פורסם 2006 ביולי 3119 שנים "היה זה הצוות הטכני שלא הסכים לנסוע לישראל, בעקבות המצב הביטחוני הקשה." נשמע לי כמו תירוץ עלוב .אני לא אומר שזאת היתה החלטה של חברי הלהקה, אבל אני מוכן להמר שהאמרגנים\סוכנים\שאר עלוקות, לחצו עליהם לבטל מסיבות פוליטיות בעקבות מה שקרה בכנא, ולא רק בגלל הקטע הבטחוני :-\
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים גם זהוגם בגלל שישראל מהווה מקור הכנסה מזערי בהשוואה לשאר המדינות בסיבוב ההופעות
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים כתבה קצת יותר מפורטת:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3284467,00.html
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים לא כל כך מיזערי תאמין לי היתי רוצה ללכת רק חבל שכרטיס היה עולה איזה 200 לפחות סתם תירוץ אבל אין מה לעשות לא היתם רוצים לינסוע לעזה לשיר אותו דבר או משהו בסיגנון
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר גם זה וגם בגלל שישראל מהווה מקור הכנסה מזערי בהשוואה לשאר המדינות בסיבוב ההופעות זה לא קשור. לטעמי, דברים כאלה לא עושים ל50 אלף איש. זה לא בסדר. באמת שבחיים לא הרגשתי תחושה כל כך רעה. אני יודע שאולי אני מוציא את זה מפרופורציות ותסלחו לי, אבל להופעה הזאת אני מחכה כבר כמה חודשים טובים, מאז ההכרזה עליה, ואני מרגיש ממש מרומה. פשוט גועל נפש... חולם שהכל יתברר כמתיחה... כן בטח. לעזאזל-אפילו הכנו חולצות עם סמלי הלהקה אני מרגיש כל כך מטומטם.
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים חפיף nVIDIA , אל תקח את זה קשה אחי, אתה צריך ללמוד לא לצפות לכלום בכל הנוגע להופעות של אמנים מחו"ל, בלי להגזים 90% מההופעות מבוטלות
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מה פיתאום לפי סקר שנערך עם 100 הופעות הסטטיסטיקה היתה ש .... חח סתם אל תיתבאס אחי יהיו עוד הופעות
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר חפיף nVIDIA , אל תקח את זה קשה אחי, אתה צריך ללמוד לא לצפות לכלום בכל הנוגע להופעות של אמנים מחו"ל, בלי להגזים 90% מההופעות מבוטלות ציפיתי להרבה, טעיתי כמובן. יאללה גם ככה מי רוצה לשמוע את הזייפן הזה שר אני מאמין שהיית מת לזייף כמוהו... וגם לזיין כמוהו...
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים כול כך הרבה עוינות למדינה שלכם, אם אתם לא אוהבים אותה תקומו ותלכו נחוי מפה, בוגדים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.