פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים שלום.היום אני פירמטתי והתקנתי את הווינדוס הכל יופי אין בעיות..רק שמתי לב שעכשיו משום מה הwelcome לא מופיע וישר רואים את שולחן העבודה?לי זה דווקא יותר טוב כי זה עולה יותר מהר אבל בעיקרון זה לא אמור ליהיות ככה?האם זה יכול ליצור בעיה או שזה לא משנה?תודה.
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים זה בסדר ככה, אין לך עוד משתמשים פעילים.יכול להיות שהתקנת גרסה קצת שונה של ווינדוס הפעם.אם תתקין את .NET של מיקרוסופט יחזור לך המסך של ה WELCOME.
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר זה בסדר ככה, אין לך עוד משתמשים פעילים.יכול להיות שהתקנת גרסה קצת שונה של ווינדוס הפעם.אם תתקין את .NET של מיקרוסופט יחזור לך המסך של ה WELCOME.זהו שזה לא גרסה שונה..זה אותו ווינדוס שהתקנתי לפני שנה אבל לא משנה אני לא אוריד את NET.ותודה על הדעה שלך
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים כנס ללוח הבקרה control panel -->ואז change the way people log on or off---> ואז תסמן את שתי התיבות
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים כנס ללוח הבקרה control panel -->ואז change the way people log on or off---> ואז תסמן את שתי התיבות איפה זה נמצא? BTW, אולי המחשב כבר לא אוהב אותך
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר איפה זה נמצא? BTW, אולי המחשב כבר לא אוהב אותך ובדיוק הוספתי לו עוד זיכרון טוב בכל מקרה תודה כנס ללוח הבקרה control panel -->ואז change the way people log on or off---> ואז תסמן את שתי התיבות אין את זה בכלל אבל לא משנה 0_0
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים התחל -הפעלה ורשום control userpasswords2 ואישורוסמן V על יוזר חייב להכניס שם משתמש וסיסמהוזה יחזיר לך את החלון
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים חחח... הבן אדם אמר שהוא שמח שאין לו את מסך הפתיחה, אבל עדיין ממשיך הדיון הגבתי, כי אני רואה שלהרבה אנשים מציק מסך הפתיחה הזה בכניסה לווינדוס. אני יודע שאפשר לבטל אותו איכשהו בניהול המשתמשים או במשחק ברג'סטרי, אבל זה לא תמיד עובד. יש תוכנה של מיקרוסופט שהיא חלק מחבילת POWER TOYS, קוראים לה TWEAKUI וכבר המלצתי עליה כמה פעמים בזמן האחרון למשתמשים בפורום שהיו להם בעיות עם מסך הפתיחה. אפשר להוריד אותה מכאן: http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/powertoys/xppowertoys.mspx ובאמצעותה אפשר להגדיר כניסה אוטומטית למשתמש מסויים ולדלג על מסך הפתיחה.
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים נראה טוב, ננסה אותה בהזדמנות..רק שאני לא כ"כ יכול לסמוך על תוכנות מהסוג הזה.. ;D
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים אין מה לסמוך עליה.1. זו תוכנה של מיקרוסופט. אמנם המוניטין של החברה לא משהו, אבל בכל זאת אתה משתמש במערכת ההפעלה שלה ;D2. לא חייבים להשתמש בכל שאר האפשרויות של התוכנה, אפשר רק להגדיר דרכה את החיבור וזהו, היא שוקלת רק כמה KB בודדים ולא יושבת בזיכרון ברקע.3. אחרי שהייתי צריך להתקין את .NET בשביל הדרייברים של ATI, השתגעתי מהמסך פתיחה המעצבן הזה ובסוף מצאתי את התוכנה שבעזרתה נפתרתי ממנו בקלות יחסית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.