עבור לתוכן

השחרת פרספקס,כדאי?

Featured Replies

פורסם

שלום,יש לי מארז HOME MADE והוא כמעט כולו שקוף,אני מעוניין שהפרספקס יהיה שחור,אבל שיהיה אפשר לראות משהו מבפנים...מה אתם אומרים,כדיי להדביק על הפרספקס טפט שחור שקוף למחצה?

פורסם

יש עוד שיטות לעשות את זה........גמני מנסה עכשיו לבנות מארז מפרספקט ולהשחיר אותו, הבעיה שאין לי מושג איך, ניסיתי אלכוהול עם דיו שחור (והאלכוהול אמור להיות חם) ולא עזר.....זה משחיר אבל אחרי שמוציאים הצבע נוזל והוא לא אחיד.

פורסם

בעיקרון הספריים שהרוב כאן משתמשים (של צביעת מכוניות) ע"י קאפ מתאים יוכל להתיז פחות צבע על יחידת שטח מסויימת מה שאומר שאם תזיז את היד מהרזה ישחיק חלק קטן ויראה כאילו זה שקוף באחוז מסויים

SNOW :silly:

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אלך על הטפט השחור השקוף..זה נשמע לי טוב....ואין ספריי שייתן אפקט של שחור לא אטום :x.

פורסם

שמע יש צבעים עם שקיפות מסויימת.......אני התיאשתי והולך לעשות את זה עם הדפסת משי (אבל בצבע כחול) טפט אתה יכול לקחת את זה שמשחיר חלונות באוטו...

פורסם

מה עם צבע זכוכית??

אתה יכול לצבוע עם מכחול או עם מרסס והוא יהיה צבע אחיד ושקוף למחצה

אפשר להשיג אותו בכל חנות של צירים וכאלה

פורסם

כמו ש exXxTreAm אמר טפט שמשתמשים שעושים חלונות כהים באוטו נשמע לי הפתרון הכי טוב...

וגם אפשר לבחור לו אחוז שקיפות שאתה רוצה...

פורסם

הבעיה שצריך מתקן בשביל זה כדיי שלא יהיו בועות אוויר......אז אי אפשר לעשות לבד.....בקשר לצבע זכוכית, צריך מרסס ולא לכל אחד יש

פורסם

הבעיה שצריך מתקן בשביל זה כדיי שלא יהיו בועות אוויר......אז אי אפשר לעשות לבד.....בקשר לצבע זכוכית, צריך מרסס ולא לכל אחד יש

קח קרש עץ ישר ורחב, תעטוף אותו במגבת.

תצמיד את ההתחלה של הטפט למארז/פרספקס, ולאט לאט תדביק את הטפט כאשר יד אחת מושכת את הטפט והיד השניה עוברת עם הקרש על החלק שכבר הודבק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים