עבור לתוכן

מישהו פה מהצפון? (כפר ורדים, אילון, כליל וכל הישובים אחרי נהריה)

Featured Replies

פורסם

חבר'ה לא לגרום לו לא להרגיש טוב שהוא לא הלך...הסיכוי נמוך מאוד אבל כשזה פוגע בך בסופו של דבר לא מעניין אותך סיכויים ואחוזים. למשל משפחה שברחה מנהריה למירון (דבר לא חכם, אם כבר לברוח אז מחוץ לצפון) וספגה פגיעה ישירה מקטיושה עם הרוגים. מה הסיכוי שזה יקרה?

אגב נהריה היא במקום השני בספיגות של קטיושות איך יכול להיות קיבוץ בצפון שספג יותר ממנה?

וגם אני מכרמיאל...

פורסם

חבר'ה לא לגרום לו לא להרגיש טוב שהוא לא הלך...הסיכוי נמוך מאוד אבל כשזה פוגע בך בסופו של דבר לא מעניין אותך סיכויים ואחוזים. למשל משפחה שברחה מנהריה למירון (דבר לא חכם, אם כבר לברוח אז מחוץ לצפון) וספגה פגיעה ישירה מקטיושה עם הרוגים. מה הסיכוי שזה יקרה?

אגב נהריה היא במקום השני בספיגות של קטיושות איך יכול להיות קיבוץ בצפון שספג יותר ממנה?

וגם אני מכרמיאל...

מקווה שלא מהאיזור המסוכן :2gunsfiring: (אתה יודע, גבעת רם, ליד המכללה, איזור התעשייה..בעצם אף אחד לא גר באיזור התעשייה :silly:). אני מליד הקניון החדש, אז לא נפל משהו ממש ממש קרוב.

ונכון שהסיכוי קטן, אבל הוא קטן יותר מהסיכוי למות או להפצע בדרך לשם בכביש. בקיצור, אני אומר שאם זה חבר שלו שנהרג, הוא צריך לתת לו את הכבוד הזה, כי אחרי זה אולי הוא יתחרט על זה זה שהוא לא הלך. החלטה שלו..

פורסם

גם רבין והמערבית מסוכן...

אני ממכוש ב' שזה יחסית דרומי בעיר ובינתיים לא נפל קרוב (טפו טפו טפו) אבל שומעים את הבומים טוב. אבל את האזעקה לא שומעים כל כך טוב... נראה לי אני שומע את זה מהכפרים הערבים מההר מולי חח (יש להם אזעקה בכלל?)

פורסם

גם רבין והמערבית מסוכן...

אני ממכוש ב' שזה יחסית דרומי בעיר ובינתיים לא נפל קרוב (טפו טפו טפו) אבל שומעים את הבומים טוב. אבל את האזעקה לא שומעים כל כך טוב... נראה לי אני שומע את זה מהכפרים הערבים מההר מולי חח (יש להם אזעקה בכלל?)

כן, שמעתי שגם נפל במרכז המסחרי הישן. תגיד, חשבתי על זה - איך הם פגעו במג'דל כרום? ההר מעליהם לא אמור להגן עליהם? זה קשה לעבור אותו ולפגוע בדיוק למרגלותיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים