פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מעניין אם באמת לכל מה שהם בודקים שם בידיים יש משמעות סמלית מעניינת, או שהם סתם ביססו את זה על קבוצה של אנשים (תחזית - "מה זה משנה זה סתם חרטא(בקול מתלהם)" - כן אני יודע, סתם סקרן...)
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים קבלו איזה יד יש לה חחחחחחחחחחחח אבל עברת על חוקי הפורום,יש פה קטינים והידיים שלה חשופות לחלוטין!!!
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים *קימורים FFSמלשון קמור, קמירות וכו'אתם לא חייבים להיות עילגים כשמדברים על סקס (או חלקי מחשב, או פוליטיקה, או דת, או בכל נושא אחר שאתם כותבים בו...)
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים היא לא ערומה וחוץ מזה סתכלו על היד שלה... ידיים חושניות וסקסיות כמו של זאתי http://www.worth1000.com/web/media/6179/Carmen_Electrasource.jpg ההיתי קורא לה ביד
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים ללא ספק היידים הכי גבריות בפורום!אבל ידיים של נשים רכות ומלטפות במיוחד שהם יודעת מה ללטף ....
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים טוב כאן אני אפסיק להגיביש לי כבר 2 מתוך 3 אזהרות על התבטאויות בלתי הולמות בפורוםלא צריך לקבל גם שלישית... ;D
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים ולכל ממי שיש פטיש לידיים, אני מפנה אותו לפרק של סיינפלדשבו ג'ורג' הופך לדוגמן ידיים בעל קריירה מזהירה שנגדעת באיבהבגלל חולצת פיראטיים מכוערת ודברנית שקטה אחת
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים פשש גם על זה הם מזהירים?שמעתי שהולכת להכנס תקנה לאור המצב שאסור לכתוב מילים שכוללות 'לל' במילה אחת.אופס.טוב כאן אני אפסיק להגיביש לי כבר 2 מתוך 3 אזהרות על התבטאויות בלתי הולמות בפורוםלא צריך לקבל גם שלישית... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.