עבור לתוכן

YNET: "ישראל תנצור את האש מהאוויר ל-48 שעות"

Featured Replies

פורסם

סעמק, האו"ם שמו"ם האלה, בגללם גם התל אביב תספוג מטחי קטיושות/זילזאלים

ורק אחרי הרוגים אזרחים אצלינו נמשיך להכנס בהם, בעעע :bash:

פורסם

פתאום גם אין חטופים אה?

ולא צריך לפרק את החיזבאללה מנשקים אה?

אמריקאים חארות, הם רואים שהם לא הצליחו

לגרום לנו לתקוף את סוריה, אז הם אומרים לנו

לקפל את הבסטה.

אמן תשרף קונדוליסה רייס! :bash:

פורסם

אתה ממש טיפש. "אמריקאים חארות"? "אמן תשרף קונדוליסה רייס"? זה מה שנקרא לירוק לבאר שאתה שותה ממנה.

אלמלא האמריקאים וקונדוליסה רייס, המהלך הזה היה נגמר כבר ממזמן - אל תשכח מי נתן לנו את הגיבוי המלא מלכתחילה, מי דוחה שוב ושוב את הפסקת האש, מי גרם ל-G8 לתמוך באופן מלא בדרישות ישראל ומי מנע גינוי של ישראל באו"ם.

אני מסכים שההחלטה על הפסקת האש מהאוויר היא מעט תמוהה, ונעשתה לדעתי בעיקר ממניעים של תדמית בעולם, אבל יש לזכור כמה דברים: התקיפות האוויריות מיצו את עצמן מבחינת פגיעה ביכולות האסטרטגיות של החיזבאללה והמהלך הקרקעי נמשך והולך להתעצם מאוד בימים הקרובים. אז במשך יומיים לא נפציץ יותר כבישים ושדות, מי ישמע...

פורסם

הפסקץ האש נועדה בעיקר לתת לתושבים חלון זמן על מנת להצטייד במזון ושאר ירקות ולברוח לכיוון הליטני.בכל מקרה במקום שבו יש סכנה מיידית חיל האוויר פעל ויפעל.

פורסם

כצפוי, הקבינט אישר את הרחבת הפעילות הקרקעית בדרום לבנון ופריסת כוחות צה"ל לרוחב הגזרה, עד לנהר הליטני.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/457/354.html

פורסם

נקווה שהפעילות הזאת תעבור בשלום.

פורסם

כנראה שיש לנו 3 הרוגים :'(

פורסם

כנראה שיש לנו 3 הרוגים :'(

מקור בבקשה

פורסם

על זה אתה מתבסס?

פורסם

האירוניה היא שהם משקרים פחות מדוברת צה"ל

פורסם

זה ידוע שהרשתות הערביות העצמאיות (לדוגמא אל-ג'זירה) מעבירות, לרוב, דיווחים יותר אמינים מהרשתות הישראליות, כי הן לא כפופות לצנזורה של דו"צ.

פורסם

זה ידוע שהרשתות הערביות העצמאיות (לדוגמא אל-ג'זירה) מעבירות, לרוב, דיווחים יותר אמינים מהרשתות הישראליות, כי הן לא כפופות לצנזורה של דו"צ.

חחחחח

הצחקת אותי יותר אמינות חחחחחחחחחחח

משהוא זוכר לפני מספר שבועות על הדיווח שהורידו מטוס ישראלי

עלק אמין שקרנים שם פי כמה

פורסם

חחחחח

הצחקת אותי יותר אמינות חחחחחחחחחחח

משהוא זוכר לפני מספר שבועות על הדיווח שהורידו מטוס ישראלי

עלק אמין שקרנים שם פי כמה

וזה היה טיל זילזאל שלהם בסוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים