עבור לתוכן

האיום האיראני-התפתחויות חדשות

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3284289,00.html

נכון,זה לא משהו אבל סוף סוף העולם מתחיל לשים לב לסרטן של כול המזרח התיכון(ושל כול העולם אם יש להם גרעין)

ישר כוח

קודם כול למצות את כול הפעולות הדיפלומטיות,אם לא הולך<תקיפה(אמריקאית כמובן,אנחנו צריכים להישאר בצד ולשתוק לדעתי)

פורסם

אני בטוח שאחמדינ'אד משקשק עכשיו ומורה להפסיק מיידית את פרויקט הגרעין וכן להשמיד כל זכר לתשתיות ולפיתוח עד כה

פורסם

אבל למה? :o הוא כל כך נחמד! תנו לו רק מפעל אחד לייצור! ::)

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שאחמדינ'אד משקשק עכשיו ומורא להפסיק מיידית את פרויקט הגרעין וכן להשמיד את כל זכר לתשתיות ולפיתוח עד כה

אין לו ברירה

אם הוא ישים *** עכשיו,נוסח ההודעה הבאה אהייה"סנסקציות כלכליות,אבל לא צבאיות"

ואחרי זה אני מאמין שתהייה תקיפה

אנחנו גם נותקף ע"י האיראנים אם הם ידחקו לקיר,נספוג אבידות אבל עדיף לסיים את זה כמה שיותר מהר..ולהיות מותקף בנשק תת קונבציונאלי ולא בנשק לא קונבאציונלי..

פורסם

כימי וביאולוגי זה תת?

פורסם

אין לו ברירה הוא לא שם *** על אף אחד בעולם הזה, הוא ממשיך כרגיל עם האטום ואני דיי חושב שהוא לא אומר להפסיק את הפעילות

אם הוא ישים *** עכשיו,נוסח ההודעה הבאה אהייה"סנסקציות כלכליות,אבל לא צבאיות"

ואחרי זה אני מאמין שתהייה תקיפהאתה יודע כמה זמן נמשך ההטלת הסנקציות לאיראן? זה עוד מתחילת ינואר או יותר מוקדם

אנחנו גם נותקף ע"י האיראנים אם הם ידחקו לקיר,נספוג אבידות אבל עדיף לסיים את זה כמה שיותר מהר..ולהיות מותקף בנשק תת קונבציונאלי ולא בנשק לא קונבאציונלי..

פורסם
  • מחבר

כימי וביאולוגי זה תת?

לפי מה שקראתי,כן

ואין לו בדיוק כימי וביולוגי..

קראתי באיזה מקור מוסמך(סמוך עלי שהוא מוסמך)שנכון לעכשיו יש לאיראנים "רק" נשק תת קונבציונלי

פורסם

מקורות כאלו גם דיווחו שיש להם יכולות של נשק כימי וביאולוגי 100%.נשק כזה הוא ממש לא תת קונבציונלי הוא פשוט לא קונבציונלי כמו נשק גרעיני.

פורסם

טוב שהעולם עושה משהו לפני שיהיה מאוחר מידי.

פורסם

כולם ביחד איתי:

הו.. אה מי זה בא מלחמת העולם הבא (עברית שפה קשה) והוא אה מי זה בא מלחמת העולם הבא.

זה ברור שהרפש הזה לא יסכים כי מי יש לו לעשות עם כור עם תנאים כמו שהציעו לו, אז הוא ימשיך והעולם יתעצבן והוא יפלוט משהו לא במקום והוא יקום על רגל שמאל והוא ישלח טילים והוא ישלח טנקים והוא יעשה פשעי מלחמה אז הוא יצתרף והוא יקבל מכות והוא ימות ומנהל התיכון שלי יקבל טיל לאוטו ותסתיים המלחמה.

פורסם

חח צרפתי טיפש.

פורסם

פשוט התבטאות אומללה של שר בממשלה.איראן קוראת בכל הזדמנות להשמדת ישראל,אז איך היא בדיוק גורם מייצב?

אולי הצרפתים גם רוצים את השמדתה של ישראל? :P

בן אדם טיפש.

פורסם

למה טיפש, בקשר לתרבות הוא צדק שפרס פעם היתה מעצמה

וגם יש את Prince of persia כמעט בכל קונסולה

פורסם

שר החוץ הצרפתי בתגובה: "הליקוק היה טעים ומוצלח" :la:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים