פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים שלום,יש לי מארז HOME MADE והוא כמעט כולו שקוף,אני מעוניין שהפרספקס יהיה שחור,אבל שיהיה אפשר לראות משהו מבפנים...מה אתם אומרים,כדיי להדביק על הפרספקס טפט שחור שקוף למחצה?
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים יש עוד שיטות לעשות את זה........גמני מנסה עכשיו לבנות מארז מפרספקט ולהשחיר אותו, הבעיה שאין לי מושג איך, ניסיתי אלכוהול עם דיו שחור (והאלכוהול אמור להיות חם) ולא עזר.....זה משחיר אבל אחרי שמוציאים הצבע נוזל והוא לא אחיד.
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים בעיקרון הספריים שהרוב כאן משתמשים (של צביעת מכוניות) ע"י קאפ מתאים יוכל להתיז פחות צבע על יחידת שטח מסויימת מה שאומר שאם תזיז את היד מהרזה ישחיק חלק קטן ויראה כאילו זה שקוף באחוז מסויים SNOW
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מחבר נראה לי שאני אלך על הטפט השחור השקוף..זה נשמע לי טוב....ואין ספריי שייתן אפקט של שחור לא אטום .
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים שמע יש צבעים עם שקיפות מסויימת.......אני התיאשתי והולך לעשות את זה עם הדפסת משי (אבל בצבע כחול) טפט אתה יכול לקחת את זה שמשחיר חלונות באוטו...
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מה עם צבע זכוכית??אתה יכול לצבוע עם מכחול או עם מרסס והוא יהיה צבע אחיד ושקוף למחצהאפשר להשיג אותו בכל חנות של צירים וכאלה
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים כמו ש exXxTreAm אמר טפט שמשתמשים שעושים חלונות כהים באוטו נשמע לי הפתרון הכי טוב...וגם אפשר לבחור לו אחוז שקיפות שאתה רוצה...
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים הבעיה שצריך מתקן בשביל זה כדיי שלא יהיו בועות אוויר......אז אי אפשר לעשות לבד.....בקשר לצבע זכוכית, צריך מרסס ולא לכל אחד יש
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים הבעיה שצריך מתקן בשביל זה כדיי שלא יהיו בועות אוויר......אז אי אפשר לעשות לבד.....בקשר לצבע זכוכית, צריך מרסס ולא לכל אחד ישקח קרש עץ ישר ורחב, תעטוף אותו במגבת.תצמיד את ההתחלה של הטפט למארז/פרספקס, ולאט לאט תדביק את הטפט כאשר יד אחת מושכת את הטפט והיד השניה עוברת עם הקרש על החלק שכבר הודבק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.