עבור לתוכן

משהו שחייב להיות פה!

Featured Replies

פורסם

באמת הורים חארות זה ידוע שהמאוורים של זלמן טובים יותר במצבים כאלה....

:lol: :lol: :lol:

פורסם

הוא הפך את זה לניסוים... יותר חשוב לו ההמצאה מאשר העובדה שהילד חולה

אני מקווה שזה היה בציניות.

פורסם

אני מקווה שזה היה בציניות.

מצטער שכחתי לרשום אזהרת צינויות כמו שאני תמיד רושם...

המשפט הזה נורא הצחיק אותי

פורסם

זה פשוט ההורים עשו לילד קצר אובר קלוק העלו מתח וגם החום עלה אז הם הוסיפו קירור אקטיבי

מענין לכמה אפשר להביא אותו על חנקן נוזלי להרכיב לו טיוב על המצח ולאטום מהצדדים :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אני פעם הייתי עם חום והייתה לי בחילה, אז עשיתי בדיוק אותו דבר, אני באמת לא מבין מה הבעיה....

זה לא מסוכן, אין תופעות לוואי וזה מוריד חום...

תודה לאל על האנונימיות אה? ;)

פורסם

אחי אתה מצחיק אותי :lol:

פורסם

כל העסק אידיוטי מסיבה אחת:

כשלמישהוא יש חום בגלל שהוא חולה, הכי טוב זה לתת לו לקדוח ולא לקרר את הגוף, ה"חום" שמרגישים לא באמת שם, הוא נובע מסיבה אחת, לחיידקים הסביבה היותר מתאימה היא סביבה קרה, אז כדי לגרום לגוף לקרר את עצמו הם גורמים לגוף לחשוב שחם לו כאשר בעצם הטמפרטורה הפנימית נשארת אותו הדבר אם לא יורדת כדי להלחם בחיידק, לכן, בן אדם יתרפא הרבה יותר מהר אם ייתן לגוף שלו להשאר "חם"

פורסם
  • מחבר

כל העסק אידיוטי מסיבה אחת:

כשלמישהוא יש חום בגלל שהוא חולה, הכי טוב זה לתת לו לקדוח ולא לקרר את הגוף, ה"חום" שמרגישים לא באמת שם, הוא נובע מסיבה אחת, לחיידקים הסביבה היותר מתאימה היא סביבה קרה, אז כדי לגרום לגוף לקרר את עצמו הם גורמים לגוף לחשוב שחם לו כאשר בעצם הטמפרטורה הפנימית נשארת אותו הדבר אם לא יורדת כדי להלחם בחיידק, לכן, בן אדם יתרפא הרבה יותר מהר אם ייתן לגוף שלו להשאר "חם"

זה נכון לחלק מהחיידקים לא לכולם (הרי לא כל החיידקים הגיעו לרמת מורכבות כזאת שהם יכולים לערוך מנפולציות בגוף).

עוד דבר הוא שהבן אדם חולה הגוף עובד יותר כדי להילחם בחיידקים ולכן הוא מתחמם...

פורסם

אתה חושב שהחיידקים יכולים להגיד לגוף שלנו מה לחשוב? אתה רציני ?!

פורסם

אני לא חושב, אני יודע.

וזה לא שהוא עושה את זה דרך המוח, אלא בדרכים אחרות כמו להתרבות על בלוט התריס מה שמוציא אותה מאיזון ויכול לרום לבן אדם התקפי חום.

דרכים אלו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים