עבור לתוכן

בניית מפרט קונרו, צריך עזרה לגבי הלוח והזכרונות

Featured Replies

פורסם

היי, ובכן אני בונה מפרט קונרו.

בחרתי בלוח של DFI, אבל רק בגלל שהוא תומך קרוסס והוא יחסית לא יקר, הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו מהקוראים בפורום וממישהו בעל ניסיון.

בקשר לזכרונות, עד כמה המעבד תומך ומנצל?שמתי 800 אבל אני רואה שכולם שמים 667, בלי OC עד כמה הוא תומך?

ויש לי עוד שאלונת בקשר לכרטיס מסך למי שיודע, X1800GTO אפשר לעשות לו OC לXT?

פורסם

היי, ובכן אני בונה מפרט קונרו.

בחרתי בלוח של DFI, אבל רק בגלל שהוא תומך קרוסס והוא יחסית לא יקר, הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו מהקוראים בפורום וממישהו בעל ניסיון.

בקשר לזכרונות, עד כמה המעבד תומך ומנצל?שמתי 800 אבל אני רואה שכולם שמים 667, בלי OC עד כמה הוא תומך?

ויש לי עוד שאלונת בקשר לכרטיס מסך למי שיודע, X1800GTO אפשר לעשות לו OC לXT?

א. על הלוח לא ראיתי עדיין ביקורות או משהו, אבל זה DFI 975X שהוא בעיקרון לשוק הגבוה, אבל עדיין זה INFINITY [הגרסה הפחות טובה בד"כ בסדרות של DFI] אני אומר תחכה קצת לעוד ביקורות על הלוח

ב. אתה יכול לקחת את הזכרונות של מושקין, EM2 2GB 800MHZ שהם לא יקרים [1200 שקל] ולא יגבילו אותך ב-OC [לפחות עד FSB של 400 ביחס 1:1]

ג. גם אם תעשה OC ל XT עדיין יש לו רק 12 צינורות עיבוד.. מה שכן, אם תקנה את ה GTO2 שעולה כ200 300 שקל יותר ומצויד ב 512MB ועוד 4 צינורות עיבוד, תוכל להגיע לאוברקלוק מעולה, על פי ביקורת שקראתי ה GTO2 הגיע בלי ציוד מיוחד בזכרונות 500MHZ ל 800MHZ [שים לב, מ 1000 ל 1600 שזה אדיר]. (יש לו גם זכרונות מסוג אחר יותר טובים).

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה.

א. לצערי הדוד ממש לא רוצה לחכות היה קשה לשכנע אותו לחכות עד עכשיו בשביל הקונרו. אני אלך על DFI כי עדיין לא נתקלתי במוצר זבל שלהם והם לא יוציאו לוח ראשון על הפנים...אולי לא הכי טוב אבל:\

ב. לקחתי מנועה ת'זכרונות של G.skill 800 לא למטרת OC, הם באים עם תיזמונים של 5-5-5-15 , שוב לא למטרת OC. המעבד מנצל עד 800 נכון?

ג. המחשב הוא של הדוד והוא גר רחוק ממני אז זה בעייתי לעשות לו OC ולהשאיר את זה ככה...בכל מקרה 200-300 שקל ויש כבר את הXT.

תודה רבה על התגובה.

פורסם

א. DFI בד"כ מוציאים מוצרים לאנשים שיודעים מה הם עושים (מי אמר DFI LanParty NF4?)

ב. כן, אתה רק צריך לשנות בביוס ל-DDR2-800

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים