עבור לתוכן

מה ערבי ישראל באמת חושבים על המצב?

Featured Replies

פורסם

דמגוגיה זה לקחת את דברי, לסלף ולהבין מתוכם מה שרוצים, ואז להתלהם ולהרצות על זה. הרי IG יודע שאני לא חושב ככה, אבל טוב לו להציג אותי ככה בשביל להתהלם. זאת דמגוגיה.

והדרך להשתיק יפי נפש מאוד נחמדה בתור סיסמה, אבל מה היא רוצה להגיד? זו גם פרופגנדה - הרי אם תרביץ לשמלאני הוא יחזיר לך. הרעיון הכללי אבל הוא שבתור ימני צריך להתגרות ולהכות בשמאלני כי הוא לא רוצה להלחם? איזה מין מסר מעוות זה? זה שהוא לא רוצה לא אומר שהוא לא יעשה, אבל מי שרוצה להתחיל את זה הוא הימני.

אתה אשכרה טיפש מה?

הערבים התחילו את כל המילחמה, וה"ימנים" עושים את מה שאתה מוכן לעשות לימני שירביץ לך- רק שאנחנו עושים את זה לאוייב שבאמת רוצה להרוג אותנו- לא לאזרח כמוך שמנסה להבהיר לך נקודה.

סיסמאות? דמגוגיה? התלהמות? זה שלך אין הסבר שנשמע הגיוני, אפילו לא לך, לזה שאתה תומך באוייב ומתנגד לפעולות צודקות של המדינה שאתה אזרח בה, זה לא אומר שאתה צריך להאשים אותי בכול הדברים האלה!

• תגובות 45
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אתה אשכרה טיפש מה?

מה אתה יודע, כבר לא מעניין אותי להתווכח איתך :hi:

פורסם

Guy King כבר הוכיח לנו שהוא הקים לעצמו בראש תיאוריה ללא רבב על כל המצב, תיאוריה מושלמת ונטולת פגמים...

הבעיה היחידה עם התיאוריה שלו היא, שהיא איננה מתיישבת עם המציאות. זהו פגם קטן שניתן לגשר עליו, לדעתו - ולכן הוא מתעלם ממנו לחלוטין... ;)

ותפסיקו לרדת לרמות אישיות... :P

פורסם
  • מחבר

באמת? אני לא מכיר את התיאוריה הזאת - אני פשוט אופטימי. אולי ברמה קצת נאיבית, אבל אני חושב שלא..

פורסם

Guy King כבר הוכיח לנו שהוא הקים לעצמו בראש תיאוריה ללא רבב על כל המצב, תיאוריה מושלמת ונטולת פגמים...

הבעיה היחידה עם התיאוריה שלו היא, שהיא איננה מתיישבת עם המציאות. זהו פגם קטן שניתן לגשר עליו, לדעתו - ולכן הוא מתעלם ממנו לחלוטין... ;)

ותפסיקו לרדת לרמות אישיות... :P

זה לא אישי- אני מציג עובדה קיימת.

אני לא מכיר עוד הגדרה למישהו שחושב שאחרי 20 שנה של ניסיונות להגיע להסכם שלום- שנכשלו בגלל שהערבים לא קיימו דבר אחד מההתחייבויות שלהם, הם פתאום יחליטו להפסיק את הניסיונות שלהם להרוג כל יהודי בעולם וישבו איתנו למו"מ עם תנאים הוגנים...

פורסם

אז אני גזעני כלפי ערבים! תתבע אותי!

מצטער מאוד אבל אני בחיים לא ראיתי עם מסויים מזמין גזענות כמו ערבים-מוסלמים!

הם חלאות אדם, בהמות וחסרי מוסר לחלוטין, הם חיים בימי הביניים וחושבים שהם צריכים

להשמיד את כל מי שלא מוסלמי

ואתה חושב בדיוק אותו דבר לכיוון השני. אז במה אתה יותר טוב, כי אתה יהודי מגזע עליון יותר?

ימניים קיצניים, טרוריסטים, שמאלנים קיצוניים, נאו נאצים....כל החרא מסריח באותה מידה, אם אתה מזדה בגאון עם אחד מהזרמים דעתך אינה רלוונטית.

פורסם

זה לא אישי- אני מציג עובדה קיימת.

אני לא מכיר עוד הגדרה למישהו שחושב שאחרי 20 שנה של ניסיונות להגיע להסכם שלום- שנכשלו בגלל שהערבים לא קיימו דבר אחד מההתחייבויות שלהם, הם פתאום יחליטו להפסיק את הניסיונות שלהם להרוג כל יהודי בעולם וישבו איתנו למו"מ עם תנאים הוגנים...

מה עם מצריים וירדן?

פורסם

מה עם מצריים וירדן?

מה איתם? הירדנים אף פעם לא היו שמחים מידי לפעול נגד ישראל והמיצרים הבינו שהם לא יכולים לנצח אותנו ב73' אז הם החליטו שזה רק לטובתם לסיים את הסיכסוך.

הפלסטינאים נלחמים בנו כבר 80 שנה. מאז היו כבר כמה עשרות הסכמים שלא שווים את הנייר שעלייהם הם נכתבו. וההפרה של של אותם הסכמים נעשה בד"כ אחרי שהצד הישראלי קיים את הצד שלו בהסכם.

פורסם

מישהו יכול להזכיר לי למה מימי התנ'ך הפלסטינאים וערבים למיניהם רוצים לגמור עלינו ?

פורסם

טוב לדעת שיש אנשים שפויים בעולם..

I want to know what alot of people are saying here. First of all I am a 18 year old AMERICAN living in lebanon. May I know why I am always teased at for being an american. Did I call Bush and tell him to create this war. Can I know why they are burning my flag. Heck how bout i burn down the flag of hizballah. How the hell would they feel? At first i was not with anyone now I am with israel of course im not for the killing of civilians but when my people are condemned for something we did not do i think not. Another thing the thred that says to ban israelis from this forum. What the fuck? R they not people too? Everyone has a freedom of speech i dont care where they are from and i am proud of the israelis that speak out on the forum.... Every1 is arguing and taking sides why not come together and try to make peace. Because if u are against israel or muslims or christians u are a racist and a terrorist and that is all i have to say!!!!
פורסם
  • מחבר

שפוי? הוא לא יודע לשים סימני פיסוק, איזה שפוי

פורסם

רואים שישראלי כתב את זה ומתחזה לאמריקני :)

פורסם
  • מחבר

!!

בואו נתחזה לערבים ונתמוך בישראל (שיהיה אמין - לא מלבנון, אבל מאיראן, סוריה וכו'). זה ייצור אצלם דיסוננס ובלבול.

פורסם

אולי מחר :)

עכשיו מאוחר מדי בשביל זה

פורסם

שפוי? הוא לא יודע לשים סימני פיסוק, איזה שפוי

ידעתי שמישהו יגיד את זה..

חח תמיד כשמשעמם לי אני מתחזה לערבי ומעצבן צרפתים.

לגבי פורומים, אפשר לעלות על זה לפי מספר אייפי, אבל שווה לנסות..

אפשר לגלוש דרך פרוקסי או http://anonymouse.org

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים