עבור לתוכן

התלבטות עקרונית בין לוחות אם לAM2

Featured Replies

פורסם

אז ככה, האם משתלם להשקיע כרגע באחד מהלוחות הבאים (שאיזה עדיף מבינהם גם אין לי מושג :kopfpatsch:) :

DFI LANPARTY UT CFX3200-M2R/G for AM2

DFI LAN PARTY UT NF590 SLI-m2R/G for AM2

בעיקר מבחינת השקעה לעתיד ותמיכה ב K8L בעתיד כשיצא, מבלי להחליף את הלוח אם כדי לשדרג.

או שעדיף לקחת ASUS M2N-E AM2 ולסגור עניין...

מה שכן אני מעוניין OC.. ואני קונה זכרונות וקירור בהתאם..

• תגובות 48
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כל השלושה יתמכו ב-K8L

פורסם
  • מחבר

ומבחינת הציפסט?

יש הבדלים חשובים שלא עליתי עליהם? (התאמה לכרטיסי מסך, התאמה לזיכרון...)

פורסם

אישית הנסיון שלי עם ה-Radeon Xpress 3200 לא מי יודע מה

אבל מצד שני הוא היה של ASUS ולא של DFI

הוא אמור להיות צ'יפסט מאוד חזק, אבל מצד שני גם ה-nForce 590SLI

פורסם
  • מחבר

זאת לא תהיה טעות ללכת על הNvidia 590SLi ביחד עם ה- X1800GTO2?

(במיוחד לאור העובדה שAMD קנו את NVIDIA - למרות שאני לא רואה איך זה משפיע על הטווח הקצר או הארוך איכשהו על הקניית מחשב שלי...)

פורסם

AMD קנו את ATI

והדבר היחיד שתפסיד זה את האופציה ל-CrossFire אם זה מעניין אותך בכלל

פורסם

זה כבר 100% ש ה K8L יהיה לסוקט AM2?

הוא אמור לצאת בסוף הקדנציה של הAM2 לא?

פורסם
  • מחבר

זאת לא תהיה טעות ללכת על הNvidia 590SLi ביחד עם ה- X1800GTO2?

(במיוחד לאור העובדה שAMD קנו את NVIDIA - למרות שאני לא רואה איך זה משפיע על הטווח הקצר או הארוך איכשהו על הקניית מחשב שלי...)

אה, איזה דיסלקט אני, התכוונתי ATI, יצא NVIDIA :lol:

וכן, אני לא מתכוון להוסיף כרטיסי מסך... רק שאלה עקרונית, אין הרי שום בעיה לעשות SLI עם כרטיס של ATI, תקן אותי אם אני טועה...

פורסם

מתקן אותך ואתה טועה. אי אפשר לעשות SLI עם כרטיס של ATI. אתה יכול לעשות CF.

תשמע אם אתה לוקח X1800GTO2 אז עדיף לך ללכת על לוח מבוסס RX3200, ככה לא תפסיד אופציה של CF.

בסטוק זה לא ממש משנה כי הם יעבדו יחסית אותו דבר, 1-2% לשם או לשם.

פורסם

אבל הוא ציין שהוא מעוניין ב OC

פורסם

אה, איזה דיסלקט אני, התכוונתי ATI, יצא NVIDIA :lol:

וכן, אני לא מתכוון להוסיף כרטיסי מסך... רק שאלה עקרונית, אין הרי שום בעיה לעשות SLI עם כרטיס של ATI, תקן אותי אם אני טועה...

אפשרי, אבל זה כולל התעסקות עם דרייברים פרוצים / ערוכים / כתובים מחדש (איך שבא לך לקרוא לזה)

בכל מקרה, ה-SLI יותר קל לאוברקלוק (עד כמה שאפשר להגיד אוברקלוק קל בלוח של DFI...)

ה-RDX 3200 אמור להיות יותר טוב קצת

אני ממליץ לרדת מהרעיון של לוח DFI בתור לוח אוברקלוק ראשון

לוחות Asus, Abit, EPoX ו-Albatron הרבה הרבה יותר נוחים לאוברקלוק ראשון שני ואפילו חמישי

פורסם

ליאור אני מסכים איתך, אבל אתה לא חושב שאם ללמוד לעשות OC על לוח DFI, אפשר "לחולל פלאים"?

פורסם

הלוח של האסוס משוט מטורף ממליץ בחום

היום קניתי אותו תראה במפרט =]

פורסם

גם הלוחות של DFI אומרים להיות איכותיים מאוד (אני אומר אמורים כי אני לא מכיר בצורה נרחבת כמו המבוססי NF4)

רק מה שליאור התכוון זה שהם בעלי אופציות OC נרחבות מאוד שאולי יהוו משוכה גבוהה מדי לOCקר המתחיל

אבל (לפחות ב NF4) הלוחות שלהם מעולים

פורסם
  • מחבר

אפשרי, אבל זה כולל התעסקות עם דרייברים פרוצים / ערוכים / כתובים מחדש (איך שבא לך לקרוא לזה)

בכל מקרה, ה-SLI יותר קל לאוברקלוק (עד כמה שאפשר להגיד אוברקלוק קל בלוח של DFI...)

ה-RDX 3200 אמור להיות יותר טוב קצת

אני ממליץ לרדת מהרעיון של לוח DFI בתור לוח אוברקלוק ראשון

לוחות Asus, Abit, EPoX ו-Albatron הרבה הרבה יותר נוחים לאוברקלוק ראשון שני ואפילו חמישי

RDX 3200 - רק אני לא הבנתי למה התכוונת?

ומבחינת המורכבות והסיבוך, להפך זה בדיוק מה שמושך אותי ;D - מהבחינה הזאת אני לא דואג, להפך יש יותר מה ללמוד! :smile1:

והסיבה היחידה שלא עשיתי את זה עד היום זה כי לא היה לי את האפשרות (מבחינת האמצאים המתאימים) לדאוג שבשינוי קטן אני לא אשרוף קיבינמט את כל המחשב.

(היום יש מטף בחדר! :lol: סתם סתם...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים