עבור לתוכן

עוד פעם חילופי אש כבדים בדרום לבנון איפשהו בכפר ערבי

Featured Replies

פורסם

ויצור הרגשה מוטעת של ניצחון גדול... שיגרום שוב להתעלמות מהבעייה (אם תישאר- ולפי דעתי- תישאר.)

לא חושב, הלבנוניים יפחדו מזה הרבה יותר מאיתנו, ולמורות שהם די סמרטוטים הם ינסו לפעול בשביל שחיזבאללה לא ילחם שוב בעתיד על חשובנם.

מעניין רק אם סוריה מוכנה שחיזבאללה ילחם על חשבונה, כי גם מהגבול הסורי אפשר להגיע לכל הצפון.

• תגובות 32
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עד היום סוריה לא קישרה את עצמה בצורה כל כך גלוייה לפעולות החיזבללה, למה שהם יעשו את זה עכשו?

פורסם
  • מחבר

כי הם ערבים

פורסם

הבעיה במזרח התיכון לעולם לא תעלם...אלא אם כן ישראל תבוא לסוריה ולרשות הפלשתינית ותאמר להם "בואו נעשה שלום, תגידו מה אתם רוצים (ותקבלו)". זה כמובן לעולם לא יקרה כי ברגע שנלך בכיוון הזה נצטייר בפני הפונדמנטליסטים המוסלמים למניהם כמדינה חלשה ואני מקווה שאתם יכולים לנחש מה יקרה ל-"מדינה חלשה במזה"ת".

בקיצור, הויתורים צריכים להגיע מהכיוון שלנו כי ברור לכל שהמוסלמים ובעיקר שכנותינו לא מוכנות לויתורים שכן לטענתן בקשתויהן מוצדקות לחלוטין.

לכן, אני מאמין שנידונו לעולם לחיות בצילו של הטרור, עד כמובן שתחל מלחמת המלחמות, המלחמה בין הנצרות לבין האיסלאם. אני מאמין שמתישהו היא תתרחש, רק סביר להניח שלא במהלך חיינו.

פורסם

הבעיה במזרח התיכון לעולם לא תעלם...אלא אם כן ישראל תבוא לסוריה ולרשות הפלשתינית ותאמר להם "בואו נעשה שלום, תגידו מה אתם רוצים (ותקבלו)". זה כמובן לעולם לא יקרה כי ברגע שנלך בכיוון הזה נצטייר בפני הפונדמנטליסטים המוסלמים למניהם כמדינה חלשה ואני מקווה שאתם יכולים לנחש מה יקרה ל-"מדינה חלשה במזה"ת".

בקיצור, הויתורים צריכים להגיע מהכיוון שלנו כי ברור לכל שהמוסלמים ובעיקר שכנותינו לא מוכנות לויתורים שכן לטענתן בקשתויהן מוצדקות לחלוטין.

לכן, אני מאמין שנידונו לעולם לחיות בצילו של הטרור, עד כמובן שתחל מלחמת המלחמות, המלחמה בין הנצרות לבין האיסלאם. אני מאמין שמתישהו היא תתרחש, רק סביר להניח שלא במהלך חיינו.

לצערי אני חושב שלא משנה על מה נוותר זה לא יספיק....

שלום לא יהיה

פורסם

חסן נסראאלה יושב לו בדמשק רחוק מכל הבלאגן נראה לכם שיגיעו אליו.....????

פורסם
  • מחבר

אם צה''ל לא יגיע אני אישית יעשו אליו טיול ויראה לו תסרטון ההתחלה של quake4 מקרוב

פורסם

יהיה זכרם ברוך.

איזה מזל שאנשי הפורום פה יש להם קשרים במודיעין, פתאום כולם יודעים שהוא יושב בדמשק. תעשו טובה אז אתם בטוחים שהוא יושב בדמשק מי אמר שזה נכון????

פורסם

אם המודיעין היה יודע איפה הוא יושב, סביר להניח שהוא כבר לא היה יושב שם.

פורסם
  • מחבר

בע עוד תקריות היו יום וכבר פתחו תבוקר עם הרוג מקטיושה

בני זונות ונשארו להם עוד 20 אלף קטיושות לפי המודיעין

והים ירו 2000 קטיושות במשך 22 יום יענו הם יכולים ככה לירות עלינו נון סטופ מהבוקר עד הלילה לפחות שנה

פורסם

חבל...

מצד אחד קיויתי שהמלחמה הנוכחית תתפתח לזה.

מצד שני אני לא.

פורסם
  • מחבר

עצוב מאוד :bash::s07::pissed::kopfpatsch:

פורסם

ברור, כי מלחמה זה כזה כיף גדול.. ::)

פורסם

עוד חייל הרוג באותו כפר

לעזאזל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים