פורסם 2006 ביולי 3119 שנים חבר שלי רוצה לקנות משם מחשב..וההורים שלו עושים לו קצת בעיות כי הם חושבים שזו חנות לא בטוחה וכו' בגלל שהיא לא ברשת..אז אם בכלל אפשר וזה לא עובר על חוקי הפורום,אתה יכולים לתת מילות חיזוק לחנות?ושוב אני מקווה שזה חוקי..אם לא סליחה ושהנושא ינעל
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים תגיד להם שהם תמיד מוזמנים ללכת לחנות השכונתית שהכל עולה שםפי 1.5-2 והרכיבים שם גרועים ולא מה שתמצא בחנות אינטרנט טובהאו לחילופים, שיקנו בחנות אינטרנט טובה(ואני לא מדבר על נועה מחשבים ספציפית)
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים בגלל שהיא לא ברשת? גם לי יש שאלה על נעה מחשבים יש להם מעבדה נכון? הם מטפלים במחשב? (ניקוי אבק וכל הטיפולים האפשריים^^)
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים חנות בסדר גמור קניתי משם הרבה דברים רק מה שלא אהבתי זהשהמנהל שם היה יושב בדלפק מסביר לך לאט לאט ממליץ לך ונחמדהיום סנוב מסריח שהוא עם חולצה בתוך הגינס עובר וממשיך ללכתאני ביכלל זוכר שהם הוי בתוך מחסן כזה בחניון
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אני לא אחווה את דעתי כי זה אסור,אבל אומר כי בטוח לקנות שם לא פחות מכל חנות אחרת בעיר.ה"חלון ראווה" של החנות הוא באינטרנט, אבל כן, מתפעלים אותה אנשים בשר ודם כמו כל חנות אחרת.
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים נראה לי שכשהוא אומר רשת הוא מתכוון לרשת חנויות (כמו באג למשל)גם אני נתקלתי באנשים שפחדו לקנות במקומות כאלו מחשב מכיוון שהם מפחדים שהם "יעלמו" מתישהובקיצור, אנשים רוצים לדעת שלמחשב שלהם יהיה "אבא" גם עוד שנתיים
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר כן..דיברתי על רשת חנויות..מס' חנויות הכוונה...לא על רשת=אינטרנט...הם פשוט לא מבינים למה לא לקנות בחנות ממול בשכונה ובנועה כן..כאילו-שתי החנויות הם רק חנות אחת וללא רשת אז קשה להם להבין ת'הבדל..ולכן שלחתי את ההודעה כי אחרי זה אני מדפיס הכל ומראה להם..כי בחיי שכואב לי שהם יקנו מחשב ב4000-5000 בחנות הגרועה פה ממול שאפחד לא שמע עליה שהם לא יודעים להרכיב מחשבים ואני בספק אם יש להם את החלקים בכלל שבניתי לו מנועה..תודה לכולם בכל מקרה
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים תשמע, אף אחד פה לא יכול לערוב לך שהחנות תחזיק לעד אבל חנויות כמו ZIGZAG/PANDA/NOA/KSP (ויש עוד, שאף אחד לא יעלב ) הרבה יותר מקצועיות מהחנות השכונתית הממוצעת
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר זאת בערך הכוונה שניסיתי להעביר לו...תודה לכולם! אני אדאג שהוא יראה את התגובות שלכם ונקווה שהוא ישתכנע..(הוא וההורים שלו)תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.