסך ה-lcd המיפרקי על מנת להנעל על העצם המצולם )

אין לי שום אשליות שאני אקבל תוצאה שאפילו מיתקרבת במצב הזה ל-s9000 .

זה מחיר הפשרה שלוקחים מצלמה רב תכליתית כמו ה-s3

פורסם
  • מחבר

אין שום תגובה ?

אמרתי שטות או מה ?

פורסם

לכל מי שמדבר על הזום הגדול לי יש את ה LZ3 (זום 6X) ובטיול שלי ברודוס הלכתי לעמק הפרפרים ו 60% מהתמונות צלמתי עם זום דיגיטלי בשביל שיראו בכלל מה ניסיתי לצלם כי אסור לזוז מהשבילים והפרפרים היו רחוקים מהשביל.

יש את PANASONIC FZ5 ה ISO הגבוה שלה לא משהו אבל היא הכי קרובה למה שאתה רוצה ניראה לי (יותר קטנה מה CANON אבל לא בדיוק קטנה).

פורסם

אין שום תגובה ?

תראה, אם החלטת על ה-S3 אז נותר רק לאחל לך להתחדש. את דעתי על המצלמה הזו אני מניח שכבר קראת קודם... ;)

פורסם

אין שום תגובה ?

אמרתי שטות או מה ?

כן, החלטת לקנות S3 :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים