עבור לתוכן

היה לי רעיון שהמחשב ידלק כל פעם שיושבים מולו

Featured Replies

פורסם

היה לי את הרעיון כי אצלי בבית המחשב יושב לבד על השולחן ואף אחד לא יושב שם אם הוא לא רוצה את המחשב. והמחשב יושב למטה ועמוק מה שאומר שאני צריך להיזדחל כל פעם שאני רוצה להדליק אותו. ואבא שלי לא מרשה לי להשאיר אותא פתוח (הוא אומר שזה מבזבז המון חשמל וזה עולה המון כסף) אני לא מבין שום דבר בתיכנון מעגלים אלקטורונים ודברים מסובכים מידי, אלה רק ליבנות אותם אז בבקשה עזרה בתיכנון של המעגל ואם אפשר גם כמה זה בערך יעלה

פורסם

דבר ראשון תגיד לאבא שלך שמחשב פתוח לוקח ממש קצת חשמל. כאשר המחשב בסטנד ביי והמסך סגור צריכת החשמל של המחשב היא אפסית. אם אבא שלך לא משתכנע אתה יכול לקנות חוט חשמל ארוך ומפסק. תפתח את המארז ותראה איזה חוטים מתחברים לכפתור ההדלקה, תחתוך אותם ותחבר לכל חוט קצה אחד של החוט הארוך שקנית. באמצע של החוט תחבר מפסק ותביא את המפסק שיהיה קרוב לכיסא. הבעיה היחידה היא שאני לא זוכר איזה סוג מפסק צריך לקנות: כזה שפעם מחבר ופעם מנתק מגע או כזה שכל פעם מחבר מגע רק בזמן לחיצה.

פורסם

קנה מקלדת "Win98" שיש עליה כפתור Power

פורסם

קנה מקלדת "Win98" שיש עליה כפתור Power

זה לכבות את המחשב לא להדליק אותו עד כמה שאני זוכר :-X

פורסם

אם אתה באמת רוצה לבנות דבר כזה אתה תצתרך להשיג את הגלאי חום כמו של העזקות שיש בבית, ואז לשנות אותו לטווח קצר של 2 מטר, להקטין טיפה ת'זוויות שלו ואז למקם מול המחשב, אחרי זה לבנות מעגל חשמלי שברגע שהוא מזהה חום במקום להודיע לעזקה להפעיל ת'מחשב לפי דעתי זאת עבודת פרח אבל אם אתה רוצה את זה באמת זה שווה את זה.

רעיון נחמד.

פורסם

אפשר גם לשים בתוך כרית כפתור למחשב ואז כשיושבים אז הוא נדלק אבל תתצתרך כפתור מיוחד כמו כפתור רגל

פורסם
  • מחבר

למה צריך גלאי חום אי אפשר להישתמש באינפרא אדום. כמו דלתות של סופר זה לא יכול להיות גלאי חום

פורסם

כמה שטויות אמרתם כאן זה פשוט מדהים

במיוחד גלאי החום... כניראה לקח לך זמן לחשוב על זה... :kopfpatsch:

בכל מיקרה אתה רוצה שבהתיישבות על הכיסא יהיה לך?

היתרונות זה ניסתר נחמד

חסרונות אתה קם ויושב שוב זה כמו לחיצה נוסף על כפתור ה POWER מה שאומר כיבוי מחשב למה לא פשוט לפתוח את המארז להתחבר לכפתור ההדלקה אם כל קבל - אפילו קבל טלויזיה ולחבר אותו לכפתור חשמלי פשוט ... או אפילו אם פחות כסף והשקעה: תוציא את הכפתור הקיים ואז אתה לא תיהיה צריך לקדוח במארז כדי להוציא את הקבל... וגם יש לך כבר כפתור סה"כ מה שצריך זה מלחם וקבל... (חבר שלומד במגמת אלקטרוניקה יארגן לך קבל חינם ויעשה את הכל...).

SNOW :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש לי מלא כבלים ואיזה 3 מלחמים בבית אז זאת לא הבעיה אבל מחליפים כל הזמן כיסאות בבית שלי ויש עוד בעיה שאם אני יקום מהכיסא וישב עוד הפעם המחשב יכבה

פורסם

כמה שטויות אמרתם כאן זה פשוט מדהים

במיוחד גלאי החום... כניראה לקח לך זמן לחשוב על זה... :kopfpatsch:

בכל מיקרה אתה רוצה שבהתיישבות על הכיסא יהיה לך?

היתרונות זה ניסתר נחמד

חסרונות אתה קם ויושב שוב זה כמו לחיצה נוסף על כפתור ה POWER מה שאומר כיבוי מחשב למה לא פשוט לפתוח את המארז להתחבר לכפתור ההדלקה אם כל קבל - אפילו קבל טלויזיה ולחבר אותו לכפתור חשמלי פשוט ... או אפילו אם פחות כסף והשקעה: תוציא את הכפתור הקיים ואז אתה לא תיהיה צריך לקדוח במארז כדי להוציא את הקבל... וגם יש לך כבר כפתור סה"כ מה שצריך זה מלחם וקבל... (חבר שלומד במגמת אלקטרוניקה יארגן לך קבל חינם ויעשה את הכל...).

SNOW :xyxthumbs:

לא, חחח פשוט מלפני כמה זמן התקינו לי הזעקה בבית אז אני יודע :x חחחחחח שאני באמת חושב על זה רעיון מפגר.

הקטע עם הכרית נחמד..

פורסם

מיותר

היום, כמעט כל מחשב נורמלי, יכול להדלק ע"י לחיצה על מקש במקלדת (חפש בהגדרות הביוס)

כמו שאמרו, את הכפתור אתה יכול להאריך

לשיקולך..

פורסם

בביוס אתה יכול לערוך את ההגדרות שהוא יודלק ע"י הקש כמה אותיות או מספר הקשה בעכבר מקש ימיני או שמאלי יש לך שם הגדרות ת'יכול לבחור מה שאתה רוצה

פורסם

זה מזכיר לי אמצעי אבטחה שיצא לא מזמן. אתה לובש משדר blue tooth ובמחשב יש מקלט וכל פעם שאתה מתרחק הוא נועל את המחשב :D

הקץ לסיסמאות...

אבל לענייננו. במידה ואין לך בביוס הגדרה להפעלה דרך המקלדת הפתרון הוא לשים מפסק על החוט שיוצא מכפתור ההפעלה בפאנל הקידמי עם מאריך עד לשולחן. ככה שכשהמפסק פתוח ניתן להשתמש בכפתור ההפעלה הרגיל ואתה יכול לא לספר לאבא שלך וככה להתעלל בו על זה שהוא מכריח אותך לחיות עם כמות מזערית של חשמל.

או לשים את המחשב במקום נורמלי ולתת לו לנשום.

שים לב שאם אתה הולך על פתרון ממש מורכב של משדר, אז כבר תחבר גם את התאורה והמסך לזה ואז באמת יהיה לך משהו נפלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים