עבור לתוכן

מה ערבי ישראל באמת חושבים על המצב?

Featured Replies

פורסם

רק אתה יודע מה ההבדל?

ההבדל הוא שאתה (לצערי) ישראלי, ולא אמור להיות לך איכפת מה האוייב שלך אומר בזמן שהוא רוצח אזרחים מהמדינה שלך!

זה לא אמור להיות משנה אם אתה שמאלני\ ימני או תוכי- כל עוד החברים שלך רוצחים אזרחים במדינה שלך בלי שום סיבה הגיונית אתה אמור להיות נגדם. אלא אם אתה פשוט בוגד ונהנה לראות אזרחים כמוך נהרגים. רק תזכור שמבחינתם זה לא משנה את מי הם הורגים, והרוג הבא יכול להיות מישהו קרוב אליך, או אתה, ולהם זה ממש לא יזיז.

נראה לי שעדיין לא הבנת שמתוך מיליארד מוסלמים ברחבי העולם לכל אחד מהם יש דעה משלו, לא כולם רוצים להשמיד אותך ולא כולם רוצחים אנשים בישראל...

• תגובות 45
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל כווולם יעדיפו להרוג יהודי על פני גירוש מישהו שכן רוצה להשמיד אותי מהבית שלו.

זה שהם מאפשרים לקיצונים להשתלט ונהרגים בגלל זה זה באמת לא מעניין אותי. בעייה שלהם!

אם הם לא דואגים לעצמם, למה שאני אדאג להם? מה אני אימא תרזה?

רק משהו קטן שכנראה שכחתם: לערבים יש "מוות כקדושים". מבחינתם זה הופך אותם לקדושים אם הם נהרגים ע"י אוייב. ביהדות מותר להפר כל מיצווה שהיא כדי להציל חיים.

שמים לב להבדל?

פורסם
  • מחבר

רק משהו קטן שכנראה שכחתם: לערבים יש "מוות כקדושים". מבחינתם זה הופך אותם לקדושים אם הם נהרגים ע"י אוייב. ביהדות מותר להפר כל מיצווה שהיא כדי להציל חיים.

שמים לב להבדל?

שוב, אתה מדבר על הקיצוניים. זה שילד נולד במדינה כזאת לא אומר שהוא עבר את שטיפת המוח הזאת בהכרח. אם כולם היו מאמינים בזה לא היה לנו סיכוי - 400 מיליון אנשים (ויש 2 מיליארד מוסלמים בעולם, אז לקחתי 20% כהקצנה פראית), היו נכנסים מגבול לבנון עם רובים וטנקים, בלי כל רצון להגן על חייהם - כמו נחיל של זומבים - רק עם רצון להרוג את כל מה שזז. זה לא קורה. זה כמו שביהדות יש חוק שאפשר להרוג בן סורר ומורה - אז פה אף אחד מעולם לא לקח את החוקים ההזווים ברצינות, שם יש כמה אחוזים בודדים שכן.

פורסם

הקיצוניים? אז אלא שאיפשרו לחיזבללה\ חמאס להתפתח למימדים כאלה שעכשו גם אם הם ירצו הם לא יוכלו להשתלט עלייהם, וכאלה שעומדים מהצד כשאלה יורים טילים ומתחילים מלחמה שתפגע בסופו של דבר בהם, זה הקיצונים? והם רק 20% אתה חושב? הם הרבה יותר מזה, והם לא נכנסים אלינו מלבנון כי יקח להם שנתיים להגיע עם כל ההפסקות קפה באמצע...

הם מעדיפים לההרג ולעשות רעש מרחוק...

ילד שרק נולד לא עבר את "שטיפת המוח" (שנקראת "חינוך" במקמות מסויימים... שטיפת מוח זה "תיכנות מחדש" של אדם שכבר חונך בצורה מסויימת... הם לא נותנים לילדים שלהם את האפשרות להכיר את קול ההיגיון שאומר שישראלזה לא האוייב), אבל רוב הסיכויים שכשהוא יגדל הוא ירצה לחסל אותך.

פורסם

שוב, אתה מדבר על הקיצוניים. זה שילד נולד במדינה כזאת לא אומר שהוא עבר את שטיפת המוח הזאת בהכרח. אם כולם היו מאמינים בזה לא היה לנו סיכוי - 400 מיליון אנשים (ויש 2 מיליארד מוסלמים בעולם, אז לקחתי 20% כהקצנה פראית), היו נכנסים מגבול לבנון עם רובים וטנקים, בלי כל רצון להגן על חייהם - כמו נחיל של זומבים - רק עם רצון להרוג את כל מה שזז. זה לא קורה. זה כמו שביהדות יש חוק שאפשר להרוג בן סורר ומורה - אז פה אף אחד מעולם לא לקח את החוקים ההזווים ברצינות, שם יש כמה אחוזים בודדים שכן.

אז אני גזעני כלפי ערבים! תתבע אותי!

מצטער מאוד אבל אני בחיים לא ראיתי עם מסויים מזמין גזענות כמו ערבים-מוסלמים!

הם חלאות אדם, בהמות וחסרי מוסר לחלוטין, הם חיים בימי הביניים וחושבים שהם צריכים

להשמיד את כל מי שלא מוסלמי.

יש לערבושים האלה שטח מדינות עצום שכולל את ירדן, עירק, איראן, סוריה, לבנון, כווית, מצרים ודווקא

אנחנו המדינה של ה-300 ק"מ ו-100 ק"מ לרוחב הם רוצים? אנחנו כ"כ מפריעים להם פה! החוטאים!

רק מראה לך כמה הדת שלהם קנאית, מגלומנית ופאנאטית.

ולא מעניין אותי שזה לא כולם...מספיק לי שזה מספיק אנשים שהעם שלי סובל מקטיושות מהצפון, קאסמים מהדרום

המערבי ומחבלים מתאבדים מהדרום והמרכז המזרחי.

אם זה לא מספיק לך, אתה מוזמן לשים כאפייה, לצבוע את עצמך בכחול ולקפוץ לים.

פורסם

אחחח, כבר מזמן לא שמעתי את הביטוי "תצבע בכחול ותזרוק לים" בהקשר כל כך טוב ;D

ואתה מנסה להסביר פה משהו יחסית מסובך למישהו שלא מבין למה אחנו כישראלים מעדיפים ישראלים אחרים על פני ערבים... אני צופה כישלון :-\

פורסם
  • מחבר

זה לא מסובך, זה עצוב

פורסם

מה עצוב? שלישראלי איכפת יותר מהמדינה ומהאזרחים במדינה שלו יותר מאזרחים של מדינה אחרת- שבמיקרה השאיפה המוצהרת של השילטון שלה זה השמדה טוטאלית של ישראל?

אני מוכן לתרום לך את הצבע...

פורסם
  • מחבר

מה עצוב? שלישראלי איכפת יותר מהמדינה ומהאזרחים במדינה שלו יותר מאזרחים של מדינה אחרת- שבמיקרה השאיפה המוצהרת של השילטון שלה זה השמדה טוטאלית של ישראל?

אני מוכן לתרום לך את הצבע...

אולי מספיק עם הדמגוגיה? זה מעייף.

המטרה המוצהרת של החיזבאללה זה השמדת ישראל, ללבנון לא ממש אכפת אם נחיה פה או לא.

ומה שעצוב זה שפה אני קורא תגובות כאלו - בפורומים של לבנון אני קורא תגובות הפוכות - ועצוב שיש גזענות וימנים קיצונים בעולם.

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע את הביטוי "תצבע את עצמך בכחול וזרוק עצמך לים" - מישהו מוכן להסבירו? :x

Guy King - כן, הפוסט הלבנוני צודק, מעשים כאלה באמת רק מעודדים עוד ועוד אנשים להצטרף, אבל, כמו שהיה כתוב בכתבה של ynet שדיווחה על כתבת של הBBC או משהו בסגנון ששהתה עם לוחמי חיזבאללה שהמפקד שלהם אמר - "אנו מתחזקים עם כל לבנוני שמת מידי הישות הציונית, ישראל תצטרך לחסל את כל השיעה בשביל להביס את החיזבאללה" - מה שמבחינתי נותן, ותקרא לי נאצי עד מחר, לגיטמציה מוחלטת לחסל את כל המוסלמים השיעים.

ראה זאת כך:

פורץ חמוש נכנס לביתך, אתם עומדים אחד מול השני באקדחים שלופים,

האם תירה או האם תחכה שהוא יירה בך?

לפי מה שמפקד החיזבאללה אמר - אתה מוכרח להרוג לירות בו מהר ככל האפשר על מנת לחסלו, שאם לא, יחסלך.

אה, ואני מניח שראית את הדרך להשתיק יפי נפש, אסכם ואומר שכן, לפעולות נחרצות נגד האויב יש "תופעות לוואי" אבל הן נחוצות, שכן הן יכולות להביא להכרעה.

בנוסף על כך, ראיתי שאותו לבנוני שציטטת כתב משהו על מלחמות בלתי חוקיות שישראל וארה"ב מנהלות...

א. בלתי חוקיות על ידי מי? על ידי הליגה הערבית? מאוד אובייקטיבי!

ב. בלתי חוקיות על יד מי? האו"ם? מאוד אובייקטיבי גם כן..

אין שום דבר בלתי חוקי במלחמות האלה, מדובר במלחמות אין ברירה שנועדו להגן על האזרחים של המדינות, אם אנו היינו תוקפים את סוריה, הייתה לסוריה כל הליגטמציה בעולם להילחם בנו, וכך גם הפוך.

אני הייתי רוצה לחיות בעולם שבו אתה יכול פשוט לקום ולומר "די! מספיק!" ובין רגע תיפסק שפיכת הדמים, אבל זה לא קורה, ואני לא רואה את זה קורה בזמן הקרוב, ועד אז צריך להמשיך להילחם, כי אם תפסיק, הצד השני לא יפסיק גם כן.

עריכה:

זו הודעה לGuy King ולחברים רבים אחרים בפורום - תפסיקו להפריך טענות על ידי הטענה של "זו דמגוגיה", עד עכשיו לא ראיתי אפילו הודעה דמגוגית אחד בפורום הזה, אז ההודעה הזאת של "די עם הדמגוגיה" ו"זו דמגוגיה זולה" כי עד עכשיו לא ראיתי כאלה דברים, והודעות של "די עם הדמגוגיה" רק מרגיזות.

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע את הביטוי "תצבע את עצמך בכחול וזרוק עצמך לים" - מישהו מוכן להסבירו? :x

:o

אם אני זוכר נכון, הסיפור הוא שהאמריקקים היו צובעים את הטנקים ישנים (שהוצאו משימוש) שלהם בכחול וזורקים ליד בזמן המלחמה הקרה- כדי שלא יוכלו למצוא אותם ולגנוב "טכנולוגיה"...

ואל תבלבל אותו עם עובדות- ערבים זה עם מאוד הגיוני והם מוכנים לעשות את כל מה שטוב בשבילם... (למות, וזה מרצון, אגב...)

פורסם
  • מחבר

אה, ואני מניח שראית את הדרך להשתיק יפי נפש, אסכם ואומר שכן, לפעולות נחרצות נגד האויב יש "תופעות לוואי" אבל הן נחוצות, שכן הן יכולות להביא להכרעה.

בנוסף על כך, ראיתי שאותו לבנוני שציטטת כתב משהו על מלחמות בלתי חוקיות שישראל וארה"ב מנהלות...

זו הודעה לGuy King ולחברים רבים אחרים בפורום - תפסיקו להפריך טענות על ידי הטענה של "זו דמגוגיה", עד עכשיו לא ראיתי אפילו הודעה דמגוגית אחד בפורום הזה, אז ההודעה הזאת של "די עם הדמגוגיה" ו"זו דמגוגיה זולה" כי עד עכשיו לא ראיתי כאלה דברים, והודעות של "די עם הדמגוגיה" רק מרגיזות.

דמגוגיה זה לקחת את דברי, לסלף ולהבין מתוכם מה שרוצים, ואז להתלהם ולהרצות על זה. הרי IG יודע שאני לא חושב ככה, אבל טוב לו להציג אותי ככה בשביל להתהלם. זאת דמגוגיה.

והדרך להשתיק יפי נפש מאוד נחמדה בתור סיסמה, אבל מה היא רוצה להגיד? זו גם פרופגנדה - הרי אם תרביץ לשמלאני הוא יחזיר לך. הרעיון הכללי אבל הוא שבתור ימני צריך להתגרות ולהכות בשמאלני כי הוא לא רוצה להלחם? איזה מין מסר מעוות זה? זה שהוא לא רוצה לא אומר שהוא לא יעשה, אבל מי שרוצה להתחיל את זה הוא הימני.

פורסם

אז ככה, הים כחול...אם מישהו יצבע עצמו בצבע הים, שהסטיגמה הנוכחית היא שהוא כחול.

יצור מצב, שאי אפשר יהיה למצוא אותו בחיים כי הוא יוטמע ביום ואי אפשר יהיה להבדילו מהמים, הרי שציבעו כחול.

ומדרש מוסיף:"...אל מימי כחולתך, לך לך לדרכך בתוך ים התיכון לאחר ציבעתך בכחול ים...", שזה בעצם העדות

הראשונה של המשפט הזה, כאשר יהושוע הימני אמר לחנניה השמאלני:"צבע את עצמך בכחול ולך תקפוץ לים".

שבעצם אומר:" לך קיביני**ט" :)

טוב אני חייב לעוף לעבודה...בעע...

על שמאלנים אגיב בפעם אחרת.

פורסם

את זה אהבתי....

Independent-Cover-21-07-06.jpg

:s07:

אם לא מבינים שאנחנו "הטובים".

----

I HATE YOU ALL

:itschy:

:behead:

פורסם

שכחו לציין שכל אירגוני הטרור ומדינות טרור כגון סוריה ואירן גם כן נגד הפסקת אש מיידית :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים