פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים אני הייתי משקיע בכרטיס חזק ואחר כך מחבר אותו למחשב החדש שאני יקנה בעוד שנה...נראה לי הכי הגיוני.. למה לקנות שתיים?
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים המחשב שלו לא ישן בכלל,למה לכתוב סתם...אפשר עוד לנצל אותו טוב מאוד...הX800GTO ינוצל היטב במחשב שלך
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים לפותח התארד... יש לך מחשב נחמד.. אפשר עוד לנצל אותו, גם לאפיקולציות החדישות ביותר... צריך רק אולי עוד זיכרון וכרטיס מסך טוב מאוד.. שזה מתחיל עם9800XT משומש, אם בא לך, ונגמר ב7800GS... הכל בהתאם לתקציב.. אם תקציבך נמוך כמו שהנתי, נסה להשיג 9800XT משומש.
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים המחשב שלו בסדר כמו שאמרו חוץ מהכרטיסאבל הדיון ניפתח על ה9600P שזה כרטיס מיושן היום וביגלל זה ההמלצה היא ליקנות כרטיס נורמלי וליסחוב עוד אם המחשב
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים תראה האנשים כאן לא מבינים יותר מדי(מציעים לך דברים פי 2 יותר ממה שאתה מוכן להשקיע) לפחות רובם אז אני כבעל ניסיון עם כרטיס אפילו קצת פחות חזק אומר לך שהאלפלייף נגיד עובד לי על הגדרות בינוניות גבוהות(רובן גבוהות) ויש לי עוד מחשב חלש יותר אמממ מה עוד ניד פור ספיד מוסט וואנטיד עבד לי על הגדרות בין בינוניות לגבוהות באטלפיד 2 עובד חלק על הגדרות בין בינוניות לגבוהות..אם זה מה שאתה מוכן להשקיע אז אין לי ספק שתהנה מהכרטיס מסך הזה.
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים תראה האנשים כאן לא מבינים יותר מדי(מציעים לך דברים פי 2 יותר ממה שאתה מוכן להשקיע) לפחות רובם אז אני כבעל ניסיון עם כרטיס אפילו קצת פחות חזק אומר לך שהאלפלייף נגיד עובד לי על הגדרות בינוניות גבוהות(רובן גבוהות) ויש לי עוד מחשב חלש יותר אמממ מה עוד ניד פור ספיד מוסט וואנטיד עבד לי על הגדרות בין בינוניות לגבוהות באטלפיד 2 עובד חלק על הגדרות בין בינוניות לגבוהות..אם זה מה שאתה מוכן להשקיע אז אין לי ספק שתהנה מהכרטיס מסך הזה.1-HL2 נחשב מיושן ויצא לפני שנה שנתים2-NFSMW לא כבד3-בטלפילד 2 גם כבר לא מישחק חדש מישחקים חדשים זה מישחקים כמו Oblivion לדוגמהוהם יעבדו חראה אם ביכלל יעבדו ב9600P ככה שהתגובה שלך מטומטמת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.