עבור לתוכן

שאלה בקשר לזיכרון ו Memtest86+

Featured Replies

פורסם

המחשב עושה לי ריסטים מאז שהתקנתי את הדרייברים של ATI וה ccc וגם עושה לי הודעה שגיאה בחלק והפונקיות שם עשיתי שהמחשב לא יעשה ריסט אלה יראה מסך כחול וזה כנראה משהו בקשר לזיכרון אז קישרתי בין הבעיות שנהם קשורים לזיכרון ואמרו לי לעשות בדיקה עם memtest86+

אבל לא הבנתי איך מפעילים את זה צורבים קובץ ISO ומריצים את זה דרך ה boot ? ובכלל איך משתמשים בתוכנה והאם היא מסוגלת לתקן?

• תגובות 61
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

התוכנה מחפשת בעיות פיזיות בזיכרון, היא לא יכולה לתקן שום דבר. אתה צורב את ה-iso ומקבל bootable CD. אני לא זוכר בדיוק, אבל דיי קל להתחיל את הבדיקה. הבדיקה לא מפסיקה, תצטרך להפסיק אותה לבד אחרי כמה זמן.

פורסם
  • מחבר

ואללה אחי חיכיתי 4וחצי שעות ולא נגמרה הבדיקה וז לחצתי על esc וזה עשה ריסט אז מה יצא מכל הבדיקה?

פורסם

הבדיקה לא נגמרת אף פעם

תריץ אותה כמה שיותר זמן ותראה אם יש לך שגיאות

זה יופיע כך

s-p1100781.jpg

השגיאות מסומנות באדום

אם אין שגיאות זה נראה כך

Memtest86-plus_3.gif

פורסם
  • מחבר

יש לי שגיאות איך אני יודע מה הבעיה?

פורסם

הציפים דפוקים.

יש אחריות? תחליף.

אין? תקנה חדש.

פורסם
  • מחבר

אבל איך אתה בטוח שזה דפוק יש בעיות שונות בתוכנה לא כל בעיה זה אומר שצריך לזרוק את הזיכרונות לא?

פורסם

השגיאות שהתוכנה מוצאת הן שגיאות פיזיות בזיכרון. משמע שאי אפשר לתקן אותן.

פורסם
  • מחבר

אבל יש כאלה שיש להם כמה שגיאות עם התוכנה אבל הזיכרונות עובדים בסדר

פורסם

ושלך?

פורסם

שגיאות ב-memtest = זיכרונות דפוקים. אין לך מה לעשות חוץ מהלחליף אותם, אין כזה דבר "לחיות עם זה".

פורסם
  • מחבר

מה זה אין דבר כזה לחיות עם זה הרי זה עושה לי ריסט פעם בכמה זמן אז אפשר לא?

אני בודק אפשרות שהיא לא החלפה כי אני מתכוון גם ככה לקנות מחשב חדש עוד שנה אז למה שאני יוציא 600 שקל על ג'יגה זיכרון שאני יודע שאני לא אוכל אפילו להשים את זה במחשב החדש כי אז יהיו כבר במהירויות של 1000+?

פורסם

טוב נו, אם אתה מסתדר עם הריסטים....

פורסם
  • מחבר

אבל אני רוצה לדעת בוודאות שזה בעיה בחומרה שאי אפשר לסדר אולי זה בעיה בדרייברים או משהו זה לא בטוח

פורסם

הבעיה היא בוודאות בחומרה. memtest עובד ברמה הנמוכה ביותר, אין לו קשר בכלל למערכת ההפעלה או לדרייברים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים