עבור לתוכן

מוטורולה v3x מה אתם אומרים?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות את הפלאפון הזה במקום הטלפון הבזיון הישן שלי שעוד מעט יהיה בן שלוש.

מכל המכשירים שבדקתי לו יש את המפרט הכי מרשים והיכולות הכי מגוונות.

מה אתם אומרים על המכשיר?

פורסם

כבר דנו בו הרבה בתקופה האחרונה, אם אין לך אפשרות לקחת W800 או 6280 (עדיף W800) תלך עליו...

ותעשה חיפוש, תמצא המון תוצאות.

אני אישית, לא אוהב אותו במיוחד... בעיקר בגלל הממשק.

פורסם

מכשיר דור שלישי נחמד...מצלמת 2 מגה פיקסל סבירה,מסך מדהים,ממשק נחמד [אם כי עדיין-ממשק של מוטורלה] וחיי בטריה קצרים למדי.

אבל בהתייחס למחיר המאוד נמוך שלו,ולמבצעי הדור השלישי באורנג' ובסלקום-זה די משתלם ללכת עליו...

זו האלטרנטיבה הזולה...במידה ואתה מעונין באיכות יותר גבוהה [אבל במחירים כפולים ומעלה] אז מומלץ ואף עדיף ללכת על הSE W800 [למרות שהוא לא דור 3,הוא מכשיר חבל"ז] או על הנוקיה 6280.

דע לך שמאחורי זול וחינם תמיד יש סיבה...ואם הV3X נמכר במחיר מגוכח,יש סיבה לכך...

פורסם

יש לי אותו והוא מכשיר מעולה לדעתי, דווקא הממשק נוח מאוד לעומת כמה פלאפונים שראיתי. :xyxthumbs:

פורסם

יש לי אותו והוא מכשיר מעולה לדעתי, דווקא הממשק נוח מאוד לעומת כמה פלאפונים שראיתי. :xyxthumbs:

אז כנראה שעוד לא נתקלת ב NOKIA..... :xyxthumbs:

פורסם

אמרו לי שהוא לא שווה ועדיף לחכות לחדשים יותר שיצאו אני חושב K800 או משו כזה של סוני אריקסון

פורסם

רק חבל שהK800 עולה הרבה (!) יותר מהv3x

פורסם

מהניסיון שלי, הממשק של ה3X יותר טוב משל הנוקיה. אגב, איכות הבנייה של ה6280 נחשבת ללא משהו, ואומרים שיש הרגשה שהוא מתפרק (אין לי ניסיון איתו).

ולא לקטר על הממשק של מוטורולה, הם החליפו אותו לגמרי. היו לישתי מוטורולות שהחלפתי רק בגלל הממשק, עברתי לפיליפס (זוועה) וחזרתי למוטורולה, זה לא דומה למה שהיה פעם.

פורסם

יש לחבר שלי את ה6280. הממשק נחמד(קצת שונה מהנוקיות הישנות).

פורסם

יש לי את ה 6280 ואני מאוד מרוצה ממנו.

איכות בניה מספקת מאוד, איכות מצלמה,מסך מאוד גבוה ההנדסה של הסליידר פשוט גאונית אני כמעט גומר כל פעם כשאני פותח או סוגר אותו.

חסרונות:

אורך סוללה קצר יחסית (מספיק ל1.5 יום בשימוש רציף)

עושה ריסטרט פעם בתקופה מסויימית

פורסם

ההנדסה של הסליידר פשוט גאונית אני כמעט גומר כל פעם כשאני פותח או סוגר אותו.

פותח הדיון, אתה הולך לסמוך על מישהו אחרי שהוא אמר משהו כזה?

פורסם

^^

אשכרה :screwy: :screwy:

אגב, שכחתי לציין, הבטריה של הV3X מצוינת, מחזיקה כיומיים וחצי בשימוש מעל הממוצע (לפחות שלי, כלומר 20 דקות דיבור ליום, קצת מוזיקה, קצת משחקים, 20-40 דקות אינטרנט אם לא יותר).

הצלחתי להגיע ל3 וחצי ימים, אני מאמין שאפשר להגיע ליותר.

פורסם

ה-A840 שלי בימים אינטנסיביים (שזה סביבות שעה עד שעה וחצי דיבור וכמה SMSים) בערב כבר מראה לי אדום מהבהב

פורסם

הV3X הוא מכשיר מצויין.

מסך מצויין (הטוב ביותר מן המכשירים שנמכרים כיום ברשתות פרט למחשבי כף יד משולבים כמובן), מצלמה איכותית, איכות סאונד טובה (העוצמה לא אבל היא ניתנת להגברה), ביצוע שיחות וידיאו בצורה חלקה, סוללה טובה וכמובן המכשיר לא מסורבל (יושב נוח בכיס) ויש לו עיצוב מנצח (RAZR אסלי :P).

הייתרונות היחידים של ה6280 על הV3X הם הסוללה (לא בצורה דרסטית) ובצילום הוידיאו (שלי אישית זה מעניין את ה...).

פורסם

הורדת המחירים הדרסטית של ה- V3X זה לא בגלל שהמכשיר דפוק...

זה בגלל שנפתחה תחרות בדור השלישי לאחר שסלקום גם ניכנסה לעניין...

אגב, אם אתה רוצה לצאת בזול... תיקנה 2...

אנחנו קנינו 2 בפחות ממחיר של אחד!! (בנקודת מכירה של אורנג'!!!!!)

אז תברר טוב טוב לפני שאתה קונה...

המחיר עצמו עולה למכשיר אם אני זוכר 1280...

ואנחנו קיבלנו הצעה של 2 במחיר של 1044!!!!!!!!

אז תבקש כמה שיותר הורדה במחיר...

אגב חשוב לציין

הורדת המחיר היתה בגלל המסלול שבחרנו שאני לא זוכר אותו כל כך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים