עבור לתוכן

חופשי יומי בירושלים

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני נוסע לירושלים ביום ראשון ושני הבא. רציתי לדעת אם יש חופשי-יומי באוטובוסים בירושלים, האם האוטובוסים מקיפים את כל ירושלים וכמה זה עולה.

ראיתי באתר של אגד שיש "אוטובוס תיירים" כזה, אבל חופשי חודשי עולה 45 שקל :kopfpatsch:. אז אני מחפש את הפשוט אם יש

פורסם

בן כמה אתה? אם אתה בן פחות מ 18 אתה יכול לקנות כרטיסיה של 20 ניקובים ב 55 שח. או פשוט לשלם למוכר 5.5 שח לנסיעה (לא משתלם בעליל).

יש עוד דבר שנקרא כרטיס מעבר: כשאתה עולה לאוטובוס אתה אומר לנהג תן לי מעבר

וזה בעצם כרטיס שעולה 6.3 שח שנותן לך לעלות על 2 אוטובוסים בתוך שעה (כולל האוטובוס שממנו קנית את הכרטיס).

פורסם
  • מחבר

תודה, ואם אני מעל 18, הכרטיסיה עולה יותר או שאין כזה דבר? ועוד שאלה - מאיזה ועד איזה שעות האוטובוסים עובדים?

פורסם

אם אתה מעל 18 אז זה 10 ניקובים. האוטובוסים עובדים ממוקדם בבוקר עד מאוחר בלילה. (מאיזה שעה עד איזה שעה אני לא יודע) אבל מספיק מוקדם ומספיק מאוחר.

פורסם

אוטובוסים מתחילים לעבוד ב5 בערך (תלוי בכל קו ספציפית)

ומפסיקים ב12 בלילה (שוב, יש קווים שמפסיקים מוקדם יותר, אבל בעקרון, 12 יוצא אוטובוס אחרון)

מעל 18 כרטיסייה פשוט עולה לך כמו 10 כרטיסים, כלומר 55 שקל,

וכרטיס יחיד עולה לך 5.5, אז אין הבדל בין לקנות כרטיסייה לבין 10 כרטיסים,

מלבד שאם אתה קונה כרטיסייה אתה משלם על נסיעות שאולי לא תסע...

שים לב שאם אתה מעל 18 אבל נראה צעיר מספיק זה לא אמורה להיות בעיה

לקנות כרטיסייה של מתחת ל18 (20 ניקובים ב55 שקל, כלומר 2.75 לניקוב, משתלם מאוד)

האוטובוס תיירים הזה זה הדבר הכי דפוק בעולם, זה מין אוטובוס דו-קומתי כזה שעושה

סיבוב ברחבי ירושלים בכל מיני אתרים, אבל הוא עובר כל איזה שעתיים (כי יש רק אחד כזה לכל ירושלים)

ולא הייתי ממליץ לקחת אותו (אם כי הוא כן מגיע למקומות המעניינים יחסית בירושלים)

בנוגע לחופשי-יומי, לא, אין דבר כזה (שידוע לי לפחות)

פורסם
  • מחבר

טוב, אני בן 19 ונראה הרבה יותר צעיר, אז אין לי בעיה. אבל מכיוון שאני יומים שם (יום וחצי בת'כלס - מגיע בבוקר עוזב בערב), אני בטח אשתמש בקווים 6-8 פעמים, ובגלל שאני גר בכרמיאל אני לא חושב שאני אגיע לירושלים שוב בחודשים הקרובים (כנראה). ד"א, יש איזה אתר שנותן מידע על הקווים? או שלברר במודיעין בתחנה המרכזית? כי בדקתי באתר של אגד וזה רק נותן מידע לקווים בין עירוניים

פורסם

תגיד לאן אתה רוצה להגיע ונעזור לך..

בעיקרון לשאול תאנשים או את הנהגים כולם יודעים את הקווים

פורסם
  • מחבר

ממלון שערי ירושלים לאיזור העיר העתיקה ובחזרה (אפשר לעשות אותה ברגל, נכון? קיוותי להסתובב ברובע הארמני ובאיזור הר הבית, אם בטוח שם). וביום השני ממלון שערי ירושלים ל"יד ושם" ומשם לגן החיות התנכ"י ובחזרה למלון.

פורסם

מצטער, אני לא יכול לעזור לך בנוגע לקווים שאתה מחפש (איפה זה המלון הזה? אם הייתי יודע אז אולי)

אבל באתר של אגד יש מידע לגבי קווים עירוניים לפי מה שאני זוכר...

פורסם
  • מחבר

ליד התחנה המרכזית של אגד

פורסם

הליכה לעיר העתיקה משם זה למעשה כמעט לחצות את העיר ממערב למזרח, יש כמה קווים שמגיעים לשם, תבדוק עם המודיעין של אגד (אפשר גם בטלפון)

ליד ושם זה קו 27, לגן החיות התנ"כי גם לבדוק עם המודיעין

פורסם
  • מחבר

תודה. התכוונתי לאם אפשר לעשות את העיר העתיקה עצמה ברגל. היא לא כ"כ גדולה הבנתי

פורסם

כרטיסייה של 10 ניקובים (מעל גיל 18) עולה 44 ולא 55.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים