פורסם 2006 ביולי 3119 שנים סעמק, האו"ם שמו"ם האלה, בגללם גם התל אביב תספוג מטחי קטיושות/זילזאלים ורק אחרי הרוגים אזרחים אצלינו נמשיך להכנס בהם, בעעע
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים פתאום גם אין חטופים אה? ולא צריך לפרק את החיזבאללה מנשקים אה? אמריקאים חארות, הם רואים שהם לא הצליחו לגרום לנו לתקוף את סוריה, אז הם אומרים לנו לקפל את הבסטה. אמן תשרף קונדוליסה רייס!
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אתה ממש טיפש. "אמריקאים חארות"? "אמן תשרף קונדוליסה רייס"? זה מה שנקרא לירוק לבאר שאתה שותה ממנה.אלמלא האמריקאים וקונדוליסה רייס, המהלך הזה היה נגמר כבר ממזמן - אל תשכח מי נתן לנו את הגיבוי המלא מלכתחילה, מי דוחה שוב ושוב את הפסקת האש, מי גרם ל-G8 לתמוך באופן מלא בדרישות ישראל ומי מנע גינוי של ישראל באו"ם.אני מסכים שההחלטה על הפסקת האש מהאוויר היא מעט תמוהה, ונעשתה לדעתי בעיקר ממניעים של תדמית בעולם, אבל יש לזכור כמה דברים: התקיפות האוויריות מיצו את עצמן מבחינת פגיעה ביכולות האסטרטגיות של החיזבאללה והמהלך הקרקעי נמשך והולך להתעצם מאוד בימים הקרובים. אז במשך יומיים לא נפציץ יותר כבישים ושדות, מי ישמע...
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים הפסקץ האש נועדה בעיקר לתת לתושבים חלון זמן על מנת להצטייד במזון ושאר ירקות ולברוח לכיוון הליטני.בכל מקרה במקום שבו יש סכנה מיידית חיל האוויר פעל ויפעל.
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים כצפוי, הקבינט אישר את הרחבת הפעילות הקרקעית בדרום לבנון ופריסת כוחות צה"ל לרוחב הגזרה, עד לנהר הליטני.http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/457/354.html
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים רשת אל-ערביהhttp://www.alarabiya.net/Articles/2006/08/01/26227.htmאפשר לתרגם את הכתבה עם בבילון
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים זה ידוע שהרשתות הערביות העצמאיות (לדוגמא אל-ג'זירה) מעבירות, לרוב, דיווחים יותר אמינים מהרשתות הישראליות, כי הן לא כפופות לצנזורה של דו"צ.
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים זה ידוע שהרשתות הערביות העצמאיות (לדוגמא אל-ג'זירה) מעבירות, לרוב, דיווחים יותר אמינים מהרשתות הישראליות, כי הן לא כפופות לצנזורה של דו"צ.חחחחחהצחקת אותי יותר אמינות חחחחחחחחחחחמשהוא זוכר לפני מספר שבועות על הדיווח שהורידו מטוס ישראליעלק אמין שקרנים שם פי כמה
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים חחחחחהצחקת אותי יותר אמינות חחחחחחחחחחחמשהוא זוכר לפני מספר שבועות על הדיווח שהורידו מטוס ישראליעלק אמין שקרנים שם פי כמה וזה היה טיל זילזאל שלהם בסוף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.