עבור לתוכן

טמפרטורה גבוהה וארטיפקטים בבדיקה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה אם הקור של גי'גבייט חרא או לא... במידה ואתה לא עושה OC הקרור צריך להספיק..

שום חברה לא תוציא כרטיס סידיעה שהקרור "חרא" והוא יחזור לתיקון.

שוב ללא OC הקרור מספיק וזוהי זכותך המלאה לדרוש תיקון\החלפה.

זה בדיוק מה שאמרתי אני לא מוצא סיבה שכרטיס ברמה הזאת מחברה כזאת לא יתפקד כמו שצריך אני לא צריך להוסיף כסף על קירור

העניין הוא האם הבעיה תיפטר כשאני יקבל כרטיס חדש מאותו דגם

פורסם

זאת לא בעייה שלך. תחליף את הכרטיס ואם יש עדיין בעייה (והיא חוזרת גם במחשב אחר, שזה שווה לבדוק בכל מקרה) אז שיחליפו לך לדגם אחר. אל תחשוב בכלל על לקנות קירור, בשביל זה יש ספק ואחריות שהוא ישבור את הראש עם הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

אוקיי יש חדשות

הנה תמונה של המחשב שלי

http://img157.imageshack.us/img157/9223/dsc00143cf3.jpg

עכשיו המאורר מצד ימין מכניס אוויר אבל הוא דיי נחסם ע"י הארדיסק ושאר הדברים

בצד שמאל הספק מוציא אוויר

השאלה היא לאיזה כיוון צריך לכוון את המאוורר הגדול שבצד שמאל שיכניס אוויר פנימה או החוצה?

פורסם

שיוציא אויר.

פורסם

המאורר בצד ימין לא "נחסם" ע"י ההרדיסק, הוא מקרר את ההרדיסק, זאת בדיוק המטרה שלו.

בצד שמאל כמו שאמרו שיוציא אוויר.

זה שאמרתי בהתחלה שהקירור פסיבי של גיגהבייט חרא (והאמת כל קירור גם אקטיבי שגיגהבייט נותנים חרא), זה לא אומר שאתה צריך לסבול בגלל זה, אם מופיע לך ארטיפקטים זה לא תקין וחובה על החנות\יבואן להחליף לך אותו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי דיברתי איתו

ואני יחליף אותו

אני מקווה שהבעיה תיפתר

איך אני יחיה שבוע עד 10 ימים בלי מחשב? :(

בחלק השמאלי של המארז לא צריך להיות מאוורר שיכניס אוויר כי גם הספק וגם המאוורר הגדול מוציאים אז מי יכניס?

פורסם

הימיני מכניס אוויר, וחוצמזה שיש יותר מוציאים ממכניסים אז יש יניקה מבחוץ זה בסדר, עדיין עדיף לשמור על יחס נורמלי.

פורסם

אוקיי דיברתי איתו

ואני יחליף אותו

אני מקווה שהבעיה תיפתר

איך אני יחיה שבוע עד 10 ימים בלי מחשב? :(

בחלק השמאלי של המארז לא צריך להיות מאוורר שיכניס אוויר כי גם הספק וגם המאוורר הגדול מוציאים אז מי יכניס?

מומלץ לעשות על הדלת מאוורר שמכניס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים