פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אני מאמין שהיית מת לזייף כמוהו... וגם לזיין כמוהו... לזיין כן,לזייף-את זה כבר יש לי כול כך הרבה עוינות למדינה שלכם, אם אתם לא אוהבים אותה תקומו ותלכו נחוי מפה, בוגדים. ???
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים המדינה שלנו מסריחה, אין פה כלום, ובאמריקה יש יותר,ככה וככה וככה וככה.....כאילו שאמריקה היא מדינה מושלמת.
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מצטער שהם ביטלו..למרות שאפילו עם הייתי רוצה ללכת זה עוד 375שקל משהו כזה (ועוד הלכתי להופעה של רוג'ר ) אז זה יותר מדי כסף....
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר כול כך הרבה עוינות למדינה שלכם, אם אתם לא אוהבים אותה תקומו ותלכו נחוי מפה, בוגדים.אני לא רואה פה עוינות מצד אף אחד.אני אוהב את המדינה הזאת ולא ארצה לחיות במקום אחר.אך זה לא משנה את העובדה שיש כמה דברים במדינה הזאת שמעצבנים אותי. לדוגמא - הערבים.
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים לא בכלליות רק אלה שלא רוצים שלום 95% שער 5% סבבות מספקים לנו נרגילות ופועלים
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים שוקי וויס לא יכול לתבוע אותם?או פלאפון? על כל הפרסום שהיא הוציאה (פחחחחחחחחחחח)
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים שוקי וויס לא יכול לתבוע אותם? או פלאפון? על כל הפרסום שהיא הוציאה (פחחחחחחחחחחח) יש לך פה הזדמנות לשמחה לאיד, תנצל אותה (לא בציניות, באמת. פלאפון נדפקה - always look on the bright side of life )
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים הסיפור חוזר על עצמו.בפעם הבאה הגיטריסט של הלהקת חימום ישבור יד חחחדיי נמאס...
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים לבנאדם יש חתימה של DM במשך תקופה ארוכה, מזכיר אותם בכל יום, ועכשיו הם לא באו. BURN
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.