עבור לתוכן

שאלות לפני רכישת R9600 PRO

Featured Replies

פורסם

אני הייתי משקיע בכרטיס חזק ואחר כך מחבר אותו למחשב החדש שאני יקנה בעוד שנה...

נראה לי הכי הגיוני.. למה לקנות שתיים?

פורסם

זהו שהוא לא יכול לקנות כרטיס חזק כי יש לו AGP.

פורסם

אני יכול להביא ב620 X800GTO

מאיפה אתה יכול להביא? ל-AGP? אני קונה!

:jump:

פורסם

המחשב שלו לא ישן בכלל,למה לכתוב סתם...

אפשר עוד לנצל אותו טוב מאוד...

הX800GTO ינוצל היטב במחשב שלך

פורסם

לפותח התארד... יש לך מחשב נחמד.. אפשר עוד לנצל אותו, גם לאפיקולציות החדישות ביותר... צריך רק אולי עוד זיכרון וכרטיס מסך טוב מאוד.. שזה מתחיל עם

9800XT משומש, אם בא לך, ונגמר ב7800GS... הכל בהתאם לתקציב.. אם תקציבך נמוך כמו שהנתי, נסה להשיג 9800XT משומש.

פורסם

המחשב שלו בסדר כמו שאמרו חוץ מהכרטיס

אבל הדיון ניפתח על ה9600P שזה כרטיס מיושן היום

וביגלל זה ההמלצה היא ליקנות כרטיס נורמלי וליסחוב עוד אם המחשב

פורסם

תראה האנשים כאן לא מבינים יותר מדי(מציעים לך דברים פי 2 יותר ממה שאתה מוכן להשקיע) לפחות רובם אז אני כבעל ניסיון עם כרטיס אפילו קצת פחות חזק אומר לך שהאלפלייף נגיד עובד לי על הגדרות בינוניות גבוהות(רובן גבוהות) ויש לי עוד מחשב חלש יותר אמממ מה עוד ניד פור ספיד מוסט וואנטיד עבד לי על הגדרות בין בינוניות לגבוהות באטלפיד 2 עובד חלק על הגדרות בין בינוניות לגבוהות..אם זה מה שאתה מוכן להשקיע אז אין לי ספק שתהנה מהכרטיס מסך הזה.

פורסם

תראה האנשים כאן לא מבינים יותר מדי(מציעים לך דברים פי 2 יותר ממה שאתה מוכן להשקיע) לפחות רובם אז אני כבעל ניסיון עם כרטיס אפילו קצת פחות חזק אומר לך שהאלפלייף נגיד עובד לי על הגדרות בינוניות גבוהות(רובן גבוהות) ויש לי עוד מחשב חלש יותר אמממ מה עוד ניד פור ספיד מוסט וואנטיד עבד לי על הגדרות בין בינוניות לגבוהות באטלפיד 2 עובד חלק על הגדרות בין בינוניות לגבוהות..אם זה מה שאתה מוכן להשקיע אז אין לי ספק שתהנה מהכרטיס מסך הזה.

1-HL2 נחשב מיושן ויצא לפני שנה שנתים

2-NFSMW לא כבד

3-בטלפילד 2 גם כבר לא מישחק חדש

מישחקים חדשים זה מישחקים כמו Oblivion לדוגמה

והם יעבדו חראה אם ביכלל יעבדו ב9600P ככה שהתגובה שלך מטומטמת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים