עבור לתוכן

YNET: "ישראל תנצור את האש מהאוויר ל-48 שעות"

Featured Replies

פורסם

הדיווח שזה היה מטוס היה של איזו תחנת רדיו לבנונית, תקרא שוב מה שכתבתי.

פורסם

הדיווח שזה היה מטוס היה של איזו תחנת רדיו לבנונית, תקרא שוב מה שכתבתי.

אתה אומר שטויות כי אל ג'זירה כפופה לצנזורה הישראלית אחרת לא היו מאפשרים להם לצלם פה

פורסם

לפי דעתי נצירת האש מצידינו היא טעות גדולה.מפני שזה מאפשר למחבלים להתארגן ולהזיז את מצבורי הטילים והתחמושת למקומות אחרים.עלינו להמשיך ללא מורא ופחד במבצע שהתחלנו עד ביצוע כל מטרות המבצע שעליהם הכריזה הממשלה ללא דיחוי ועיכובים.אם לא נעשה זאת כל המחיר של חיי אזרחינו וחיילינו היה לשווא(וכמובן גם המחיר הכלכלי שאנו משלמים).בנוסף לכך גם המציאות הקשה בצפון הארץ לא תשתנה ואז נעמוד שוב מול איום של טילים ארוכי טווח וצבא מחבלים בגבולה הצפוני של המדינה.ושוב אזרחי המדינה הצפוניים יהיו שוב בני ערובה של מחבלי החיזבאללה.

פורסם

מפני שזה מאפשר למחבלים להתארגן ולהזיז את מצבורי הטילים והתחמושת למקומות אחרים.

ואתה חושב שצה"ל יודע איפה הם מחביאים את כל ההתחמושת שלהם?

לדעתי, זה דבר סביר בהחלט, צריך לרענן את חיל האויר, לתת להם כמה שעות להתאפס, לטפל במטוסים, לצבור בנק מחודש של נקודות הפצצה, והרגיע את העולם, ואחר כך להמשיך להפציץ את המטרות שצברנו.

פורסם

אתה אומר שטויות כי אל ג'זירה כפופה לצנזורה הישראלית אחרת לא היו מאפשרים להם לצלם פה

קודם כל, הם עדיין מצלמים פה..

שנית, הצנזורה הישראלית לא תקפה בלבנון.

פורסם

קודם כל, הם עדיין מצלמים פה..

שנית, הצנזורה הישראלית לא תקפה בלבנון.

עוד הפעם אני אומר שאם הם היו עוברים על חוקי הצנזורה הם לא היו מצלמים פה כלל המשטרה היתה תופסת אותם ולא מאפשרת להם לצלם כלל

פורסם

אבל עובדה שהם כן עוברים על חוקי הצנזורה ועדיין ממשיכים לצלם פה. אפילו מנהל המשרדים שלהם בישראל אמר את זה, שכל הזמן באים כלפיהם בתלונות לגבי זה שהם מפרסמים את מקום פגיעת הטילים.

פורסם

אבל עובדה שהם כן עוברים על חוקי הצנזורה ועדיין ממשיכים לצלם פה. אפילו מנהל המשרדים שלהם בישראל אמר את זה, שכל הזמן באים כלפיהם בתלונות לגבי זה שהם מפרסמים את מקום פגיעת הטילים.

ובגלל זה כל הזמן המשטרה לוקחת אותם לחקירות ומונעת מהם גישה למקומות שלאחרים היא מאפשרת

פורסם

יש לי שאלה, כמה מהלבנונים (באחוזים) צופים ברשת אל-מנר (או איך שלא כותבים את זה...)?

פורסם

הם לא היחידים שעוברים על חוקי הצנזורה של דו"צ. להזכירכם כשנהרגו 9 חיילים לפי כשבוע כל רשתות החדשות העולמיות כגון CNN ו-FOX יחד עם BBC ו-SKY האנגליות כתבו במפורש את מספר ההרוגים שעות ספורות לאחר התקרית בעוד בישראל עד שעות הערב המאוחרות המשיכו לרשום "25 נפגעים" בצורה כזו או אחרת מבלי להזכיר כלל את האפשרות שחלק מהם הרוגים.

אין לי מושג מה המטרה של הצנזורה הצבאית אבל עושה רושם שהדבר היחיד שהיא עושה זה לצנזר את הרשתות הישראליות...ייתכן שזו המטרה שלה?

מעולם לא הייתי במצב בו מי מבני משפחתי נעדר/נהרג אולם על פי חברים קרובים מאוד שהיו במצב שכזה ברגע שאתה שומע שיש הרוגים באיזור שבו ידוע שאח/חבר/אבא משרת שם אתה מתכנס בעצמך, לא קורא חדשות באינטרנט, לא רואה טלביזיה ורק מחכה שיעבור הזמן ושהטלפון לא יצלצל כלל. ייתכן שלשם כך בדיוק נועד הצנזור הצבאי?

פורסם

ועדיין, מספר ההרוגים שפורסם באל ג'זירה אתמול הוא נכון. כמו גם הדיווח על פעולה ישראלית בבעל-בק.

פורסם

ולכן העליתי את התהייה שהצנזור הצבאי מטרתו לאכוף את הצנזורה רק על הרשתות הישראליות. אחרת קשה לי להסביר את העובדה שרשתות זרות מפרסמות את המידע הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים