פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים אם אתה אמיץ ולא מפריע לך אז לך על זה מקסימום יש לך פורום מלא באנשים טובים שמוכנים לעזור
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים DFI לא מיועד לאוברקלוק המתחיל בשום מקרהבלי עזרה מאוד מאוד מקיפה מ-DFI-Street ו-XtremeSystems, או אנשים שיודעים טוב מאוד מה הם עושים (ויש כמה אצלנו בפורומים) אין לך סיכוי להגיע עם ה-DFI רחוקמה גם שה-DFI הרבה יותר בררני בזכרונות וכו'
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים הוא אומר שהוא לא מפחדיש לו אינטרנט יש לו ראש לחשוביש לי ידיים לכתובאז אם הוא רוצה שיקנה זה החלטה שלו
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים ממליץ לך על MSI K9N SLI Platinum Socket AM2 NVIDIA nForce 570 SLI MCP ATX AMD, לוח מעולה
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר מה גם שה-DFI הרבה יותר בררני בזכרונות וכו' בררני הכוונה לא מתאים או שעושה הרבה בעיות? על הלוח הזה לא מצאתי עדיין יותר מידי פרטים, במיוחד שלא לדבר על עניין הזכרונות. בהתבסס על העבר, איך הלוח יסתדר עם הזכרון הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166&products_id=14282 נ.ב. אני OC מתחיל (גם זה עדיין לא ) אבל הידע שלי במחשבים הוא רחב ועמוק עוד מימי כיתה ד
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים הידע שלך במחשבים לא משחק תפקיד כאןרק הידע באוברקלוק והנסיון כמובןכמובן שבסטוק אין בעיה עם הזכרונותבאוברקלוק מתחילות לצוץ הבעיות
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר הידע שלך במחשבים לא משחק תפקיד כאןרק הידע באוברקלוק והנסיון כמובןכמובן שבסטוק אין בעיה עם הזכרונותבאוברקלוק מתחילות לצוץ הבעיותאין חכם כבעל ניסיון.. אני מאמין שיש משהו מאחורי דבריך ואני אקח אותם לתשומת ליבי...אבל אם אני אחליט ללכת בניגוד לעצתך, איך אני אדע לבחור את הזכרונות בעלי הסיכון הכי קטן להיתקל בבעיות?
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים בדר"כ לפי החברהכל חברה מעמידה את השבבים בסדרת מבחניםיש כאלה שהמבחנים יותר מחמירים ויש כאלה עם מבחנים פחות
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים ליאור, אני מסכים שהלוח דיי מסובך. אבל עובדה שאפילו אני הצלחתי לעשות אחלה דבר.הבאתי 3200+ ל2.8 על קירור סטוק.(יש לי אחלה זיכרונות אני חייב לציין עשו עבדוה נפלאה.)
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים אין חכם כבעל ניסיון.. אני מאמין שיש משהו מאחורי דבריך ואני אקח אותם לתשומת ליבי...אבל אם אני אחליט ללכת בניגוד לעצתך, איך אני אדע לבחור את הזכרונות בעלי הסיכון הכי קטן להיתקל בבעיות?בד"כ הלוחות של DFI מסדרת LanParty מיועדים לשבבים הכי חזקים שיש בשוקאם מדובר על DDR אז זה BH-5 (או UTT) או TCCD (וגירסאותיו) או UCCCאם מדובר על DDR2 כמו במקרה שלפנינו מדובר בעיקר על D9 ו-D9 שמנים (Fat Body)BUNGmy word still standsלדעתי אדם שלא התעסק עם OC, ומן הסתם גם לא היה מעורב בפורום אוברקלוקינג וקירור, ילך לאיבוד באוברקלוק עם ה-DFI
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים מחבר כשאני בוחר זיכרון איפה אני מוצא מי היצרן של הציפים ואיזה ציפים מורכבים?ולשאלה שיהיה יותר קל לענות, עם איזה זכרון אפשר ללכת בראש "שקט" על הלוח הזה?(2GB 800MHZ CL5)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.