עבור לתוכן

מה ערבי ישראל באמת חושבים על המצב?

Featured Replies

• תגובות 45
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נס רע לאללה :lol:

פורסם

בני זונות

It was a joy for us lebanese to see the Elite IDF force Golani brigade take a blow deep into their dignity and to their butts as they were fleeing our land .... i want to congratulate all the lebanese people of this victory and don't worry we'll rebuild all what they destroyed in our country .... but bigger, taller and stronger .....
פורסם
  • מחבר

ד"א, אצלם הם מזכירים את פורטוקולי זקני ציון, פרשת דריפוס (לרעה) וכו'...

רובם ימנים - כמו רובכם, די נחמד לראות מכנה מושתף, רק שהסיפורים משתנים ;) זה נותן...תקווה. תקווה לשלום :lol:

פורסם

כן, רק חבל שערבים ימנים קיצוניים (וערבים בכלל) הולכים עם שמאלנים יפי נפש שכמותך. לך תשתה איתם איזו כוס קפה בוץ אסלי! אני בטוח שתמצאו הרבה נושאים מעניינים לשיחה, כמו למשל השמדת ישראל ועוד.

פורסם

מה פתאום אח שלו עכשיו מסיבות קצף זה הדבר!

פורסם

אני כרגע ראיתי דיון בכנסת שבה נאם שר הבטחון אמיר פרץ ויו"ר האופוזיציה בנימין נתניהו.

כל פעם שהם דיברו על צה"ל או בכלל על הלחימה בצפון ועל ההגנה הלגיטימית שלנו, הח"כים

הערביים התחילו להתפרע שם ולצעוק שהם רוצחים ושאנחנו אחראים להרג בכפר קאנא ולא החיזבאללה.

יימח שמם וזכרם :pissed:

פורסם

הם דווקא לא מתים כל כך על שמאלנים:

I agree.

I don't want them to cry for our people. This is utter bullshit.

שמאלנים הם שונאים אתכם תבינו :bash:חוץ מזה אני גם מסכים עם הבנאדם הזה אנחנו לא צריכים להשפיל את עצמנו

עוד:i dont care what they will say

they dont care what we say abt them...they just come to make us more emotional towards them

מי שמדבר לכן להם יש פורומים באנגלית....

I am with you but i fear that tomorrow u ll say " im against having americain people posting in this forum" ...then after tomorrow "im against having british people posting in this forum" and after a week "im against having french people posting in this forum"....etc...

חח כאן הוא חשף את הצביעות המסריחה שלו שהם נגד כל העולם אבל לא רוצים להראות את זה זונות!!!!!!!

פורסם

כן, רק חבל שערבים ימנים קיצוניים (וערבים בכלל) הולכים עם שמאלנים יפי נפש שכמותך. לך תשתה איתם איזו כוס קפה בוץ אסלי! אני בטוח שתמצאו הרבה נושאים מעניינים לשיחה, כמו למשל השמדת ישראל ועוד.

יש לך מחשבה שונה חוץ מ"שמאלנים יפי נפש, ערבים צריכים למות"? באמת, כי אתה חוזר על עצמך ולא מצליח להעלות שום טיעון הגיוני בויכוח חוץ מלהאשים אנשים בבגידה במדינה ובהיותם יפי נפש...

פורסם

^^

ראסמי.

פורסם
  • מחבר

כן, וימני קיצוני לבנוני יגיד את זה לבן-העם שלו שיהיה נגד החיזבאללה ויחשוב שאולי תגובתינו איכשהו סבירה. אתה מבין לאן הגישה הזאת מובילה את העולם? עזוב את המציאות הקטנה שלנו, בראייה כלל עולמית - הגישה הזאת לעולם לא תהיה טובה.

כמו שאמרו פה - צריך לעבוד על ההסברה, כי הם מושפעים קשות - הם מפחדים מאיתנו, חושבים בכנות שאנחנו "הרעים" (פורטוקולי ציון,מדינת צבא ושאר הסיסמאות) ולכן שונאים אותנו. אני מדבר על אנשים שאני רואה שמגיבים בפורומים. שבפורום אחד באתר כלשהו - כמונו - כותבים על המצב, ובאחר מתווכחים מהי להקת הרוק הכי טובה או האם לקנות את ה-7950 או לא. הם סתם אנשים, רק שהם חיים במדינה בה אירגונים טרור והתקשורת מפמפמים להם את המוח בזה שאנחנו הרעים, ואנחנו לא נותנים קונטרה באף במה מצידנו.

פורסם

כן, וימני קיצוני לבנוני יגיד את זה לבן-העם שלו שיהיה נגד החיזבאללה ויחשוב שאולי תגובתינו איכשהו סבירה. אתה מבין לאן הגישה הזאת מובילה את העולם? עזוב את המציאות הקטנה שלנו, בראייה כלל עולמית - הגישה הזאת לעולם לא תהיה טובה.

כמו שאמרו פה - צריך לעבוד על ההסברה, כי הם מושפעים קשות - הם מפחדים מאיתנו, חושבים בכנות שאנחנו "הרעים" (פורטוקולי ציון,מדינת צבא ושאר הסיסמאות) ולכן שונאים אותנו. אני מדבר על אנשים שאני רואה שמגיבים בפורומים. שבפורום אחד באתר כלשהו - כמונו - כותבים על המצב, ובאחר מתווכחים מהי להקת הרוק הכי טובה או האם לקנות את ה-7950 או לא. הם סתם אנשים, רק שהם חיים במדינה בה אירגונים טרור והתקשורת מפמפמים להם את המוח בזה שאנחנו הרעים, ואנחנו לא נותנים קונטרה באף במה מצידנו.

רק אתה יודע מה ההבדל?

ההבדל הוא שאתה (לצערי) ישראלי, ולא אמור להיות לך איכפת מה האוייב שלך אומר בזמן שהוא רוצח אזרחים מהמדינה שלך!

זה לא אמור להיות משנה אם אתה שמאלני\ ימני או תוכי- כל עוד החברים שלך רוצחים אזרחים במדינה שלך בלי שום סיבה הגיונית אתה אמור להיות נגדם. אלא אם אתה פשוט בוגד ונהנה לראות אזרחים כמוך נהרגים. רק תזכור שמבחינתם זה לא משנה את מי הם הורגים, והרוג הבא יכול להיות מישהו קרוב אליך, או אתה, ולהם זה ממש לא יזיז.

פורסם
  • מחבר

רק אתה יודע מה ההבדל?

ההבדל הוא שאתה (לצערי) ישראלי, ולא אמור להיות לך איכפת מה האוייב שלך אומר בזמן שהוא רוצח אזרחים מהמדינה שלך!

רק שאני מדבר על האנשים שאני רואה בפורומים, ואני בספק אם פעיל חיזבאללה ביום יורה קטיושות על ישראל ובערב מגיב בפורומים האלו ופותח בלוגים.

כמו שאתה ביום לא הופך להיות חייל שרוצח ערבים (הם בטוחים שכן ד"א), ככה הם לא. והמלחמה שלנו לא נגד לבנון. והטיעון שלך די טיפשי - בזמן מלחמה אמור לך מאוד חשוב לדעת מה האויב אומר - מנקודת מבט צבאית בשביל לראות מה המורל שלו, מה רמת התמיכה בחיזבאללה וכו'.. ומבחינה מדינית - רק אם תקשיב לו יהיה סיכוי כלשהו לשלום, איך יהיה סיכוי כזה אם אתה רק מפציץ ולא מוכן להקשיב?

פורסם
  • מחבר

תגובה מפורום שדן בלבנון, ההודעה נכתבה ע"י לבנוני:

it's by hate that someone becomes racist. It's the israeli behavor towards us that oblige us to become racist. each kid that dies from the israeli bombs make more racist people, more extremist people, and more people ready to give their life to take revenge and kill israelis. it's the same thing that make palestinians bomb themslefs. All extremist movements have florished after 9/11 and the terorist acts of usa, it's these illegal and unfair wars that israel and usa do that create "racist" people, and human bombs. so be responsible of your acts, you searched for it, live with it...

I love cats....they taste just like chicken. (החתימה שלו)

מה אתה חושב שהם אמרו לו על זה? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים