פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים יש את הפנטיום PD 930 3GHZ 2X2MB ויש את הקונרו E6300 1.86GHZ 2X1MB מה בדיוק עושה את הקונרו ליותר טוב מה930 המטמון שלו יותר קטן ומהירות המעבד יותר קטנה. אז מה בדיוק עושה אותו יותר טוב ?
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים טכנולוגיה יעילה יותר , חדשה יותר , תקרא את הסטיקי לפני שאתה שואל שאלות שנטחנו כבר.
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים E6300 1.86GHZ 2X1MBפה אתה טועה, זה 2 מגה בייט קאש משותף לשתי הליבות, לא כמו בפנטיום D שהמטמון ניפרד.יש מלא הסברים בפורום פה, אפשר לחפש:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=193361.0
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מחבר אבל זה שיש להם זיכרון מטמון משותף לא גורע מהביצועים?אני מתכוון, כשיש שתי מטמונים נפרדים אז זה כאילו שני מוחות= שתי פעולות.וכשיש מטמון משותף, אז זה כאילו מחלק את המטמון לפי הצורך.תקנו אותי אם אני טועה.
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים אבל זה שיש להם זיכרון מטמון משותף לא גורע מהביצועים?אני מתכוון, כשיש שתי מטמונים נפרדים אז זה כאילו שני מוחות= שתי פעולות.וכשיש מטמון משותף, אז זה כאילו מחלק את המטמון לפי הצורך.תקנו אותי אם אני טועה.לא, אם זה היה פחות טוב היו עושים כמו בP-D..בקיצור קורנו יותר חדיש ולכן יותר טוב, הרבה הרבה יותר טוב.....
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים אבל זה שיש להם זיכרון מטמון משותף לא גורע מהביצועים?אני מתכוון, כשיש שתי מטמונים נפרדים אז זה כאילו שני מוחות= שתי פעולות.וכשיש מטמון משותף, אז זה כאילו מחלק את המטמון לפי הצורך.תקנו אותי אם אני טועה.יש בלינק שננתי לך ממקודם מלא הסברים, עם אנלוגיות טובות מאוד!!זה שיש קאש משותף וזה מאפשר ניצול יותר טוב שלו, כי אם ליבה אחת צריכה עכשיו יותר מ-1 אז היא יכולה לקחת מחברתה.בקיצור, עדיף שתיקרא את הלינק ששלחתי לך, שמה ההסברים יותר מדויקים.
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים אבל זה שיש להם זיכרון מטמון משותף לא גורע מהביצועים?אני מתכוון, כשיש שתי מטמונים נפרדים אז זה כאילו שני מוחות= שתי פעולות.וכשיש מטמון משותף, אז זה כאילו מחלק את המטמון לפי הצורך.תקנו אותי אם אני טועה.זה בדיוק הפוך.השאלה הזאת נטחנה מפה ועד הודעה חדשה תריצו חיפוש!!!
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים תריצו חיפוש!!!הסיבה היחידה שהת'רד הזה לא ננעל זה אם אחרי קריאה של התוצאות בחיפוש עדיין לא הבנת משהו ואתה צריך הסבר ספציפי
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מחבר אוקיי, זה מה שמביא אותי לשאלה השנייה שלי, מה עדיף לי לקנות, PD 930 או E6300, הבעיה שלי היא שהלוחות אם של הקונרו ממש יקרים ואני לא יכול לחכות כמה שבועות עד שיצאו לוחות זולים, אז מה אתם ממליצים לי?
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים אם אתה לא יכול לחכות ללוחות התקציביים של הקונרו אני מציע שתלך על דור המעבדים הנוכחי.
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר תמליצו לי על לוחות ASROCK עם דואל DDR2 , תומכי קונרו ואם אפשר אז גם AGP (כמובן שיהיה גם PCI-E )יש כזה?
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר סליחה על ההקפצה, אבל חיפשתי בכל האינטרנט אחרי הדגם הזה ואין אותו בשום חנות.מישהו יודע איפה אני יכול להשיגה את הדגם הזה?asrock 775Dual-VSTA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.